- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 103
- 41
Tutanamayan embriyo gelişimini durdurup eriyor bildiğim kadarı ile. Kimyasal gebeliğimde sormuştum doktoragercekten tutunamayan emrıyoya ne oluyor acaba ben de merak ettım ılla kanama lekelenme tarzı bıseyle mı atılıo vucuttan acaba
Baska kanama oldugunu sanmiyorum cnm bilmiyorum artik psikolojik olarak cok yiprandim iki gunn once yapmistim oda negatifti zaten hic hissedememistim gane hep olumsuz geliodu sonuc... Neyse artik hayirlisiÇok üzüldüm canım senin adına ama test yapmadan karar vermeseydin belki başka bir kanamadır ne bileyim((
Peki Can'ım sizin normalde yıkmamdan sayınız kaçtıCanım bizede yıkama yapılarak 50 sperm bulundu ama hiç ayrı ücret istenmedi burdakilerdende hiç kimseden istenmediğine eminim istenen arkadaşlar varsa yazsın zaten tüp bebek spermler yıkanarak seçilir sitelerde araştır bu böyledir size özel bir şey değil canım
Allah razı olsun inşallah bizde de sıkıntı olmadan hep beraber kucağımız dolar yaCanım hiç üzülme benim de aynı durumdu eşimin sperm sayisi 1 milyonun altında idi ve %3 hareketli vardı ama bizim doktorumuz bunun hiç bir önemi yok bana 5 tane olsun yeter dedi suan 6+2 haftalik hamileyim tup bebek tedavisiyle dua et bol bol birde iyi araştır Dr ben çok memnunum llah bin kat razi olsun doktorundan
Bende o halen var.dr ohss olmuşum dedi.cok yumurta gelistiğı zaman olurmuş. Günlük 3 litre su ve protein ağırlıklı beslenme ile zaman gececekmisKızlar bugün Karnım çok gergin 9. Gunum tutan arkadaşlar sizede böyle şeyler oldumu
12 günü 200 galiba bence güzel bir değer çıkmış aret bey ne diyor canım ben aret beyde 3 tüp deneme yapmıştım.Kızlar bugun transferın 15. Gunu sonucum 1132 cıkmıs ıyımı sizce
Canım dokyorunla konuş ilaçlara devam etmedinmi aslında kanaman olmaması gerekti tutunma kanaması olabilir kan testi mutlaka yaptır canım..Kizlar benim ilk denemem negatif malesef adet oldum bugun yarin test gunumdu ama olmadi hakkinizda hayirlisi olsun hepinizin ben biraz ara vericem cok yyiprandim asilamaydi tuo bebekti ins rabbim isteyipte olmayan herkeze bebisler nasip eder saglikla kucakla rabbim herkezin yuzunu guldursun ins saglicakla kalin
Sadece progestron kullaniyordum zaten cnm baska ilac vermemisti oda pazartesi bitmisti yarin aricam ama burdaki doktorlar oyle gel kan testi yaptir felan diyecegini sanmıyorum yerlesme kanamasi olsa keske ama bildigin adet oluyorum cnm baya kanamam.var malesefCanım dokyorunla konuş ilaçlara devam etmedinmi aslında kanaman olmaması gerekti tutunma kanaması olabilir kan testi mutlaka yaptır canım..
Kizlar gunaydin dun transferin 10.gunuydu bhcg degerim 109,9 cikti testi isteyen doktor kimyasal olabilir dedicok moralim bozuldu kendi doktorumda hayir sen gebesin inanma onlara dedi degerim dusukmu ki boyle dedi anlamadim
3 tü canım ama yıkama için ayrı para almadılarPeki Can'ım sizin normalde yıkmamdan sayınız kaçtı
Canım onu diyen doktor halt etmiş Benim değerlerinde senin gibiydi çok sağlıklı katlandı inş seninde katlancak Allahın izniyle şimdi iki gün sonra ikiye katlanması onemli.. Hayırlı olsun hamisşin canım..Kizlar gunaydin dun transferin 10.gunuydu bhcg degerim 109,9 cikti testi isteyen doktor kimyasal olabilir dedicok moralim bozuldu kendi doktorumda hayir sen gebesin inanma onlara dedi degerim dusukmu ki boyle dedi anlamadim
Kizlar gunaydin dun transferin 10.gunuydu bhcg degerim 109,9 cikti testi isteyen doktor kimyasal olabilir dedicok moralim bozuldu kendi doktorumda hayir sen gebesin inanma onlara dedi degerim dusukmu ki boyle dedi anlamadim
Bısey demedı cok guzel gıdıyo hayırlı oldun dedı 27 mayısa randevu verdı kese gormek ıcın12 günü 200 galiba bence güzel bir değer çıkmış aret bey ne diyor canım ben aret beyde 3 tüp deneme yapmıştım.
3 33elifnaz33 arkadaşım hiç bozma moralini gayette güzel çıkmış değerin maşallah cnm gayette hamilesin bu uydurup uydurup söyleyen tüp bebek sürecinden zerre haberi olmayıp kendince yorum yapan salak doktorlarada gıcık oluyorum banada ilk gebeliğimde hemşire ağız yüz eğmişti değere ki benim 9. Gün 35 ti seninki süper bir sonuç aile hekimine rapor için gittiğimizde de on kere kızımızın sağlıklı olup olmadığını sordu ne sanıyorlar anlamıyorum ki tüp bebek olunca her an patlama ihtimali olduğunu mu Dr böyle yaparsa etraf ne der düşünsinirlendim birden bu ilaçlar böyle yapıyor beni
Osen ne alemdesin hayatım ben çok fazla normalim ya yani Ağrı'm sızım fln hiç yok kızımda adet olacakmışım gibi Ağrı'larım vardı bunda tık yok içimde de bir boşluk saçma bir ruh hali olmadı galiba benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?