- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Benim de tam gunumde gelirdi adetim, bugun adet olcam diye dozu 7,5 a dusurup yaptim sabah ama adet olmadim. Azcik lekelendi sadece. Ins sikinti olmaz. Yarin acaba dusuk mu devam etsem 20 mi yapsam acaba. Cok karistimadet olduysan dozunu sana soylenen doza dusurup yapacaksin canim
lekelenmeyi baz almamıştı hoca. adetin tam anlamıyla söküldüğü zaman 1. gün olur demişti. lekelenmelerde ben normal doza devam etmiştim. ama sen yine de hocaya bi sor canımBenim de tam gunumde gelirdi adetim, bugun adet olcam diye dozu 7,5 a dusurup yaptim sabah ama adet olmadim. Azcik lekelendi sadece. Ins sikinti olmaz. Yarin acaba dusuk mu devam etsem 20 mi yapsam acaba. Cok karistim
Ben yarin tam yapiym o zaman, ilaclardan midir bedir gunlerdir olamadim bi turlulekelenmeyi baz almamıştı hoca. adetin tam anlamıyla söküldüğü zaman 1. gün olur demişti. lekelenmelerde ben normal doza devam etmiştim. ama sen yine de hocaya bi sor canım
Canim hosgeldin:)) nerde basladin tedaviye?Kızlar bana kımse cevap yazmıyo ya bende aranıza katılmak ıstıyorum bende tedavıye basladım pazartesı tekrar kontrole gıtcem adetın ıkıncı gununden basladık tedavıye ve 1 hafta sonra yumurtalıklar toplancak bugun bıttı adetıım bakalım ıns bu ay sonu guzel haberler alırım sızın nasıl gıdıyo tedavılerınız ben ılk kez yaptırıyorum
benimdeBen yarin tam yapiym o zaman, ilaclardan midir bedir gunlerdir olamadim bi turlu
hulusi hocadaydin degilmi sende? yanlis hatirlamiyorsam tabii. bence sen riske atma hocaya mesaj at.en dogru bilgiyi o verir sonuctaBen yarin tam yapiym o zaman, ilaclardan midir bedir gunlerdir olamadim bi turlu
Evet canim benim de hulusi hoca. Sabah erken yapiyorum igneyi bu saatte yazsam mi ki?benimde
hulusi hocadaydin degilmi sende? yanlis hatirlamiyorsam tabii. bence sen riske atma hocaya mesaj at.en dogru bilgiyi o verir sonucta
Yazdim whatsapptan bakalim da iletilmedi. Gorurse cevaplasin bakalim. Dengemi bozdu galiba bu dogum kontrol ilaclari falan. Tam gunumde olurdumbenimde
hulusi hocadaydin degilmi sende? yanlis hatirlamiyorsam tabii. bence sen riske atma hocaya mesaj at.en dogru bilgiyi o verir sonucta
hmm bilemedimki canim:/ yazsan acaba bakarmi telefonuna bilemedim vallahi bende.tam sokulmediyse sen yarin tam yap istersen ama hocaya mutlaka mesaj atip sor.cunku o kadar emek veriyoruz aklinda kalmasin hem canjmEvet canim benim de hulusi hoca. Sabah erken yapiyorum igneyi bu saatte yazsam mi ki?
ilaclar mahvediyo gercekten hem fiziksel hem ruhsal. simdi iletilmese bile sabah iletilir cevap yazar mutlaka sana. en azindan aklinda soru isareti kalmadan devam edersin canimYazdim whatsapptan bakalim da iletilmedi. Gorurse cevaplasin bakalim. Dengemi bozdu galiba bu dogum kontrol ilaclari falan. Tam gunumde olurdum
anladım canım doktorun odasında hazırlık odası var mıYa tuvaletede girsen ilk günler adım atarken bile akıntı oluyor hani pedden yapışıyo üstüne kırmızı kırmızı
Tabi tabi kanamayı diyorum
Yazdim canim da gormedi, sabah 10 gibi yaparim o zaman gormus olur belki yazar cvp. Bi de gaz cok rahatsiz etmeye basladi beni lucrin mi yapiyo acabailaclar mahvediyo gercekten hem fiziksel hem ruhsal. simdi iletilmese bile sabah iletilir cevap yazar mutlaka sana. en azindan aklinda soru isareti kalmadan devam edersin canim
Bi de baska zaman adet gunumde adet olmasam, boyle gazim olsa, cok tuvalete ciksam, bacaklarim belim agrisa hemen hamile havalarina girer test yapardim. Bize de nasip olacak mi acabailaclar mahvediyo gercekten hem fiziksel hem ruhsal. simdi iletilmese bile sabah iletilir cevap yazar mutlaka sana. en azindan aklinda soru isareti kalmadan devam edersin canim
evet cnm hatta bitti iki gün sürdü..Slm canım.ne yaptın oldun mu regl?benim aynı kesik kesik dvm etti. Söktürücü hap verdi 10gün kullanıp muayene ye gidecem. Rahim temiz ise tüp bebeğe öyle baslayacagiz acaba hic böyle başlayan var mi tedaviye??
cnm bana kalan dozu öğlen vurdurmuşlardı lh düşmediği içindi benim kilekelenmeyi baz almamıştı hoca. adetin tam anlamıyla söküldüğü zaman 1. gün olur demişti. lekelenmelerde ben normal doza devam etmiştim. ama sen yine de hocaya bi sor canım
evet cnm hatta bitti iki gün sürdü..
Hanımlar size doktorunuz dozu hakkında bişey söylemedi ye bence aynen devam edin ben adet oldum doktor muayene etti ardından hemşiresi bilgilendirme yapıyor ve ilaç dozuna aynen devam dedi bence kendi kafanıza göre doz ayarlamayinilaclar mahvediyo gercekten hem fiziksel hem ruhsal. simdi iletilmese bile sabah iletilir cevap yazar mutlaka sana. en azindan aklinda soru isareti kalmadan devam edersin canim
Hayırlısı olsun canım.bol bol yumoşların olur inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.nerde yaptırıyorsun?Kızlar bana kımse cevap yazmıyo ya bende aranıza katılmak ıstıyorum bende tedavıye basladım pazartesı tekrar kontrole gıtcem adetın ıkıncı gununden basladık tedavıye ve 1 hafta sonra yumurtalıklar toplancak bugun bıttı adetıım bakalım ıns bu ay sonu guzel haberler alırım sızın nasıl gıdıyo tedavılerınız ben ılk kez yaptırıyorum
ne yaptin canim? hocaya ulasabildinmi? yolundadir umarim herseyYazdim canim da gormedi, sabah 10 gibi yaparim o zaman gormus olur belki yazar cvp. Bi de gaz cok rahatsiz etmeye basladi beni lucrin mi yapiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?