nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

adet olduysan dozunu sana soylenen doza dusurup yapacaksin canim
Benim de tam gunumde gelirdi adetim, bugun adet olcam diye dozu 7,5 a dusurup yaptim sabah ama adet olmadim. Azcik lekelendi sadece. Ins sikinti olmaz. Yarin acaba dusuk mu devam etsem 20 mi yapsam acaba. Cok karistim

Benim de tam gunumde gelirdi adetim, bugun adet olcam diye dozu 7,5 a dusurup yaptim sabah ama adet olmadim. Azcik lekelendi sadece. Ins sikinti olmaz. Yarin acaba dusuk mu devam etsem 20 mi yapsam acaba. Cok karistim
lekelenmeyi baz almamıştı hoca. adetin tam anlamıyla söküldüğü zaman 1. gün olur demişti. lekelenmelerde ben normal doza devam etmiştim. ama sen yine de hocaya bi sor canım

Kızlar bana kımse cevap yazmıyo ya bende aranıza katılmak ıstıyorum bende tedavıye basladım pazartesı tekrar kontrole gıtcem adetın ıkıncı gununden basladık tedavıye ve 1 hafta sonra yumurtalıklar toplancak bugun bıttı adetıım bakalım ıns bu ay sonu guzel haberler alırım sızın nasıl gıdıyo tedavılerınız ben ılk kez yaptırıyorum

Canim hosgeldin:)) nerde basladin tedaviye?

benimde

hulusi hocadaydin degilmi sende? yanlis hatirlamiyorsam tabii. bence sen riske atma hocaya mesaj at.en dogru bilgiyi o verir sonucta
Yazdim whatsapptan bakalim da iletilmedi. Gorurse cevaplasin bakalim. Dengemi bozdu galiba bu dogum kontrol ilaclari falan. Tam gunumde olurdum

Evet canim benim de hulusi hoca. Sabah erken yapiyorum igneyi bu saatte yazsam mi ki?
hmm bilemedimki canim:/ yazsan acaba bakarmi telefonuna bilemedim vallahi bende.tam sokulmediyse sen yarin tam yap istersen ama hocaya mutlaka mesaj atip sor.cunku o kadar emek veriyoruz aklinda kalmasin hem canjm

Yazdim whatsapptan bakalim da iletilmedi. Gorurse cevaplasin bakalim. Dengemi bozdu galiba bu dogum kontrol ilaclari falan. Tam gunumde olurdum
ilaclar mahvediyo gercekten hem fiziksel hem ruhsal. simdi iletilmese bile sabah iletilir cevap yazar mutlaka sana. en azindan aklinda soru isareti kalmadan devam edersin canim

Ya tuvaletede girsen ilk günler adım atarken bile akıntı oluyor hani pedden yapışıyo üstüne kırmızı kırmızı
Tabi tabi kanamayı diyorum
anladım canım doktorun odasında hazırlık odası var mı
benim merkezde var eğer yokda yanında peçete falan götür sonuçta iç çamaşırı çıkartırken silebilirsin

ilaclar mahvediyo gercekten hem fiziksel hem ruhsal. simdi iletilmese bile sabah iletilir cevap yazar mutlaka sana. en azindan aklinda soru isareti kalmadan devam edersin canim
Yazdim canim da gormedi, sabah 10 gibi yaparim o zaman gormus olur belki yazar cvp. Bi de gaz cok rahatsiz etmeye basladi beni lucrin mi yapiyo acaba

Bi de baska zaman adet gunumde adet olmasam, boyle gazim olsa, cok tuvalete ciksam, bacaklarim belim agrisa hemen hamile havalarina girer test yapardim. Bize de nasip olacak mi acaba

evet cnm hatta bitti iki gün sürdü..

lekelenmeyi baz almamıştı hoca. adetin tam anlamıyla söküldüğü zaman 1. gün olur demişti. lekelenmelerde ben normal doza devam etmiştim. ama sen yine de hocaya bi sor canım
cnm bana kalan dozu öğlen vurdurmuşlardı lh düşmediği içindi benim ki

Adet Söktürücü kullanıp tedvaiye başlayan var mi ?

Hanımlar size doktorunuz dozu hakkında bişey söylemedi ye bence aynen devam edin ben adet oldum doktor muayene etti ardından hemşiresi bilgilendirme yapıyor ve ilaç dozuna aynen devam dedi bence kendi kafanıza göre doz ayarlamayin

Hayırlısı olsun canım.bol bol yumoşların olur inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.nerde yaptırıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…