çok saol canım benimde vitaminler yerlerde değerlerim solgarın d3 ile b12 verdi kullanıcam şimdi.Birde bi sonraki tedavi için ne kadar bekledin sen tahmini ben yeni negatif aldım ilk deneme adet oldum 2 . adetimde bu ay sonu 1 ay çok mu erken başlamak için.evet canım Q10 ve d vitamini b12 kullandım canım yumurta kalitesinde etkili canım bu vitaminler
Hayırlısı olsun canım hakkında rahat ol güzel düşüncelerle git transfereGunaydın kızlar herkesın kandılı mubarek olsun rabbım butun dualarınızı kabul buyursun ıns benımde bugun transferım var cok heycanlıyım
çok saol canım benimde vitaminler yerlerde değerlerim solgarın d3 ile b12 verdi kullanıcam şimdi.Birde bi sonraki tedavi için ne kadar bekledin sen tahmini ben yeni negatif aldım ilk deneme adet oldum 2 . adetimde bu ay sonu 1 ay çok mu erken başlamak için.[
Geçmiş olsun benimde negatif sonuç. ilk denememdi. şimdi ne zaman başlasam doktor bir ay ara verilim dedi. yani mayıs sonu başlyacağız o zaman da ramazan ayına denk geliyor nasıl yapsam bilemedim
Cok ıyıyım zaten hıc olumsuz dusunmuyorum bıde kandıl gunune denk gelmesı benı dah mutlu ettı yanıHayırlısı olsun canım hakkında rahat ol güzel düşüncelerle git transfere
bende yarın görmeye gidicem canım hayırlısıyla git gel :)kızlar günaydın...kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun...böyle mübarek bir günde kese görmeye gideceğiz birazdan..Allahım inşallah herşey yolundadır...
Beraber hayirli haberle geliriz ins cnm rabbim mubarek aylarin hurmetine bizi sevindirsin pozitif sonuclansin ins cuma test gunumuz mubarek gun hayirlisi ins mutlu oluruz ins nasil gidiyo cnm agrin sıkıntin varmi nelr yapiyorsun
Peki sen transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulmuş muydun canım?
bende yarın görmeye gidicem canım hayırlısıyla git gel :)
kacıncı gununde yaptın testını bugun benım transfer gununu sayarsam 8gun oluyor gecen hafta salı gunu sabah 8de transferım gercekleştı 3.gun embrıyosu 2 tane ama goguslerım cok sıs baskada bır belırtı yok vucud ısımda dusuk ellerım buz gıbı gercı hep soguktu elım ayagım benım ctesı test gunum persembe yapsammı dıyorum akıntım sadece ılaçdan oturu varbırde bel agrısı var okadar oda masa bası calıstgım ıcındır sanımca ayyyy ne kadar zor bır durum yaaacanım dün ve bugün test yaptım evde. silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama henüz kan vermedim. sen ne durumdasın
Benimde 4AA 4AB 5. gün embriyosu transfer edildi canım diğer özelliklerini bilmiyorumHanimlar herkes embriyo ozelliklerini skorunu yazabilirmi acaba birde yas grup skoru ne anlama geliyor cok merak ediyorum bileniniz varmi benimkinde
Embriyo ozellikleri 4D morula
Embriyo skoru 2AB
Yas grup skoru %100 5/5
Butun yas gruplari skoru %72 13/18
Ay çok sevindim canımm Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidicem benimde içime ikiz doğuyor 7. gün değerim 145 9. gün değerim 421 :)kızlarr ikiz teyzesi olcaksınız inşallah..iki tane kese görüldü.. Allahım çok büyüksün..çok heyecanlıyım..çok mutluyum...
kacıncı gununde yaptın testını bugun benım transfer gununu sayarsam 8gun oluyor gecen hafta salı gunu sabah 8de transferım gercekleştı 3.gun embrıyosu 2 tane ama goguslerım cok sıs baskada bır belırtı yok vucud ısımda dusuk ellerım buz gıbı gercı hep soguktu elım ayagım benım ctesı test gunum persembe yapsammı dıyorum akıntım sadece ılaçdan oturu varbırde bel agrısı var okadar oda masa bası calıstgım ıcındır sanımca ayyyy ne kadar zor bır durum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?