nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

evet canım Q10 ve d vitamini b12 kullandım canım yumurta kalitesinde etkili canım bu vitaminler
çok saol canım benimde vitaminler yerlerde değerlerim solgarın d3 ile b12 verdi kullanıcam şimdi.Birde bi sonraki tedavi için ne kadar bekledin sen tahmini ben yeni negatif aldım ilk deneme adet oldum 2 . adetimde bu ay sonu 1 ay çok mu erken başlamak için.

Beraber hayirli haberle geliriz ins cnm rabbim mubarek aylarin hurmetine bizi sevindirsin pozitif sonuclansin ins cuma test gunumuz mubarek gun hayirlisi ins mutlu oluruz ins nasil gidiyo cnm agrin sıkıntin varmi nelr yapiyorsun

canım dün ve bugün test yaptım evde. silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama henüz kan vermedim. sen ne durumdasın

canım dün ve bugün test yaptım evde. silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama henüz kan vermedim. sen ne durumdasın
kacıncı gununde yaptın testını bugun benım transfer gununu sayarsam 8gun oluyor gecen hafta salı gunu sabah 8de transferım gercekleştı 3.gun embrıyosu 2 tane ama goguslerım cok sıs baskada bır belırtı yok vucud ısımda dusuk ellerım buz gıbı gercı hep soguktu elım ayagım benım ctesı test gunum persembe yapsammı dıyorum akıntım sadece ılaçdan oturu varbırde bel agrısı var okadar oda masa bası calıstgım ıcındır sanımca ayyyy ne kadar zor bır durum yaaa

Benimde 4AA 4AB 5. gün embriyosu transfer edildi canım diğer özelliklerini bilmiyorum

mina33 canım embiryo gelişimi için vurduruyorlar onu benim bugün de yine silik ikinci çizgi çıktı sen yaptın mı?

kızlarr ikiz teyzesi olcaksınız inşallah..iki tane kese görüldü.. Allahım çok büyüksün..çok heyecanlıyım..çok mutluyum...
Ay çok sevindim canımm Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidicem benimde içime ikiz doğuyor 7. gün değerim 145 9. gün değerim 421 :)

canım ben ilk günden beri yapıyorum. 5.gün silik çizgiyi gördüm. bugünde 6.günün sabah yine yaptım silik çizgi beliriverdi. benim göğüslerim çok acıyo. yanıyo falan. belimdede ağtı var. kasıklarımdaki batmalar arttı dünden beri. hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…