nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Günaydın kizlarrr doktordan geldim doktor gelişimi güzel bulunca menopour iğnesi de aldirmisti fakat gerekli görmedi eczaneye geri iade edecem en azından güzel şeyler duydum mutluyum
Hayırlısı olur inşallah. Sen hangi aşamadasın? Nerede yaptırıyorsun?

kızlar benim lh düşmüş bugün başlıorum purogen e 150 ile.. doktor azarladı beni eğer yumurtalar kslitesizse aşılamaya dönelim dedim... bize bırak biz karar veririz stres olup yumurtalarını erkenden büyütme dedi ... Allahım sonu güzel olsun nolur... çok yıpranmışım ben farkında olmadan...

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlanır..

Hayırlısı olur inşallah. Sen hangi aşamadasın? Nerede yaptırıyorsun?
Trabzon fakülte hastanesinde yaptırıyorum uzun protokol uyguladı doktor önce lucrin ile başladı şimdi gonal-f kullanmaya başladım haftaya yine kontrolüm var doktor yavaş ilerliyor çünkü rezervim düşük az ama kaliteli yum oluşmasını istiyor

Lütfen kendi kendini strese sokma hersey güzel olacak iyi düşün hersey anlık değişiyor Besmele ile başla herseye bak nasıl işlerin yolunda gidecek inan buna

bende bugun agladim hastanede.hemsireler benim bu halime aliskin olmadigi icin onlarda afalladi.bende soyle bi bakiyorum da psikoloji falan kalmamis bende.iyice gitmis kafa

bende bugun agladim hastanede.hemsireler benim bu halime aliskin olmadigi icin onlarda afalladi.bende soyle bi bakiyorum da psikoloji falan kalmamis bende.iyice gitmis kafa
ayy sende mi ordaydın :) az kaldı senin di mi transfere.. olumsuz biley mi dedi hulusi hoca.. bugün bi çift geldi ikiz oğulları doğmuş ellerindeki ilacları getirmişler.. ayaz la poyraz koymuşlar... biz de o mutlu sonu göreceğiz... İnşallah!

ya kızlar ben lucrine devam edicem di mi dozu 7.5 düşürerek.. panik ataklı oldum resmen..

Hanımlar
Utanarak bişi sormak istiyorum size
Dr a muayene esnasında regl süresi olduğumız için
Kontrol sedyesine yatarken alt bölgemizin akıntıdan sebep kötü rengi için uyguladığınız bi yöntem varmı ben çok utanıyorum o esnada

ben her muayene öncesi mutlaka duş alıyorum hastayken siliorum kendimi ıslak mendille.. ama birinde şarıl şarıl gelmişti doktorun eli yerler sedye çok utanmıştım .. göğşen hocaydı benim çok kanamam oluo diebildim aşılama sonrası regliydi.. iyidir kanama demişti yapcak bişiy yok napak

canım muayeneden önce tuvalete gir temizle
yapılabilecek başka bişey olduğunu düşünmüyorum
kötü renk derken kanamayımı kastediyorsun

Ay çok sağol cnm cvbın için utanarak yazdım valla
Duş bende alıyorum ama alt bölgenin kırmızılığından o an bendeki utanç
Tampon falanmı kullansakki diye düşündüm ama o zamanda enfeksiyon riski doğuyor
Islak mendille silmek aklıma gelmemişti ama bak hiç doğru o iyi bi yöntemmiş temiz en azından
Ayy iyi dr da hoş karşılamış zor bi durumda kalmışsın cidden
Ya sonucu güzel olsun her türlü katlanırız ama utançta devreye giriyo hani

canım muayeneden önce tuvalete gir temizle
yapılabilecek başka bişey olduğunu düşünmüyorum
kötü renk derken kanamayımı kastediyorsun
Ya tuvaletede girsen ilk günler adım atarken bile akıntı oluyor hani pedden yapışıyo üstüne kırmızı kırmızı
Tabi tabi kanamayı diyorum

Slm canım.ne yaptın oldun mu regl?benim aynı kesik kesik dvm etti. Söktürücü hap verdi 10gün kullanıp muayene ye gidecem. Rahim temiz ise tüp bebeğe öyle baslayacagiz acaba hic böyle başlayan var mi tedaviye??

evet canim ordaydim bende.rahime ilac enjekte ettiler.pazartesi toplaniyo yumurtalar bakalim nasip olursa.yok yaa hulusi hoca hazir ol bebisler geliyo diyo ama benim psikoloji iyi degil.fazla umutsuzum sanirim.aslinda boyle degildim de sona yaklastikca mala bagladim:) ahh canlarim yaa adlariyla yasasinlar insallah.rabbim bana sana burdaki herkese ve burasi haric de isteyen herkese nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…