• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

D

deniz hemsire ne dedi sorsaydin ona keske. Ne zaman gitceksin tekrar kontrole
aslında o stres yapma böle oluo bazen biz daha önce de karşılaştık dedi cumartesi gideceğim baya ağladım alşam araba kullanırken.. millete göstermiom güçlüyüm ya! :( ama şimdi sakinledim.. olacağa çare yok... inş cumartesi düşmüş olur değerim bekliycez bakalım

Günaydın arkadaşlar @kelebekk47 benim beklenen adet geldi bugün sat 1 nisan oldu yarın da doktor kontrolüm var hayırlı ola

aslında o stres yapma böle oluo bazen biz daha önce de karşılaştık dedi cumartesi gideceğim baya ağladım alşam araba kullanırken.. millete göstermiom güçlüyüm ya! :KK43: ama şimdi sakinledim.. olacağa çare yok... inş cumartesi düşmüş olur değerim bekliycez bakalım
Cts tekrar mi kan alacaklarmis? Ben de bugun adet olcam cts gitcem ama cts gubleri yarim gun calisiyolar, benim de sabah kan vermem lazim ogleden sonra sonuc cikinca nasil ulasacaklar bize? Dun ben de bi sey bulup aglicam ya oturdum buna agladim. Ya benim de degerlerim yuksek cikarsa, bunlar aramazsa yanlisnilaca devam edersem, her sey terslikle basladi acaba biraksak mi diye

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş Sefa gelmiş :KK200:
aslında o stres yapma böle oluo bazen biz daha önce de karşılaştık dedi cumartesi gideceğim baya ağladım alşam araba kullanırken.. millete göstermiom güçlüyüm ya! :KK43: ama şimdi sakinledim.. olacağa çare yok... inş cumartesi düşmüş olur değerim bekliycez bakalım
Bitanem bu kadar sıkıntı yapma herşeyde var bir hayır bol bol inşirah suresi oku rahatlarsın herşey istediğin gibi olacak Allah'ın izniyle ama ltfn tedavi öncesi biyokimyanı bu kadar yıpratma her zorluğun sonunda elbet bir kolaylık vardır güzel düşün güzel olsun inşallah :KK68:

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Son durum
@Gulce27 /
Suigeneris17 Suigeneris17 /
Osen Osen /istanbul tüp bebek m. / 1 deneme / 26.Mart
hayat15 hayat15
berceste_ berceste_ /
zelibon zelibon /
@sukedisi /
@atav melek /
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30.Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ahha ahha /
@ferbe1 /31.Mart
@kirikolsaduramazdin /4.Nisan
demir6133 demir6133 /
@atav melek /31.Mart /Medicana Çamlıca /
@princess01 /transfer 2Nisan
Sat 24 nisan Konya nova Fertil bir tanesi pozitif ( elhamdülillah) ikinci deneme :KK25:

Kizlar iğne yaptığınızda sizde iğne yerinde yanma oluyor mu

lucrin ve gonal f te olmuyor ama o menagon yokmu menagon mahvetti beni. İğneyi vurduğum yer morarıyor, acıyor, sertleşiyor birde iğne yaparken yanıyor.
Göbeğim okadar sert oldu ki iğneler zor giriyor.

iyi günler arkadaşlar ,
derdimi nereye yazacağımı tam bilemediğim için buraya yazıyorum yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. eşimin sperm hareketi yavaş olduğu için cocuğumz olmuyor , ben bir cok doktora gittim hiç bir sorunumun olmadığı söylendi, o süre zarfında eşimde ilaç falan kullandı normal hareketli spermi % 45 seviyelerine ulaştı ma hızlısı %10 nu geçmedi. üç aydır sdü ye gidiyoruz ordakı doktora derdimizi anlattık, 3 aydır gidip geliyoruz serephone 50 mg ilaç verip gönderiyor. beklemek istemiyoruz diyoruz bu süreçten geçmeniz gerek diyor. başka bi seyde yapmadı .

bizi oyalıyor mu yoksa süreç gerçekten böle olmak zorunda mı lütfen yardım edin fethiyedeyin ve bildiğiniz önerebileceğiniz bu tafarlarda başka bi dr var mı

Hanımlar selam
Bol bol nisan grubu olmuşuz
1 haftadır bakamıyordum sayfaları görünce şok oldum
Tedaviye başlayanlar hayırlı olsun inş en güzel sonuçlarla tedavimizi bitiririz
Bahçeci fulya ya başlayan varmı aranızda?

lucrin ve gonal f te olmuyor ama o menagon yokmu menagon mahvetti beni. İğneyi vurduğum yer morarıyor, acıyor, sertleşiyor birde iğne yaparken yanıyor.
Göbeğim okadar sert oldu ki iğneler zor giriyor.

bende yeni başladım iğnelere bugün 3. günüm gonal f çok kolay oluyor..ama menagon azcık zor giriyor..iğne yakıyor kesinlikle..henğz morarma olmadı bende..birde ben lucrin diye bir iğne kullanmıyorum..4 nisandan itibaren sabah cetrotide bir iğne vurucakmışım..

