- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Mersindeyim canım ama Adana olabilir istanbul olabilirHangi sehirdesin cnm
Ben ilaçları bırakmadan oldum
Canım bence istanbul tup bebek merkezı aret kamer ve her gıden cok memnun bende ordayımda ıstersen ınternetten acıp bakabılırsındeMersindeyim canım ama Adana olabilir istanbul olabilir
Teşekkür ederim canım araştırcmCanım bence istanbul tup bebek merkezı aret kamer ve her gıden cok memnun bende ordayımda ıstersen ınternetten acıp bakabılırsınde
Bu taksimdeki tup bebek merkezimi bende 2. Icin arastirma yapiyorum fiyatlar nasil bide.Canım bence istanbul tup bebek merkezı aret kamer ve her gıden cok memnun bende ordayımda ıstersen ınternetten acıp bakabılırsınde
Merhaba canım ben daha olmadım.neden acaba?ilaç bırakılırsa olunuyor olması lazım.neden acaba kismi oluştu?Ben ilaçları bırakmadan oldum
Adet günümü geçmişti normalde 26 günde bir oluyordum 29.gün adet oldum bende senin gibi ilaçla olunmuyor diye biliyordum ama öyle değilmiş zift gibi adet oluyorum içinizde böyle tutmayıp adet olan var miWalla cnm bende anlamadim normalde ilaci birakinca olmasi gerekiyor. .Bakalım yrn belli olucak..senin adet günün muydu oldugunda.
Sizin sonuç negatif mi ilacı bıraktiniz miMerhaba canım ben daha olmadım.neden acaba?ilaç bırakılırsa olunuyor olması lazım.neden acaba kismi oluştu?
Adet günümü geçmişti normalde 26 günde bir oluyordum 29.gün adet oldum bende senin gibi ilaçla olunmuyor diye biliyordum ama öyle değilmiş zift gibi adet oluyorum içinizde böyle tutmayıp adet olan var mi
Mersindeyim canım ama Adana olabilir istanbul olabilir
Kızlar çok merak ediyorum yarın 9.günüm şuan elimde idrar testi var yarın sabah yapsam sonuç verirmi sizce ?.(3 . gün embriyosu)
Cift canimTek embiryo mu çift mi ?
Cift canim
Çıkar o zaman yarın tatlım :)Cift canim
Bende merakdan catliyorum zaten canimAy nolur yapp bizede soyle, catlarim ben ,,bende 6.gunden sonra hergun yapmaya baslarim
İdrardada kandada cikar demi canimÇıkar o zaman yarın tatlım :)
İdrardada kandada cikar demi canim
Canım bence istanbul tup bebek merkezı aret kamer ve her gıden cok memnun bende ordayımda ıstersen ınternetten acıp bakabılırsınde
Teşekkür ederim canım araştırcm
İlk iki denememi aret kamar yaptı ve ikisinde hiç tutmadı çok yapmacıklar ticarethane olmuş orası bir genetik testine 250 lira almıştı 3sene önce bu sene bana genetik test yapıldı 160 liraya yaptırdım bundan pay niçin nasıl kazıklıyorlar insanları kesinlikle tavsiye etmiyorumBu taksimdeki tup bebek merkezimi bende 2. Icin arastirma yapiyorum fiyatlar nasil bide.
7.gunde kanda kac ciktiBende merakdan catliyorum zaten canim. dun kan verdim dayanamayip 7. Gunumdu negativ cikdi bugun nobetci eczaneyi buldum gebelik testi aldim yarın sabah yapmayi dusunuyorum . cikmazsa tekrar kan vermeye gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?