Hayırlısı olur inşallah. Sen hangi aşamadasın? Nerede yaptırıyorsun?Günaydın kizlarrr doktordan geldim doktor gelişimi güzel bulunca menopour iğnesi de aldirmisti fakat gerekli görmedi eczaneye geri iade edecem en azından güzel şeyler duydum mutluyum
Selamlar kızlar nisanda tüp bebek deneyeceklerin sayfası olunca yazayım dedim.
Bende 6 nisan da dondrulmuş embriyo ile 2 inci dememizi yaptıracağız bakalım inşallah olumlu.
Bu arada geçen sene ilk tedavimde olmulu sonuç almıştık ama kalp atışı olmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım.
Ben Konyalıyım tedaviye Ankaraya gidiyom orada devam ediyoruz inşallah rabbbim şu cuma yüzü suyu hürmetine herkesin emeklerinin karşılığını en en hayırlısı ile versin(Amin)
Trabzon fakülte hastanesinde yaptırıyorum uzun protokol uyguladı doktor önce lucrin ile başladı şimdi gonal-f kullanmaya başladım haftaya yine kontrolüm var doktor yavaş ilerliyor çünkü rezervim düşük az ama kaliteli yum oluşmasını istiyorHayırlısı olur inşallah. Sen hangi aşamadasın? Nerede yaptırıyorsun?
Lütfen kendi kendini strese sokma hersey güzel olacak iyi düşün hersey anlık değişiyor Besmele ile başla herseye bak nasıl işlerin yolunda gidecek inan bunakızlar benim lh düşmüş bugün başlıorum purogen e 150 ile.. doktor azarladı beni eğer yumurtalar kslitesizse aşılamaya dönelim dedim... bize bırak biz karar veririz stres olup yumurtalarını erkenden büyütme dedi ... Allahım sonu güzel olsun nolur... çok yıpranmışım ben farkında olmadan...
Sen nerde yaptırıyorsun.hangi asamadasinHayırlısı olur inşallah. Sen hangi aşamadasın? Nerede yaptırıyorsun?
bende bugun agladim hastanede.hemsireler benim bu halime aliskin olmadigi icin onlarda afalladi.bende soyle bi bakiyorum da psikoloji falan kalmamis bende.iyice gitmis kafakızlar benim lh düşmüş bugün başlıorum purogen e 150 ile.. doktor azarladı beni eğer yumurtalar kslitesizse aşılamaya dönelim dedim... bize bırak biz karar veririz stres olup yumurtalarını erkenden büyütme dedi ... Allahım sonu güzel olsun nolur... çok yıpranmışım ben farkında olmadan...
Bende ank.novaart da yaptırdık. Geçen ay yaptırdıktan. Ancak verilmedi donduruldu.1 tane embriyo cuk.bakalım bu ay verecekler.şuan ilaç kullanıyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Sen nerde yaptırıyorsun.hangi asamadasin
ayy sende mi ordaydın :) az kaldı senin di mi transfere.. olumsuz biley mi dedi hulusi hoca.. bugün bi çift geldi ikiz oğulları doğmuş ellerindeki ilacları getirmişler.. ayaz la poyraz koymuşlar... biz de o mutlu sonu göreceğiz... İnşallah!bende bugun agladim hastanede.hemsireler benim bu halime aliskin olmadigi icin onlarda afalladi.bende soyle bi bakiyorum da psikoloji falan kalmamis bende.iyice gitmis kafa
ben her muayene öncesi mutlaka duş alıyorum hastayken siliorum kendimi ıslak mendille.. ama birinde şarıl şarıl gelmişti doktorun eli yerler sedyeHanımlar
Utanarak bişi sormak istiyorum size
Dr a muayene esnasında regl süresi olduğumız için
Kontrol sedyesine yatarken alt bölgemizin akıntıdan sebep kötü rengi için uyguladığınız bi yöntem varmı ben çok utanıyorum o esnada
canım muayeneden önce tuvalete gir temizleHanımlar
Utanarak bişi sormak istiyorum size
Dr a muayene esnasında regl süresi olduğumız için
Kontrol sedyesine yatarken alt bölgemizin akıntıdan sebep kötü rengi için uyguladığınız bi yöntem varmı ben çok utanıyorum o esnada
Ay çok sağol cnm cvbın için utanarak yazdım valla
ben her muayene öncesi mutlaka duş alıyorum hastayken siliorum kendimi ıslak mendille.. ama birinde şarıl şarıl gelmişti doktorun eli yerler sedyeçok utanmıştım .. göğşen hocaydı benim çok kanamam oluo diebildim aşılama sonrası regliydi.. iyidir kanama demişti yapcak bişiy yok napak
Ya tuvaletede girsen ilk günler adım atarken bile akıntı oluyor hani pedden yapışıyo üstüne kırmızı kırmızıcanım muayeneden önce tuvalete gir temizle
yapılabilecek başka bişey olduğunu düşünmüyorum
kötü renk derken kanamayımı kastediyorsun
transferim iyi geçti dinleniyorum vajinal jelim var onu uyguladim 15 dk yürüdüm açık havada.Geçen tedavimde hatali kullanmışım.Yürünmesi gerekiyormuş sonrasındaP princess01 naptın cnm transfer nasıl geçti? kalite nasıldı? ilk sensin inş ilk güzel haberide senden alcaz
ben her muayene öncesi mutlaka duş alıyorum hastayken siliorum kendimi ıslak mendille.. ama birinde şarıl şarıl gelmişti doktorun eli yerler sedyeçok utanmıştım .. göğşen hocaydı benim çok kanamam oluo diebildim aşılama sonrası regliydi.. iyidir kanama demişti yapcak bişiy yok napak
evet canim ordaydim bende.rahime ilac enjekte ettiler.pazartesi toplaniyo yumurtalar bakalim nasip olursa.yok yaa hulusi hoca hazir ol bebisler geliyo diyo ama benim psikoloji iyi degil.fazla umutsuzum sanirim.aslinda boyle degildim de sona yaklastikca mala bagladim:) ahh canlarim yaa adlariyla yasasinlar insallah.rabbim bana sana burdaki herkese ve burasi haric de isteyen herkese nasip etsin insallah.ayy sende mi ordaydın :) az kaldı senin di mi transfere.. olumsuz biley mi dedi hulusi hoca.. bugün bi çift geldi ikiz oğulları doğmuş ellerindeki ilacları getirmişler.. ayaz la poyraz koymuşlar... biz de o mutlu sonu göreceğiz... İnşallah!
adet olduysan dozunu sana soylenen doza dusurup yapacaksin canimya kızlar ben lucrine devam edicem di midozu 7.5 düşürerek.. panik ataklı oldum resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?