Valla canım topiğin %90 'ı erkek :) hep duymuşumdur insanlardan şu sıralar kız zamanı-erkek zamanı falan derlerdi doğru teorimidir bilemem ama ona göre şu sıralar erkek zamanı.Oylemi cnm ama benim kiz dedi ama ben hala erkek hissediyorum ay bide benimde erkek cikiyomus yakin arkadasim 4 aylikken kiz denilmis yuzde yuz 6.ayinda erkek oldugu ortaya cikmis o yuzden emin olamiyorum ya simdi sende oyle deyince aklimda soru isareti oldu
Canım bebislerimiz küçük olduğu için ben doğru ölçüm yapıldığını sanmıyorum..benimde cuma kontrolum de boy 15 cm 90gr dedi doktor..doğsun da bile doğru tahmin yapmıyorlar bazen çok kilolu yada kilosu az olabiliyor..doktor iyi dediyse endişelenmeye canim..Kızlar benımde kac gundur belım kasıklarım agrıyo bıde sarı akıntım var gıttım doktora ıltıhap olabılır dedı ve bebegın durumuda gayet ıyı dedı gramıda 90 grammıs normalde 13 haftalık bebek 20 gram olurmus acaba benım bebegım mı ıyı gelısıyo yoksa yanlısmı soledı boyuda 6 gun once 7 bucuk santımdı sımdı solemedı ben kendı doktoruma gıtmeye cok var dıye ozel hastaneye gıttım merak ettım 1 hafta arayla ıkı kere gıttım
Kızlar bende dun ogrendım kız demıslerdı ya sımdı erkek dedı kendı doktorum oncekıler baska doktordu ve kesın dedı cok sasırdım herseyde yolunda ama en ufak acılma gordum mu dıkıs atıcam dedı
Asıl doktorumla muayenem 29 temmuz cuma günü canım ama 2 gün önce ciddi bacak ağrılarım olunca gece nöbetçi doktora göründüm. Uyuyordu bebişim doktor uyandırdı çok net bacak arası pozisyonu alamadı ama tahmin ettiğim üzere o da kız dediHayirli olsun cnm olabiliyo oyle seyler en azinda. Seninkini erken fark etmisler benim arkadasim gecen hafta dogum yapti kiz demisler di 9.ayda erkek oldugunu soylediler zaten o hafta dogum yapti yazik oglunu pembe ve kirmizilarla karsiladi bende supheliyim bi daha baktircamderinn83 cnm sen ne yaptin muayne oldunmu
Asıl doktorumla muayenem 29 temmuz cuma günü canım ama 2 gün önce ciddi bacak ağrılarım olunca gece nöbetçi doktora göründüm. Uyuyordu bebişim doktor uyandırdı çok net bacak arası pozisyonu alamadı ama tahmin ettiğim üzere o da kız dedisağlığı sıhhati yerinde çok şükür en önemlisi de o biliyorum ama bir yanım yine de kız olsun diye çok dua ediyor inş değişmez benimki
Sen ne yaptın canim son zamanlarda bakıldı mı bebişe
Hayırlı olsun canım çook sevindim benim Prensesime bi kız kardeş daha geliyor deseneKizlar ben de bugun ogrendim cinsiyetini kizim geliyomus hayirlisiyla:))
Ben de hissetmeye basladim sag alt karinda ama emin olamiyorum gazla karistiriliyomus bu haftalar diyolar. Ama gaza benzemiyoHayırlı olsun canım çook sevindim benim Prensesime bi kız kardeş daha geliyor deseneben bu hafta tekmelerini de hissetmeye başladım sizlerde de oluyor mu? Şimdiye kadar genelde seğirme şeklinde şeyler hissederdim ama bu haftakiler tam karın altı bölgemde ve bi kere pıt yapıp duruyo
Kizlar ben de bugun ogrendim cinsiyetini kizim geliyomus hayirlisiyla:))
Hayırlı olsun canım çook sevindim benim Prensesime bi kız kardeş daha geliyor deseneben bu hafta tekmelerini de hissetmeye başladım sizlerde de oluyor mu? Şimdiye kadar genelde seğirme şeklinde şeyler hissederdim ama bu haftakiler tam karın altı bölgemde ve bi kere pıt yapıp duruyo
Aslında doktorlar ilk gebeliği olanlarda 20.haftadan sonra hissedilir, daha önce doğum yapmış anneler çok daha erken hissederler diyor. Bizim de 20.haftalara kadar hissetmememiz normal. Ama bu hafta hissettiğim pıtlar çok farklı sanki.Ben daha bisi hissedemedim ya bi ara bisi gecti sanki karnimin altinda ama gazmidir acaba dedim bilemiyorumki erkenmi acaba
Amin canim tesekkur ederim. Sadece bugun dontor plesenta asagida dedi. Kanaman oldu mu agrin var mi diye sordu yok dedim. Tamam o zaman dedi. Eve geldim biraz internete baktim canim sikildi yukari cikmazsa kotu bi seymis bu durum. Insanlar yatarak gecirmis boyle olanlar ama doktor beni uyarmadi sunu yapma bunu yapma diye. Kanamam olmayinca tamam dedi gectiBen daha bisi hissedemedim ya bi ara bisi gecti sanki karnimin altinda ama gazmidir acaba dedim bilemiyorumki erkenmi acaba
Canım doktor plesantanın rahim ağzını kapatıp kapatmadığıyla ilgili birşey dedi mi? Ağrın kanaman falan olmadığına göre tamamen kapatmıyor sanırım. Bazı gebeliklerde oluyor bu durum ama çoğu 24.haftasına kadar yukarı çıkmış oluyor. İnşallah seninki de bir sonraki kontrolüne kadar çıkmış olur stres yapmamaya çalış. Olaki çıkmazsa bile sezeryan yapıp doğumu gerçekleştiriyorlar.Amin canim tesekkur ederim. Sadece bugun dontor plesenta asagida dedi. Kanaman oldu mu agrin var mi diye sordu yok dedim. Tamam o zaman dedi. Eve geldim biraz internete baktim canim sikildi yukari cikmazsa kotu bi seymis bu durum. Insanlar yatarak gecirmis boyle olanlar ama doktor beni uyarmadi sunu yapma bunu yapma diye. Kanamam olmayinca tamam dedi gecti
Kanamam olmadi hic diyince bi sey demedi dikkat et falan diye. Cocuga bi zarari olmasin da gerisi halledilir. 20. Haftada ayrintili ultrasona gitcez ins onda normale donerCanım doktor plesantanın rahim ağzını kapatıp kapatmadığıyla ilgili birşey dedi mi? Ağrın kanaman falan olmadığına göre tamamen kapatmıyor sanırım. Bazı gebeliklerde oluyor bu durum ama çoğu 24.haftasına kadar yukarı çıkmış oluyor. İnşallah seninki de bir sonraki kontrolüne kadar çıkmış olur stres yapmamaya çalış. Olaki çıkmazsa bile sezeryan yapıp doğumu gerçekleştiriyorlar.
İstanbul tüp bebek mi kapanmış çok şaşırdım canım...bahçeci kapandimi hiç haberim yok..canım telaş yapma mutlaka iyi bir doktor bulursun..Kızlar benım hastane kapatılmıs bızıde bahcelıevler medıcal park hastanesıne yonlendırıyolar sımdı napıcam bılmıyorum dıkıs atılma ıhtımalıde vardı sızce o hastane ıyımı yoksa bahcecıyemı gıtsem tabı orasıda kapanmadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?