nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Walla cnm bende anlamadim normalde ilaci birakinca olmasi gerekiyor. .Bakalım yrn belli olucak..senin adet günün muydu oldugunda.
Adet günümü geçmişti normalde 26 günde bir oluyordum 29.gün adet oldum bende senin gibi ilaçla olunmuyor diye biliyordum ama öyle değilmiş zift gibi adet oluyorum içinizde böyle tutmayıp adet olan var mi

Adet günümü geçmişti normalde 26 günde bir oluyordum 29.gün adet oldum bende senin gibi ilaçla olunmuyor diye biliyordum ama öyle değilmiş zift gibi adet oluyorum içinizde böyle tutmayıp adet olan var mi

Cnm normaldir o koyu adrt okadar ilac kullaniyoruz sonuçta sokuluyordur hepsi simdi bence iyi bisey çünkü temizleniyor vücut

Kızlar çok merak ediyorum yarın 9.günüm şuan elimde idrar testi var yarın sabah yapsam sonuç verirmi sizce ?.(3 . gün embriyosu)

Mersindeyim canım ama Adana olabilir istanbul olabilir

Hmm ben antalyadayim antalya tuo bebek merkezinde yaptirdim memnunum ordan doktorumuzdan memnunuz ins tedavimiz pozitif sonuclanir merkezin ucretsiz musafirhaneside var bildigim kadariyla yinede iyice arastir bak hayirlisi olsun ins

Ay nolur yapp bizede soyle, catlarim ben ,,bende 6.gunden sonra hergun yapmaya baslarim
Bende merakdan catliyorum zaten canim :KK9:. dun kan verdim dayanamayip 7. Gunumdu negativ cikdi bugun nobetci eczaneyi buldum gebelik testi aldim yarın sabah yapmayi dusunuyorum . cikmazsa tekrar kan vermeye gidecegim

Canım bence istanbul tup bebek merkezı aret kamer ve her gıden cok memnun bende ordayımda ıstersen ınternetten acıp bakabılırsınde

Teşekkür ederim canım araştırcm

Bu taksimdeki tup bebek merkezimi bende 2. Icin arastirma yapiyorum fiyatlar nasil bide.
İlk iki denememi aret kamar yaptı ve ikisinde hiç tutmadı çok yapmacıklar ticarethane olmuş orası bir genetik testine 250 lira almıştı 3sene önce bu sene bana genetik test yapıldı 160 liraya yaptırdım bundan pay niçin nasıl kazıklıyorlar insanları kesinlikle tavsiye etmiyorum

Back