nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canım yavaş yavaş buyuyoruz galiba..birde korkularimi atabilsem ama eskisi gibi değilim..bu cuma sağlık ocağındaki Ebe çağırdı kalp atışlarını da dileriz dedi..diğer doktorum bir ay sonraya verdi diğer kontrolü co uzun geldi ara..cuma arahatluyacm inş..derincigim ben özelikle yemek yedikten sonra kayma gibi hissetmeye başladım bebisimin..iki hafta sonra daha belirgin olucak...

Benim de bu cuma asıl doktorumla kontrolüm var bizim için güzel birgün olucak inş :) bu ayda bir kontroller bana da çok uzun geliyor valla arada birşeyler bahane edip gece nöbetçi doktorda alıyorum soluğu. Sürekli ya kalbi durduysa korkum var benimde doğuma nerden baksan 24 hafta var daha nasıl geçicek zaman hiç bilmiyorum benim bebiş genelde sabah yeni uyandığımda daha yatağın içindeyken pıt yapıyor. Sanki kalk hadi artık karnım acıktı yemek gönder diyor :))) bugünleri bize gösteren rabbime şükürler olsun

Yıne bakıyomus ama baska hastaneye yonlendırıcekmıs bılmıyorum nolucak randevu gunu srayıp bılgılendırıceklermıs daha ayın 5 ınde kontrolum bakalım

Canım ne yaptın gittin mi sağlık ocağına? Yakışıklı prens nasılmış :) Ben de yeni geldim doktordan kızımızın maşallahı var her şey yolunda gözüküyordu çok şükür :) ilk defa omur iliğini kamurga kemiklerini falan gördük ultrasonda acayip duygulandım koca bebek oldular resmen. Yarın sabahta gidip 3 lü tarama testi için kan vericem inş bunun da sonuçları iyi çıkar.

Kanamam olmadi hic diyince bi sey demedi dikkat et falan diye. Cocuga bi zarari olmasin da gerisi halledilir. 20. Haftada ayrintili ultrasona gitcez ins onda normale doner
Nasılsın canım kanaman falan herhangi bir sıkıntı olmamıştır inşallah. Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, benim plesantada alt segmente uzanan sınıftan rahim ağzında değil ama ona yakın bi yerde. Doktor 20.haftaya kadar tamamen yukarı çıkmış olur sıkıntılı bi plesanta değil dedi. Bence seninki de benimki gibi inş 20.haftaya çıkarlar yukarı.

Çok sukur kalp atışını dinledim..bir ay sonra aşı için gidicem tekrar..canım senin prensesin mi olucak kesinleştimi..neden 3tarama testi istedi doktorun ikili iyi çıkınca 3 teste gerek kalmıyor muş diye biliyordum..plesanta daha öncede asagidamiydi canım..inş zamanla yukarı çıkar..bizimde iki hafta sonra doktor randevumuz..

Canim ertesi gun doktor sonuclar icin aradiginda sordum plesenta asagida dediniz ama bi uyarida bulunmadiniz dikkat etmem gereken bi sey var mi diye, o da senin cok az asagida ama onemli olacak kadar degil dedi. Bi de bana uclu dortlu teste gerek yok dedi. Sadece ultrasonda bi seyler olctu, bi de bi onceki testimde kan biraz dusuk cikmisti kan istedi tekrar o kadar

Maşallah canım sıhhati daim olsun paşanın :) bende aile hekimi müracatını yeni yapabildim haftaya bi gidip tanışıcam doktorla 20.hafta da aşı yapıcak bizimki de sanırım. Kesin kız canım kendi doktorum da onayladı çok şükür :) Benim doktor üçlü de istiyor mutlaka bel açıklığıyla ilgili ikili tarama testi veri içermiyor üçlü de yapılmalı diyor. Sadece benden değil yani tüm hastalarından istiyor. Aynı zaman da perinatolog zaten güveniyorum açıkçası fikirlerine yaptırılması lazım deyince tamam dedim. İnş bu da temiz çıkar. Plesantam hep hafif aşağıdaydı canim ama çok şükür ki rahim ağzını kapatan cinslerden değil. 12.haftama göre şuan daha iyiymiş zaten kesin 20.ye kadar falan yukarı çıkmış olur dedi. Senin doktor üçlü istemedi mi?

Çook sevindim canım bizimkiler risk teşkil eden yapıda değil çok şükür. Giderekte yukarı çıkıcaklar. Burda diğer topiklerde de okuduğum kadarıyla çoğu doktor ikili güzelse üçlüye gerek görmemiş. Bizimkisi biraz garantici sanırım. Vericem kanı birazdan bakalım temiz çıkar inş.

