- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
aslında o stres yapma böle oluo bazen biz daha önce de karşılaştık dedi cumartesi gideceğim baya ağladım alşam araba kullanırken.. millete göstermiom güçlüyüm ya!D
deniz hemsire ne dedi sorsaydin ona keske. Ne zaman gitceksin tekrar kontrole
Cts tekrar mi kan alacaklarmis? Ben de bugun adet olcam cts gitcem ama cts gubleri yarim gun calisiyolar, benim de sabah kan vermem lazim ogleden sonra sonuc cikinca nasil ulasacaklar bize? Dun ben de bi sey bulup aglicam ya oturdum buna agladim. Ya benim de degerlerim yuksek cikarsa, bunlar aramazsa yanlisnilaca devam edersem, her sey terslikle basladi acaba biraksak mi diyeaslında o stres yapma böle oluo bazen biz daha önce de karşılaştık dedi cumartesi gideceğim baya ağladım alşam araba kullanırken.. millete göstermiom güçlüyüm ya!ama şimdi sakinledim.. olacağa çare yok... inş cumartesi düşmüş olur değerim bekliycez bakalım
echomare son.adet tarihi veya tedaviye başlayacağın tarihi yazarmisin.bana
@atav melek ilk denemen mi?
@princess01 son.adet tarihini bana yazarmisin?
@Gulce27 hangi merkezde yapacaksın ?ilk denemen mi?
Bitanem bu kadar sıkıntı yapma herşeyde var bir hayır bol bol inşirah suresi oku rahatlarsın herşey istediğin gibi olacak Allah'ın izniyle ama ltfn tedavi öncesi biyokimyanı bu kadar yıpratma her zorluğun sonunda elbet bir kolaylık vardır güzel düşün güzel olsun inşallahaslında o stres yapma böle oluo bazen biz daha önce de karşılaştık dedi cumartesi gideceğim baya ağladım alşam araba kullanırken.. millete göstermiom güçlüyüm ya!ama şimdi sakinledim.. olacağa çare yok... inş cumartesi düşmüş olur değerim bekliycez bakalım
Sat 24 nisan Konya nova Fertil bir tanesi pozitif ( elhamdülillah) ikinci denemeNisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Son durum
@Gulce27 /
Suigeneris17 /
Osen /istanbul tüp bebek m. / 1 deneme / 26.Mart
hayat15
berceste_ /
zelibon /
@sukedisi /
@atav melek /
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30.Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ahha /
@ferbe1 /31.Mart
@kirikolsaduramazdin /4.Nisan
demir6133 /
@atav melek /31.Mart /Medicana Çamlıca /
@princess01 /transfer 2Nisan
Kizlar iğne yaptığınızda sizde iğne yerinde yanma oluyor mu
lucrin ve gonal f te olmuyor ama o menagon yokmu menagon mahvetti beni. İğneyi vurduğum yer morarıyor, acıyor, sertleşiyor birde iğne yaparken yanıyor.
Göbeğim okadar sert oldu ki iğneler zor giriyor.
yok cnm.. pazar bile arıyorlar... ararlar..Cts tekrar mi kan alacaklarmis? Ben de bugun adet olcam cts gitcem ama cts gubleri yarim gun calisiyolar, benim de sabah kan vermem lazim ogleden sonra sonuc cikinca nasil ulasacaklar bize? Dun ben de bi sey bulup aglicam ya oturdum buna agladim. Ya benim de degerlerim yuksek cikarsa, bunlar aramazsa yanlisnilaca devam edersem, her sey terslikle basladi acaba biraksak mi diye
Merhaba cnmiyi günler arkadaşlar ,
derdimi nereye yazacağımı tam bilemediğim için buraya yazıyorum yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. eşimin sperm hareketi yavaş olduğu için cocuğumz olmuyor , ben bir cok doktora gittim hiç bir sorunumun olmadığı söylendi, o süre zarfında eşimde ilaç falan kullandı normal hareketli spermi % 45 seviyelerine ulaştı ma hızlısı %10 nu geçmedi. üç aydır sdü ye gidiyoruz ordakı doktora derdimizi anlattık, 3 aydır gidip geliyoruz serephone 50 mg ilaç verip gönderiyor. beklemek istemiyoruz diyoruz bu süreçten geçmeniz gerek diyor. başka bi seyde yapmadı .
bizi oyalıyor mu yoksa süreç gerçekten böle olmak zorunda mı lütfen yardım edin fethiyedeyin ve bildiğiniz önerebileceğiniz bu tafarlarda başka bi dr var mı
l olabilir gözüyle baksalarda olmuyor biz ilk tedaviyi hiç Zaman kaybetmeden yaptırdık çünkü ne kadar genç yaşta olursan tedavi o kadar olumlu yanıt veriyor drun neye istinaden bu süreçten geçmeniz gerekiyor diyor bilmiyorum eğer devlette tüp yaptırıp rapor çıkartmak içinse olabilir o süreci bilmiyorum ama zaten siz özelde yaptıracaksanız bence vakit kaybetme o vakit bu süreçten geçmek zorunda fln değilsiniz iyi bir tüp bebek merkezi bulup oradakilerde görüş bence
CNM BENCE KISIRLIK TEDAVİSİ YAPAN BİR YERLE GÖRÜŞÜN.. AŞILAMA DENEYİN BENCE.. BANA RAPOR ÇIKTI BEN 650 GİBİ BİŞEY ÖDEDİM.. İLAÇLARLA MUAYENEYLE 1000 OLMUŞTUR... Zaman kaybetmeyin ,ertelemeyin derim ben...bende bilmiyorum neye göre diyor üç aydır sadece ilaç yazıyor gönderiyor baska bir sey yok.. her ay bunu tekrarlamak psikolojil olarak zok geliyor artık. bir de önce aşılama yaptıralım diyoruz parasını da tam bilemediğimiz için çekiniyoruz üniv hast. gidip geliyoruz.
CNM BENCE KISIRLIK TEDAVİSİ YAPAN BİR YERLE GÖRÜŞÜN.. AŞILAMA DENEYİN BENCE.. BANA RAPOR ÇIKTI BEN 650 GİBİ BİŞEY ÖDEDİM.. İLAÇLARLA MUAYENEYLE 1000 OLMUŞTUR... Zaman kaybetmeyin ,ertelemeyin derim ben...
cnm eşinde problem olduğu için bence çıkar.. kriterleri var.. gidip görüşmeden öğrenemezsin.. Bismillah diyip bir merkez araştır..bu raporu acaba hemen cıkartabılırmıyız yoksa o da ilaç gibi aylar mı sürer artık zor geliyor bır yıldır dr dr geziyorum ama bısey olmuyor
Ayy ilk hayırlı haberi senden alcağız inşallahhh...arkadaslar hastaneden yeni geldim.yarin son kez muayeneye gidip pazartesi opum gerceklesecek.aramizda benimle ayni zamanlarda opusu transferi olacak varmi? yoksa ilk benmiyim
bu raporu acaba hemen cıkartabılırmıyız yoksa o da ilaç gibi aylar mı sürer artık zor geliyor bır yıldır dr dr geziyorum ama bısey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?