nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Merhaba arkadaşlar benim de transferin 10. Günü sonucum 6.67 ne sevinebildim me üzülebildim. 19 mayıs test günüm inşallah artar
Test gunlrrimiz ayniynmis cnm bende dun idrar testi yaptjm negatif cikti cok uzuldum bugunde adet sancilarim var ins degerin artar seninde persembeye kadar adet olmazsam bende kan aldircam yurt disindayim aslinda bufun bile turkiyede olsam aldrirdim ama burda almiolar ole hemen gub beklices mecbur

İdrarda çıkacak kadar yüksek değildir belki canım bozma moralini. İnşallah perşembeye ikimizde hayırlı haberler alırız

Canım nasılsın nasıl gidiyor ağrn varmı bulantin basladimibende ne ağrı ne bulantı sanki hiç hamis degilim gibi göğüs ucunda hassasiyet ağrı vardı onlarda azaldı..senin kontrolün ne zaman..

Transferin 9. Günü test günü yaklaştıkça heyecan basıyor . Bazen çok pozitif oluyorum bazen negatif . Hiç bişey hissetmiyorum adetimden 3. Gün geçti adet ağrıların yok buna sevinirim . Rabbim yardımcımız olsun

Canım nasılsın nasıl gidiyor ağrn varmı bulantin basladimibende ne ağrı ne bulantı sanki hiç hamis degilim gibi göğüs ucunda hassasiyet ağrı vardı onlarda azaldı..senin kontrolün ne zaman..
Ah sorma aynı dertten muzdaribim hiçbir belirti yok canım. Ne ağrı ne bulantı. Haftaya kese görücez günler geçmiyor. Bende bugün gidip beta hcg baktırdım bari bebeğim benimlemi onu öğreniyim diye :) aslında sorunsuz gebelik geçiricez belki sevinmemiz lazım ama işte insan korkuyorda birşey olmayınca.

bende saatlerdir bu konuyla ilgili okuyup okuyup duruyordum. çok yeni hamile olduğumu öğrendim. 5. haftanın içindeyim. ne bulantı, ne akıntı, ne kasık ağrısı var. çok az göğüs ağrım vardı o da gitti. boş gebelik fln olmasından korkuyorum. umarım kalp atışlarını da duyup sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almakta nasip olur inş. Durumlarımız da korkularımızda aynı :) aslında çoğu belirti 6.haftadan sonra başlarmış ama işte biz tüp bebek yaptırdığımız için ilk günden beri adım adım her aşamasından haberdarız. Benim şimdiye kadar çok abartı belirtilerim olmamıştı zaten ama birkaç kez Ateş yükselmesi sürekli açlık hissi uyku bastırması gibi hafif belirtiler olmuştu. Şimdi onlar bile kalmadı bomboş geçiyor günler. Keseyi kalp atışını bi görsek belki rahatlıycaz.

Çok heyecanlıyım yarın bende kalp atışı dinlemeye gidecem.insallh hiç bir sıkıntı çıkmaz.

Canım bizede yıkama yapılarak 50 sperm bulundu ama hiç ayrı ücret istenmedi burdakilerdende hiç kimseden istenmediğine eminim istenen arkadaşlar varsa yazsın zaten tüp bebek spermler yıkanarak seçilir sitelerde araştır bu böyledir size özel bir şey değil canım

Canim haydi guzel haberle sonuçlanir insallah

Canım hiç üzülme benim de aynı durumdu eşimin sperm sayisi 1 milyonun altında idi ve %3 hareketli vardı ama bizim doktorumuz bunun hiç bir önemi yok bana 5 tane olsun yeter dedi suan 6+2 haftalik hamileyim tup bebek tedavisiyle dua et bol bol birde iyi araştır Dr ben çok memnunum llah bin kat razi olsun doktorundan

Güzel anne adayları hepinize selam olsun bugün Dr gittim 6+2 hamileyim (binlercekez sukur) tek bebeğim olduğunu keseyi ve kalp atışını duyduk yalnız bana 2 emriyo transfer edildi herhangi bir kanama olmadı tek bebeğe hamileysem diğer bebegi vücuttan nasıl attım bununla ilgili bilgisi olan varmı inanin çok merak ediyorum illa kendime korkacak birsey bulmayı başarıyorum şimdide bunu taktım kafaya hadi bana yardım edin nolur

teşekkür ederim cnm. inş hepimize nasip olsun. benden önce muhtemelen doktor kontrolün olacak. umarım sıkıntısız geçer, kalp atışını duyarsında için biraz daha rahatlar inş. ben en çok kasıklarımda fln hiç ağrı sancı hissetmediğim için korkuyorum. bulantı herkeste farklı haftalarda başlamış.kimi daha öğrendiği gün kimi 6. haftada. ama sancı ve akıntıyı genelde biçok kişide okudum.onlar olmayınca da boş gebelik mi diye başka bişey düşünemez oldum.umarım bu korkularımız son bulur...

Kizlar benim ilk denemem negatif malesef adet oldum bugun yarin test gunumdu ama olmadi hakkinizda hayirlisi olsun hepinizin ben biraz ara vericem cok yyiprandim asilamaydi tuo bebekti ins rabbim isteyipte olmayan herkeze bebisler nasip eder saglikla kucakla rabbim herkezin yuzunu guldursun ins saglicakla kalin

Çok üzüldüm canım senin adına ama test yapmadan karar vermeseydin belki başka bir kanamadır ne bileyim((

gercekten tutunamayan emrıyoya ne oluyor acaba ben de merak ettım ılla kanama lekelenme tarzı bıseyle mı atılıo vucuttan acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…