Kizlarrr bilen varmi transferden 3gun falan sonra cok oturmak zararmi??
Ayy hayatım inann günler gecmek bilmiyoorOturmakta bi sakinca yok bence cnm rahat ol
transferden sonra kaç kilo aldın bunu bilmen lazım hergün kilo kontrolü yapmalısın karın şişliğin ne kadar ? şikayetlerinle doktora gittiğinde tam kan tahlili istemeliler su toplamış olabilirsin. progestan iğneden kaynaklı bir durum değil bu. genelde çok yumurtası toplanmış ve bir kaç gün içinde transferi yapılmış hastalarda durum ilerler ve ciddi boyut alır. özellikle hamilelik oluştuysa bu sıkıntılar dahada artıyor 2 hafta bazen daha fazla dönem sıkıntılar bir artıp bir azalıyor.Bana bole bısey demıyolar ama olabılır yanı adet dusensızlıgım var yumurta tembellıgı var ve cok yumurtamda olusmustu ondan olabılır dıyorum yanı
Canım bana embriyolog dedi ki tutacak olan embriyoyu düşsende atlasanda düşüremezsin dedi ama tutmayacak olan embriyoda istediğin kadar yat tutmaz dedi bu yüzden ne olur stres yapma ay yan yattım ay düz yatayım deme canım gerçekten bu transferimde hiç dikkat etmedim ve değerlerden ikiz tutmuş olabilir sadece stres yapma canımKizlarrr bilen varmi transferden 3gun falan sonra cok oturmak zararmi??
Canım benımde doktor sıvı bırıkmesı olmasın ohss olmayayım dıye 1 ay sonra transfer yapıcam dedı adet oldum bıttı salı transferım var 17 gunume denk gelıyo yoksa şişlik falan yoktu ıgneden sonra oldu ama sımdı sankı bıraz daha ıyıyım ıns ole bısey olmaz her gıtmemde kan tahlılerıme bakıyolar sorun yok dıyolar sımdıye kadartransferden sonra kaç kilo aldın bunu bilmen lazım hergün kilo kontrolü yapmalısın karın şişliğin ne kadar ? şikayetlerinle doktora gittiğinde tam kan tahlili istemeliler su toplamış olabilirsin. progestan iğneden kaynaklı bir durum değil bu. genelde çok yumurtası toplanmış ve bir kaç gün içinde transferi yapılmış hastalarda durum ilerler ve ciddi boyut alır. özellikle hamilelik oluştuysa bu sıkıntılar dahada artıyor 2 hafta bazen daha fazla dönem sıkıntılar bir artıp bir azalıyor.
bende yanılmıyorsam 17 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 6 tanesi 4. güne geldi 2 tanesi transfer edildi. idrarda hamilelik 7 günde çıkmaya başladı 9 yada 10. gündü anımsamıyorum kanda 198 çıktı . karnımda şişlik hissediyordum sancım da vardı. 9. günümde doktora gittiğimde hemen ultrasona aldılar karnımın su dolu olduğunu o zaman onayladılar aynı zamanda tam kan tahlilimde de bir sürü sıkıntı göründü. daha yeni yeni karın şişliğim geçti. ben bol yumurta haşlayıp yedim bol bol kırmızı et tükettim. doktorun tavsiyesiyle tabi . ilaçsız atlattım hastaneye yatmama gerek kalmadı.
Banada bazi testler yaptirdi doktorum d vitamini ve b12 eksik cikti.bunlar yumurta kalitesinde etkilimi acaba.bide coenzym 200 dedigin omepa Q10 verdi bumu acaba kutuda balik yagi ve koenzim Q10 icerir diyocanım yumurta kaliten için arı sütü ve coenzym 200 mg hap kullan benimde yumurta kalitemde sorun vardı tedaviye başlamadan 3 ay önce bunları kullandım ve embriyolarım 5. gün birinci kalite oldu ve şimdide hamileyim tavsiye ediyorum
İNan bende bilmiyorum canim ondan sordum zaten.Bel Ağrı'sı bende de çok yoğun var ya ilaçlardan mı bu yoksa bebekler mi tutunuyor ki?
Canim benimde dun 7. Gunumdu bende dayanamiy yapmisdim bende negativi gormusdum ama moralimi hic bozmamisdim cunku daha cok erken ben yarin yani 9 . gun oluyor yarin tekrar yapacagimKızlarrrrrrrrr ben dayanamadım idrar testi yaptım bugun 6.günüm tabiki negatif
Bile bile yapıoyorz işte Bİ umut belki tutar falan die inşallah ürün güzel sonuç alırsın Can'ımCanim benimde dun 7. Gunumdu bende dayanamiy yapmisdim bende negativi gormusdum ama moralimi hic bozmamisdim cunku daha cok erken ben yarin yani 9 . gun oluyor yarin tekrar yapacagim
Anim benim az once benden pembemsi bir akinti geldi cok korktum sence normalmi 8. Gunum bugunBile bile yapıoyorz işte Bİ umut belki tutar falan die inşallah ürün güzel sonuç alırsın Can'ım
Normal Can'ım çoğu kişi böyle olduğunu söylemiş progestan kullanıyor musun doktoruna söyle mutlakaC
Anim benim az once benden pembemsi bir akinti geldi cok korktum sence normalmi 8. Gunum bugun
Normal Can'ım çoğu kişi böyle olduğunu söylemiş progestan kullanıyor musun doktoruna söyle mutlaka
Ben ilaçları bırakmadan oldumKizlar benimde yarın test günüm. Bugunde adet günüm. Sabah biraz akinti ile ince bir kan geldi.sizde nedir ki.bildigim kadari ile kullandigimiz ilaclari birakimca anca adet olucaz.ilaci birakmadan adet olurmuyum.cok endiseliyim olmadimi acaba
Bizde morfoloji %1.
Nerde tup bebek yaptırdıniz arkadaşlar .karar vermek zormus .. fikirlerinize ihtiyacım var
Kizlar acil yardimci olurmusunuz bugun 8. Gunum pembemsi cok az akintim var. Hemen kesildi zaten bu ne olabilir umarim bebegim benimledirumarım tutmusdur . aranizda boyle bisey yasayan bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?