nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar bugün Karnım çok gergin 9. Gunum tutan arkadaşlar sizede böyle şeyler oldumu

Çok üzüldüm canım senin adına ama test yapmadan karar vermeseydin belki başka bir kanamadır ne bileyim((
Baska kanama oldugunu sanmiyorum cnm bilmiyorum artik psikolojik olarak cok yiprandim iki gunn once yapmistim oda negatifti zaten hic hissedememistim gane hep olumsuz geliodu sonuc... Neyse artik hayirlisi

Peki Can'ım sizin normalde yıkmamdan sayınız kaçtı

Allah razı olsun inşallah bizde de sıkıntı olmadan hep beraber kucağımız dolar ya

Kızlar bugün Karnım çok gergin 9. Gunum tutan arkadaşlar sizede böyle şeyler oldumu
Bende o halen var.dr ohss olmuşum dedi.cok yumurta gelistiğı zaman olurmuş. Günlük 3 litre su ve protein ağırlıklı beslenme ile zaman gececekmis

Canım dokyorunla konuş ilaçlara devam etmedinmi aslında kanaman olmaması gerekti tutunma kanaması olabilir kan testi mutlaka yaptır canım..

Canım dokyorunla konuş ilaçlara devam etmedinmi aslında kanaman olmaması gerekti tutunma kanaması olabilir kan testi mutlaka yaptır canım..
Sadece progestron kullaniyordum zaten cnm baska ilac vermemisti oda pazartesi bitmisti yarin aricam ama burdaki doktorlar oyle gel kan testi yaptir felan diyecegini sanmıyorum yerlesme kanamasi olsa keske ama bildigin adet oluyorum cnm baya kanamam.var malesef

Kizlar gunaydin dun transferin 10.gunuydu bhcg degerim 109,9 cikti testi isteyen doktor kimyasal olabilir dedicok moralim bozuldu kendi doktorumda hayir sen gebesin inanma onlara dedi degerim dusukmu ki boyle dedi anlamadim

Kizlar gunaydin dun transferin 10.gunuydu bhcg degerim 109,9 cikti testi isteyen doktor kimyasal olabilir dedicok moralim bozuldu kendi doktorumda hayir sen gebesin inanma onlara dedi degerim dusukmu ki boyle dedi anlamadim

Basbaya hamilesin canım ne kimyasalı allah kucağına almayı da nasip etsin

Canım onu diyen doktor halt etmiş Benim değerlerinde senin gibiydi çok sağlıklı katlandı inş seninde katlancak Allahın izniyle şimdi iki gün sonra ikiye katlanması onemli.. Hayırlı olsun hamisşin canım..

canım hayırlı olsun .hiçte bozma moralini lütfen çok bilmiş o doktor bence kimyasal zannetmiyorum .benimki kimyasaldı 15-30 larda kaldı ki zaten değer düşüktü.seninki 100 hiç korkma ve üzülme bebegin seninle :)

Canim hayirli olsunn ya hamilesin iste ne kimyasali 10.gun degerin cok guzel cikmis 10.gun 15 ile 20 ile gebe kalanlar var 109 cok iyi bi rakam

Benim 10.gun degerim 14.70 filan cikmisti kimyasal oldu senin ki coook yuksek sevin icin rahat etsin 2 gun sonra katlarsa gebelik devam ediyor demek dikkat et strese girme

3 33elifnaz33 arkadaşım hiç bozma moralini gayette güzel çıkmış değerin maşallah cnm gayette hamilesin bu uydurup uydurup söyleyen tüp bebek sürecinden zerre haberi olmayıp kendince yorum yapan salak doktorlarada gıcık oluyorum banada ilk gebeliğimde hemşire ağız yüz eğmişti değere ki benim 9. Gün 35 ti seninki süper bir sonuç aile hekimine rapor için gittiğimizde de on kere kızımızın sağlıklı olup olmadığını sordu ne sanıyorlar anlamıyorum ki tüp bebek olunca her an patlama ihtimali olduğunu mu Dr böyle yaparsa etraf ne der düşün sinirlendim birden bu ilaçlar böyle yapıyor beni
Osen ne alemdesin hayatım ben çok fazla normalim ya yani Ağrı'm sızım fln hiç yok kızımda adet olacakmışım gibi Ağrı'larım vardı bunda tık yok içimde de bir boşluk saçma bir ruh hali olmadı galiba benim ki

Aynı durumdayım canım. Ne bir ağrı ne bir sızı, gaz olmasına bile razıyım ama oda yok. Diğer aylara göre hatta fazla iyiyim. Bende olmadı mı acaba diye kendimi yiyorum. Sanki o iğneleri kullanan, transferi olan kişi ben değilmişim gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…