nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bu taksimdeki tup bebek merkezimi bende 2. Icin arastirma yapiyorum fiyatlar nasil bide.
Fıyatlar 7 bın ıle 10 bın arası degısıyo normalde tup bebek 5250 ama ılaclar senın yumurtanın buyumesıne baglı cabuk buyurse 1500 le kalıyo yoksa cıkabılıyo ınatcıysa buyumekte

Günaydın kızlar, transferden sonra 7.günüm bugün. Bugüne kadar hiç belirti yoktu, bgn regl olacakmışım gibi şişkinlik olmaya başladı. Progeston çubuğundada hafif kahverengi akıntı vardı. İlaçları bırakmadan regli olunabilirmi? Test günüm çarşamba. Tutmuş gibi hissetmiyorum

Gunaydin canim, yazdigin belirti hemen hemen herkezde var ,oncelikle icini rahat tut tutunmustur bebislerin sana insallah cok az gunun kalmis dua et (kün feyekün) rabbim ol der olur..unudunu hic kaybetme lutfen..

Selam kızlar Yarın Kan tahlili yaptırıcam 12. Günüm . Bakalım inş hayırlısıyla sonuçlanır .. Dua edin bana ..

Ay azracim hadi insallah canim emin ol senin kadar bizde sabirsizlikla bekliyoruz,hemencik hayirli habri al gel bizede hemen yaz dualariniz seninle

Günaydın kızlar..
Bugün 3.günüm 2günden beri kasiklarimda müthiş bir baskı. Ve bu sabah sol kasığımda bir sanci ile uyandım..
Berlirti aramıyorum ama hala dün sabah bi an bayilip düştüğümü unutamıyorum ilaçlar mi bana ağır geldi anlamadım
Progestan fitil ve protestan iğne
Hibor iğne
Neupogen iğne
Chorimon iğne
Gonapepty iğne
Estrofem , folik asit ve multivitamin kullanıyorum..

Gunaydin kelebek :) yuf ignen cokmus ya bendede 2 igne var da biri haftada bir,tabi vucudunu sallamistir dikkat et dinlen hep ,o baski bendede var sanki kasiklarimda gaz var batiyo ara ara birde ilaclardanmi ne.yuz ustu yatamiyorum.goguslerim.cok aciyor el degemiyorum,azmi vucudumuza giren hormonlar maffediyo ama.hersey brbislerimiz icin insallah onlarda tutunmusturda emeklerimiz Allah in izniyle boşa gitmez

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. bugün transferimin 5.günü.evde test yaptım çok çok silik hayalet gibi ikinci çizgi 15 dk içinde çıktı. hamile olma ihtimalım varmıdır acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…