• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

bu raporu acaba hemen cıkartabılırmıyız yoksa o da ilaç gibi aylar mı sürer artık zor geliyor bır yıldır dr dr geziyorum ama bısey olmuyor
Canim asilama raporu icin hicbi kriter yok, bi kac belge veriyosun hemen cikiyo. Ama tup bebek icin sartlar var, sizin belki erkek infertilitesicdiye cikarabilir sperm sayisi belli sayinin altindaysa. Bizim 4 milyonun altinda cikti 3 spermiyogram da, 3 yillik evli degildik ama erkek kaynakli diye cikaririz dedi doktor

Selam kzlar bende 2 defa tüp yaptrdm ilki tuttu düştü ikincisi dondurulmslardi hiç tutmadı şimdi bu 3.cü deneyeceğim bugün adet oldm kendime iyi bir hastne ve doktr arym varmı bana tavsiye edeceğiz hastne ve doktr istanbul anadalu yakasndym

insallah canim insallah.yarin gidiyomusun hastaneye? belki karsilasiriz
evet cnm ... erkenden ordayım inş.. bu gün nasıl geçcek bilmiorum... inş yarın düşmüştür...iğnelere iki gün geç başlanılmış olcak.. bu yumurta sayısını etkiler mi ki.. gerçi önemli olan kalitesi de..

hayir canim etkilemez.ilk tedavimde benimde lh 5.5 cikmisti.yuksek dedi.ilaclara baslatmadi. lucrinin dozunu yukseltmisti.1 veya 2 gun sonra gidip kan verdim aksamina baslamistim ama o gunleri bildigin zehir ettim kendime.o yuzden seni cok iyi anliyorum.icini ferah tut desemde maalesef olmuyor.ama gercekten icini ferah tut:) yumurta sayisinada kalitesinede etki etmiyor bi kac gun gec baslamak lucrinden dolayi.

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Son durum
Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
Yadee Yadee /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan
betheone betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan

bende yeni başladım iğnelere bugün 3. günüm gonal f çok kolay oluyor..ama menagon azcık zor giriyor..iğne yakıyor kesinlikle..henğz morarma olmadı bende..birde ben lucrin diye bir iğne kullanmıyorum..4 nisandan itibaren sabah cetrotide bir iğne vurucakmışım..

Lucrinle cetrotide aynı görevi görüyor, bizim uzun protokol olduğu için yumurta iğnelerinden önce baskılama iğnesine başladık. Benim menagonu ilk vurduğum günden itibaren morardı, cildim hassas demek ki. morarması önemli değilde ağrısı 24 saate tam geçiyor derken 2. iğneyi olmak zorluyor. Çok şükür bitti sayılır sadece 1 tane kaldı.

arkadaslar hastaneden yeni geldim.yarin son kez muayeneye gidip pazartesi opum gerceklesecek.aramizda benimle ayni zamanlarda opusu transferi olacak varmi? yoksa topikteki ilk haber verecek benmiyim:KK43:

Muhtemelen ilk haber senden gelecek. Bende sana yakınım tahminlerime göre çarşamba opu olurum

tüp bebk tedvisi için bende rapor çıkarttım..1 haftada çıktı..bende amh düşüklüğü var o çok etkili oldu..gidip görüş ve tüp bebk yaptıracaz ve bu rapora çok ihtiyacım var de..adetin 2. günü olan hormon testi amh testi kimlik fotokopisi nüfus kayıt örneği rahim filmi ve evlilik cüzdanı fotokopisi götürdük biz..ordada muayene edip test yaptılar..benden birde emar istedi..çok şükür 1 hafta içinde aldık..gidip şansını denemelisin..haa canım birde sperm testi 2 tane ayrı günlerde olması gerek..

Maşallah ne çabuk çıkmış raporun, benimki 4 ay sürdü gerçi bizimki sebepsiz infertilite ve araya 1 aşılama sığdırdık ( 2 aşılama şartı yüzünden). Aşılama olmasaydım da 3 ay sürmüş olacaktı çünkü ilk tahlilden sonra eşime 1,5 ay sonraya gün verdiler sperm testi için , evrakları teslim edince de 1 ay kadar sonraya çağırdılar raporu vermek için.

Konya Selçuklu Hastanesi mehmet Çolakoğlu 1 pozitif şükürler olsun 3yasinda ikinci negatif suan adet bekliyorum 3.Cuye basliycaz hayirlisiyla

Hayırlı bereketli cumalar.

