• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

bizde 2-3 ay sürer diye duyduk..ki biz hiç aşılama yaptırmadık..ama zaman kaybetmemem gerekiyordu amh düşüklüğünden dolayı..şansımızı denedik..oldu çok şükür..zaten özel hastanede yaptırcağımız için yine masraflı ama karımız oldu tabiki..heleki ilaçlarda..raporlu olduğumuz halde 1.250 tl ödedik..ki bunlar tedaviye başladıktan sonra aldığımız ilaçların parası..birde tedaviden önce aldığımız ilaçlar testler falan gerçekten hem maddi hemde manevi olarak yıpratıcı..inşallah sonu güzel olsunda bunlar geçer...

Aynen öyle, benimde çok masraflarım oldu, hem maddi hem manevi olarak yıprandık yıllardır. Parasına bakmıyorum zaten artık. sonu hayırlı olsun, kucağıma hayırlısıyla alayım evladımı da gerisi mühim değil.

ben 30 martta başladım şuan 18:0 de gonal f yi ve merionalı vuruyorum..femara rulid folio ve progeny m içiyorum..4 nisanda kontrolüm var yumurtama bakılıp test yapılcakmış..sonra ogün cetrotide ye başlıcakmışım..bana uzun kısa diye birşey söylemediler..merional zor bir iğne..yakıyor çok..bugün ilk kez kendim yapıcam bakalım..inşallah başarırım..

Senin ilaçların farklıymış, benim kullandığım merional değil o morartıyor dediğim menagon. Kısa protokol başlamışsın sen. Benimki önceki adetten sonra doğum kontrol hapı kullandım ve 19, günü iğnelere başladım. Bu adetle gonal f e geçtim
İnşallah başarırsın :)

Senin ilaçların farklıymış, benim kullandığım merional değil o morartıyor dediğim menagon. Kısa protokol başlamışsın sen. Benimki önceki adetten sonra doğum kontrol hapı kullandım ve 19, günü iğnelere başladım. Bu adetle gonal f e geçtim
İnşallah başarırsın :)

resmini çekmiştim ordan bakıp yazdım..demekki farklıyöış..herkesin tedavisi farklı işte..Rabbim veriyor kolaylığını..uzun kısa farkediyor mu acaba..

Aynen öyle, benimde çok masraflarım oldu, hem maddi hem manevi olarak yıprandık yıllardır. Parasına bakmıyorum zaten artık. sonu hayırlı olsun, kucağıma hayırlısıyla alayım evladımı da gerisi mühim değil.

Rabbim yardımcımız olsun..inşallah sonunda çook mutlu oluruz..

resmini çekmiştim ordan bakıp yazdım..demekki farklıyöış..herkesin tedavisi farklı işte..Rabbim veriyor kolaylığını..uzun kısa farkediyor mu acaba..

Sonuç olarak etkilemiyormuş okumuştum ben, yumurtaların durumuna göre farklı tedavi uyguluyorlarmış. Olacak olduktan sonra uzun kısa fark etmez yani, yeter ki Rabbim Ol desin.

Sonuç olarak etkilemiyormuş okumuştum ben, yumurtaların durumuna göre farklı tedavi uyguluyorlarmış. Olacak olduktan sonra uzun kısa fark etmez yani, yeter ki Rabbim Ol desin.

inşallah canım..doktoruma güveniyorum..iyi olacak herşey umutluyum çok..

Selamlar kızlar nisanda tüp bebek deneyeceklerin sayfası olunca yazayım dedim.
Bende 6 nisan da dondrulmuş embriyo ile 2 inci dememizi yaptıracağız bakalım inşallah olumlu.
Bu arada geçen sene ilk tedavimde olmulu sonuç almıştık ama kalp atışı olmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım.
Ben Konyalıyım tedaviye Ankaraya gidiyom orada devam ediyoruz inşallah rabbbim şu cuma yüzü suyu hürmetine herkesin emeklerinin karşılığını en en hayırlısı ile versin(Amin)

kızlar ya... benim reglim bugün üçüncü gün.. bitti gibi.. yaa benim polip kanaması sandığım regliydi de... ben mi anlamadım... :( stresten ölcem... şu yarını hayırlısıyla bir sağ salim çıkartaydım..

kızlar ya... benim reglim bugün üçüncü gün.. bitti gibi.. yaa benim polip kanaması sandığım regliydi de... ben mi anlamadım... :KK43: stresten ölcem... şu yarını hayırlısıyla bir sağ salim çıkartaydım..