Ay ne guzel prensesin yolda benimde kızdan yanaydı yüreğim sağlıklı olsunlar en önemlisi..bakalım canım iki hafta sonra istiycekmi sadece ayrıntılı bakicaz ultrasona dedi testen bahsetmedi..yolu yargılamaya az kadı inş sağlıklı da alicaz minisleri kucagunizA...

Benimki de 20.hafta ayrıntılı için gel dedi şimdiden heyecan sardı 4d ultrason yaparlarsa bebişlerimizin yüzlerini görücez kime benziyor diye meraktayım :) sen yaptırınca yazarsın bize de nasıl geçtiğini

Ben de 18 agustosta gitcem ins ayrintili icin. Bizimki bu sefer gittigimde ellerini yuzune kapatip uyuyodu cok goremedik hatta bacaklarininda sikica kapatmis cinsiyetini de basta gostermedi. Ins bu sefer yuzu acik olur da goruruz

Ben de 18 agustosta gitcem ins ayrintili icin. Bizimki bu sefer gittigimde ellerini yuzune kapatip uyuyodu cok goremedik hatta bacaklarininda sikica kapatmis cinsiyetini de basta gostermedi. Ins bu sefer yuzu acik olur da goruruz
Ben dün ultrasona girmeden önce ne olur ne olmaz diye çikolata yedim hareketlendiriyormuş bebişi diye çok şükür uyanmıştı sende denersin canım :) bebişlerimizin ilk ciddi fotoğrafı olucak iyiki teknolojinin bu kadar ilerlediği bi dönemde hamileyiz :))

Cnm cok hayirli olsun saglikli hayirli bi evlat olur ins dunyalar tatlisi kizlarimiz buyuyolar cnm benim karnim baya cikti ya gerildigini hissediyorum

Ayrıntılı bakicaz demişti doktorum bakalım o zaman 17 hafta 6 gün olucak erken değilmi ayrıntı için canım şimdi aklıma takıldı..4d oluyor yüzlerini.gorucezmi hiçbir fikrim yok..ben erbil beye giderken kontrole ultrasonda şekil.olarak bebis.oldugunu görebiliyordum bu doktorum hıc konuşmuyor ultrason aşamasında goruntuden bisey anlamıyorum nedense..

Cnm cok hayirli olsun saglikli hayirli bi evlat olur ins dunyalar tatlisi kizlarimiz buyuyolar cnm benim karnim baya cikti ya gerildigini hissediyorum
Teşekkür ederim canım aminn :) ben henüz kilo alamadım kustuğum dönem 3 kilo verdim sonra 1 kilosunu geri alabildim hamile kaldığım kiloya gelmek için bile 2 kg daha almam lazım. Zaten hormon ilaçları çok kilo yapmıştı vermem iyi oldu bi yerde. Bebişin gramı büyümesi iyi allahtan. Ama bu ay hafif göbeğim çıkmaya başladı, bu aydan sonra da hızla karınlarımız büyüyecekmiş. Ben çatlak olmasın diye Lierac aldım başlıycam sürmeye artık sen başladın mı bişey kullanmaya

Çoğu doktor 20.hafta bakıyor ama sanırım o 4 haftada bir kontroller yüzünden öyle denk geliyor olabilir. Benim doktor ikili tarama testi için ölçümleri yaparken ayrıntılı ultrason şeklinde yaptı ve daha 12. haftamdı. 20.hafta yine yapıcak. seninki de erken değil bence gayet ideal. Ben de sormayı unuttum doktora 4d olucak mı bu sefer diye olur inş yaa benim birçok arkadaşımın 20.hafta renkli ultrason resmi var ne güzel bizim de olsun :)

Biz yuzunu gorduk canim eliyle kapatmisti yuzunu sonra da galiba benim yedigim cikolatalar ise yaradi da kipirdadi hanimefendi gosterdi yuzunu, doktor da 4d fotosunu verdi ama oyle minnos ki yuzunde en cok gozleri belli:))

Biz yuzunu gorduk canim eliyle kapatmisti yuzunu sonra da galiba benim yedigim cikolatalar ise yaradi da kipirdadi hanimefendi gosterdi yuzunu, doktor da 4d fotosunu verdi ama oyle minnos ki yuzunde en cok gozleri belli:))
Aaaaa ben normal ultrason anlamıştım ne güzell yaaa erkenden görmüşsün bebişini ben de istiyorummmm :)) en iyisi ilerleyen günlerde yine bir bahane ile gece nöbetçi doktora gidiyim yoksa bu 4 hafta geçmiycek :))

Ben 12.haftadan beri bitkisel yag karisimi kullaniyorum bi arkadasim kullanmisti hic catlagi olmadi bende onun tavsiyesine uydum bakalim ins hic catlak olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…