Kızlar ya ben Mart başı histeroskopi oldum. Bu ay ki adetim erken geldi (bi hafta) ve cok az geliyor. Adetimin ikinci günü gittim ama doktor adet sökülmemiş dedi bi kaç gün daha bekle dedi.
Ama şimdi ise adetim bitiyor gibi :( gelecek aya mi kaldı benim ki sizce? Böyle birşey yaşayan var mı?

Selam kzlar bende 2 defa tüp yaptrdm ilki tuttu düştü ikincisi dondurulmslardi hiç tutmadı şimdi bu 3.cü deneyeceğim bugün adet oldm kendime iyi bir hastne ve doktr arym varmı bana tavsiye edeceğiz hastne ve doktr istanbul anadalu yakasndym
Bahçeci umut düşünebilirsin

bende bilmiyorum neye göre diyor üç aydır sadece ilaç yazıyor gönderiyor baska bir sey yok.. her ay bunu tekrarlamak psikolojil olarak zok geliyor artık. bir de önce aşılama yaptıralım diyoruz parasını da tam bilemediğimiz için çekiniyoruz üniv hast. gidip geliyoruz.
Ünv hastanesinde süreç böyle işliyor siz doktora beklemek istemediğiniZi soylediniz mi bizde de aynı problem var sonradan bende rezerv düşüklüğü çıktı o yüzden rapor çıkardık ve şimdi tedavideyiz

Hayırlı cumalar hanımlar, bugün kontrolüm var yumurtalarımın durumuna göre tekrar doz ayarlaması yapılacak. İnşallah güzel güzel büyüyorlardır:KK49:

Hayırlı bereketli cumalar.

Kızlar ya ben Mart başı histeroskopi oldum. Bu ay ki adetim erken geldi (bi hafta) ve cok az geliyor. Adetimin ikinci günü gittim ama doktor adet sökülmemiş dedi bi kaç gün daha bekle dedi.
Ama şimdi ise adetim bitiyor gibi :KK43: gelecek aya mi kaldı benim ki sizce? Böyle birşey yaşayan var mı?
Dr un bi bilgi vermedimi başlarız yada başlayamayız diye
Belki diğer ay senin için daha hayırlıdır bilemeyizki takdir ilahi

Maşallah ne çabuk çıkmış raporun, benimki 4 ay sürdü gerçi bizimki sebepsiz infertilite ve araya 1 aşılama sığdırdık ( 2 aşılama şartı yüzünden). Aşılama olmasaydım da 3 ay sürmüş olacaktı çünkü ilk tahlilden sonra eşime 1,5 ay sonraya gün verdiler sperm testi için , evrakları teslim edince de 1 ay kadar sonraya çağırdılar raporu vermek için.

bizde 2-3 ay sürer diye duyduk..ki biz hiç aşılama yaptırmadık..ama zaman kaybetmemem gerekiyordu amh düşüklüğünden dolayı..şansımızı denedik..oldu çok şükür..zaten özel hastanede yaptırcağımız için yine masraflı ama karımız oldu tabiki..heleki ilaçlarda..raporlu olduğumuz halde 1.250 tl ödedik..ki bunlar tedaviye başladıktan sonra aldığımız ilaçların parası..birde tedaviden önce aldığımız ilaçlar testler falan gerçekten hem maddi hemde manevi olarak yıpratıcı..inşallah sonu güzel olsunda bunlar geçer...

Lucrinle cetrotide aynı görevi görüyor, bizim uzun protokol olduğu için yumurta iğnelerinden önce baskılama iğnesine başladık. Benim menagonu ilk vurduğum günden itibaren morardı, cildim hassas demek ki. morarması önemli değilde ağrısı 24 saate tam geçiyor derken 2. iğneyi olmak zorluyor. Çok şükür bitti sayılır sadece 1 tane kaldı.

ben 30 martta başladım şuan 18:0 de gonal f yi ve merionalı vuruyorum..femara rulid folio ve progeny m içiyorum..4 nisanda kontrolüm var yumurtama bakılıp test yapılcakmış..sonra ogün cetrotide ye başlıcakmışım..bana uzun kısa diye birşey söylemediler..merional zor bir iğne..yakıyor çok..bugün ilk kez kendim yapıcam bakalım..inşallah başarırım..

Back