Ne yapacaz biz böyle yaaa:KK43: benim de sabah çoğaldı gibi ama şimdi yine tık yok yarın gitsem mi gitmesem mi

Polip ameliyatı herşeyi alt üst etti.

Merhaba
Selamlar kızlar nisanda tüp bebek deneyeceklerin sayfası olunca yazayım dedim.
Bende 6 nisan da dondrulmuş embriyo ile 2 inci dememizi yaptıracağız bakalım inşallah olumlu.
Bu arada geçen sene ilk tedavimde olmulu sonuç almıştık ama kalp atışı olmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım.
Ben Konyalıyım tedaviye Ankaraya gidiyom orada devam ediyoruz inşallah rabbbim şu cuma yüzü suyu hürmetine herkesin emeklerinin karşılığını en en hayırlısı ile versin(Amin)
Hayırlısı olsun inşallah. Bende dondurulmuş bir tane embriyom var.bu ay banada verecekler.ank Nereye gidiyorsun? Bende ank.novaart gidiyorum.

Merhaba

Hayırlısı olsun inşallah. Bende dondurulmuş bir tane embriyom var.bu ay banada verecekler.ank Nereye gidiyorsun? Bende ank.novaart gidiyorum.
Saol teşekkür ederim.
Ankarada memoriale Aygül hocaya gidiyorum.

Saol teşekkür ederim.
Ankarada memoriale Aygül hocaya gidiyorum.
İlkinidemi memorial de yaptırdın.hayırlısı olsun.ben 3 denemeye aygül hoca yaptı.son yaptığı tuttu.ancak seninki gibi kalp atışı durdu.bakalım bu sefer ne olacak.aygül hoca kendini ve hastaneyi çok över.ondan bende antipati olmuştu.sanki sadece onların yaptığı oluyor gibi.tabii ordada çok gebe kalan oluyor.inşallah seninde burda son olur.bebişinizi kucağına alırsın.

İlkinidemi memorial de yaptırdın.hayırlısı olsun.ben 3 denemeye aygül hoca yaptı.son yaptığı tuttu.ancak seninki gibi kalp atışı durdu.bakalım bu sefer ne olacak.aygül hoca kendini ve hastaneyi çok över.ondan bende antipati olmuştu.sanki sadece onların yaptığı oluyor gibi.tabii ordada çok gebe kalan oluyor.inşallah seninde burda son olur.bebişinizi kucağına alırsın.
Evet Aygül hocada bir aşılama birde transfer olamayan tüp bebek maceramız var tek yumurtamız oldu onuda saklıyoruz :)
Sonra geçen sene ocak ayında yine başladık tedaviye bu kezde 7 tane 5 üne embriyomuz oldu maşallah onunda 2 sini 1 şubatta transfer etti 14 şubatta aldığım en güzel hediyeydi ama devam etmedi inşallah bu kez olurda devam eder Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Peki sen şu anda kime gidiyon yada neden Aygül hocayla devam etmedin?

Evet Aygül hocada bir aşılama birde transfer olamayan tüp bebek maceramız var tek yumurtamız oldu onuda saklıyoruz :)
Sonra geçen sene ocak ayında yine başladık tedaviye bu kezde 7 tane 5 üne embriyomuz oldu maşallah onunda 2 sini 1 şubatta transfer etti 14 şubatta aldığım en güzel hediyeydi ama devam etmedi inşallah bu kez olurda devam eder Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Günaydın canım ben şuan novaarta gidiyorum.belki duymuşsundur ikiz doktorlar.ahmet mehmet erdem.onlar bana çok güven veriyorlar.aygül hoca beni çok iyi tanır.beni çok aradı. illa gel tekrar deniyelim diye.ama ben bu sefer bunları tercih ettim.yorumları okursan bu hocaları herkes çok beğeniyor.ancak sonucu verecek olan RABBİM. Hepimizin ALLAH yardımcısı olsun.

Benimde senin gibi hamilelik geçirdim.benimde devam etmedi.bu sefer mehmet hoca benim buolayımdan dolayı 7 embriyo mu pgt yöntemine gönderdi.ordan 1 tane sağlıklı çıktı.bakalım onu verecekler.

Günaydın kizlarrr doktordan geldim doktor gelişimi güzel bulunca menopour iğnesi de aldirmisti fakat gerekli görmedi eczaneye geri iade edecem en azından güzel şeyler duydum mutluyum

Back