Cts tekrar mi kan alacaklarmis? Ben de bugun adet olcam cts gitcem ama cts gubleri yarim gun calisiyolar, benim de sabah kan vermem lazim ogleden sonra sonuc cikinca nasil ulasacaklar bize? Dun ben de bi sey bulup aglicam ya oturdum buna agladim. Ya benim de degerlerim yuksek cikarsa, bunlar aramazsa yanlisnilaca devam edersem, her sey terslikle basladi acaba biraksak mi diye
yok cnm.. pazar bile arıyorlar... ararlar..

iyi günler arkadaşlar ,
derdimi nereye yazacağımı tam bilemediğim için buraya yazıyorum yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. eşimin sperm hareketi yavaş olduğu için cocuğumz olmuyor , ben bir cok doktora gittim hiç bir sorunumun olmadığı söylendi, o süre zarfında eşimde ilaç falan kullandı normal hareketli spermi % 45 seviyelerine ulaştı ma hızlısı %10 nu geçmedi. üç aydır sdü ye gidiyoruz ordakı doktora derdimizi anlattık, 3 aydır gidip geliyoruz serephone 50 mg ilaç verip gönderiyor. beklemek istemiyoruz diyoruz bu süreçten geçmeniz gerek diyor. başka bi seyde yapmadı .

bizi oyalıyor mu yoksa süreç gerçekten böle olmak zorunda mı lütfen yardım edin fethiyedeyin ve bildiğiniz önerebileceğiniz bu tafarlarda başka bi dr var mı
Merhaba cnm
Bizim problemlerimiz aynı bende de bir sorun yok eşimin morfoloji ve ileri hareketli problem sizin yine iyiymiş bizim ileri hareketli sıfır bize buna rağmen normal olabilir gözüyle baksalarda olmuyor biz ilk tedaviyi hiç Zaman kaybetmeden yaptırdık çünkü ne kadar genç yaşta olursan tedavi o kadar olumlu yanıt veriyor drun neye istinaden bu süreçten geçmeniz gerekiyor diyor bilmiyorum eğer devlette tüp yaptırıp rapor çıkartmak içinse olabilir o süreci bilmiyorum ama zaten siz özelde yaptıracaksanız bence vakit kaybetme o vakit bu süreçten geçmek zorunda fln değilsiniz iyi bir tüp bebek merkezi bulup oradakilerde görüş bence

l olabilir gözüyle baksalarda olmuyor biz ilk tedaviyi hiç Zaman kaybetmeden yaptırdık çünkü ne kadar genç yaşta olursan tedavi o kadar olumlu yanıt veriyor drun neye istinaden bu süreçten geçmeniz gerekiyor diyor bilmiyorum eğer devlette tüp yaptırıp rapor çıkartmak içinse olabilir o süreci bilmiyorum ama zaten siz özelde yaptıracaksanız bence vakit kaybetme o vakit bu süreçten geçmek zorunda fln değilsiniz iyi bir tüp bebek merkezi bulup oradakilerde görüş bence

bende bilmiyorum neye göre diyor üç aydır sadece ilaç yazıyor gönderiyor baska bir sey yok.. her ay bunu tekrarlamak psikolojil olarak zok geliyor artık. bir de önce aşılama yaptıralım diyoruz parasını da tam bilemediğimiz için çekiniyoruz üniv hast. gidip geliyoruz.

bende bilmiyorum neye göre diyor üç aydır sadece ilaç yazıyor gönderiyor baska bir sey yok.. her ay bunu tekrarlamak psikolojil olarak zok geliyor artık. bir de önce aşılama yaptıralım diyoruz parasını da tam bilemediğimiz için çekiniyoruz üniv hast. gidip geliyoruz.
CNM BENCE KISIRLIK TEDAVİSİ YAPAN BİR YERLE GÖRÜŞÜN.. AŞILAMA DENEYİN BENCE.. BANA RAPOR ÇIKTI BEN 650 GİBİ BİŞEY ÖDEDİM.. İLAÇLARLA MUAYENEYLE 1000 OLMUŞTUR... Zaman kaybetmeyin ,ertelemeyin derim ben...

CNM BENCE KISIRLIK TEDAVİSİ YAPAN BİR YERLE GÖRÜŞÜN.. AŞILAMA DENEYİN BENCE.. BANA RAPOR ÇIKTI BEN 650 GİBİ BİŞEY ÖDEDİM.. İLAÇLARLA MUAYENEYLE 1000 OLMUŞTUR... Zaman kaybetmeyin ,ertelemeyin derim ben...

bu raporu acaba hemen cıkartabılırmıyız yoksa o da ilaç gibi aylar mı sürer artık zor geliyor bır yıldır dr dr geziyorum ama bısey olmuyor

arkadaslar hastaneden yeni geldim.yarin son kez muayeneye gidip pazartesi opum gerceklesecek.aramizda benimle ayni zamanlarda opusu transferi olacak varmi? yoksa topikteki ilk haber verecek benmiyim:KK43:

bu raporu acaba hemen cıkartabılırmıyız yoksa o da ilaç gibi aylar mı sürer artık zor geliyor bır yıldır dr dr geziyorum ama bısey olmuyor
cnm eşinde problem olduğu için bence çıkar.. kriterleri var.. gidip görüşmeden öğrenemezsin.. Bismillah diyip bir merkez araştır..

tüp bebk tedvisi için bende rapor çıkarttım..1 haftada çıktı..bende amh düşüklüğü var o çok etkili oldu..gidip görüş ve tüp bebk yaptıracaz ve bu rapora çok ihtiyacım var de..adetin 2. günü olan hormon testi amh testi kimlik fotokopisi nüfus kayıt örneği rahim filmi ve evlilik cüzdanı fotokopisi götürdük biz..ordada muayene edip test yaptılar..benden birde emar istedi..çok şükür 1 hafta içinde aldık..gidip şansını denemelisin..haa canım birde sperm testi 2 tane ayrı günlerde olması gerek..

Son düzenleme:
Back