Negativ cikdi canim 7. Gun7.gunde kanda kac cikti
Asilama yaptirdin demiNegativ cikdi canim 7. Gun
Tup bebek canimAsilama yaptirdin demi
Kan tahlilini dun yaptirdim canm 7. Gundu dun aradan iki gun gecmis oluyor yarin . bide 9 . gun oluyor yarin zaten idrarda cikmazsa tekrar kanda vermeyi dusunuyorum yarin.Arkadas im ne dicem kanda cikmayan idrarda nsl cikcak bence kan tahlilini tekrarla
Ins.hamilesindir arkadasimKan tahlilini dun yaptirdim canm 7. Gundu dun aradan iki gun gecmis oluyor yarin . bide 9 . gun oluyor yarin zaten idrarda cikmazsa tekrar kanda vermeyi dusunuyorum yarin.
Yapcam yarin sabah :) cok sagol cnmÇıkar o zaman yarın tatlım :)
İnsallah cnm cok sagol :)Ins.hamilesindir arkadasim
Fıyatlar 7 bın ıle 10 bın arası degısıyo normalde tup bebek 5250 ama ılaclar senın yumurtanın buyumesıne baglı cabuk buyurse 1500 le kalıyo yoksa cıkabılıyo ınatcıysa buyumekteBu taksimdeki tup bebek merkezimi bende 2. Icin arastirma yapiyorum fiyatlar nasil bide.
Eqer qününden önce yapmayı planlıyorsan mutlaka erken qebelik testi kullan umarım bebeqin tutunmusturKızlar çok merak ediyorum yarın 9.günüm şuan elimde idrar testi var yarın sabah yapsam sonuç verirmi sizce ?.(3 . gün embriyosu)
Günaydın kızlar, transferden sonra 7.günüm bugün. Bugüne kadar hiç belirti yoktu, bgn regl olacakmışım gibi şişkinlik olmaya başladı. Progeston çubuğundada hafif kahverengi akıntı vardı. İlaçları bırakmadan regli olunabilirmi? Test günüm çarşamba. Tutmuş gibi hissetmiyorum
Selam kızlarYarın Kan tahlili yaptırıcam 12. Günüm . Bakalım inş hayırlısıyla sonuçlanır .. Dua edin bana ..
Günaydın kızlar..
Bugün 3.günüm 2günden beri kasiklarimda müthiş bir baskı. Ve bu sabah sol kasığımda bir sanci ile uyandım..
Berlirti aramıyorum ama hala dün sabah bi an bayilip düştüğümü unutamıyorumilaçlar mi bana ağır geldi anlamadım
Progestan fitil ve protestan iğne
Hibor iğne
Neupogen iğne
Chorimon iğne
Gonapepty iğne
Estrofem , folik asit ve multivitamin kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?