nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bana bole bısey demıyolar ama olabılır yanı adet dusensızlıgım var yumurta tembellıgı var ve cok yumurtamda olusmustu ondan olabılır dıyorum yanı
transferden sonra kaç kilo aldın bunu bilmen lazım hergün kilo kontrolü yapmalısın karın şişliğin ne kadar ? şikayetlerinle doktora gittiğinde tam kan tahlili istemeliler su toplamış olabilirsin. progestan iğneden kaynaklı bir durum değil bu. genelde çok yumurtası toplanmış ve bir kaç gün içinde transferi yapılmış hastalarda durum ilerler ve ciddi boyut alır. özellikle hamilelik oluştuysa bu sıkıntılar dahada artıyor 2 hafta bazen daha fazla dönem sıkıntılar bir artıp bir azalıyor.

bende yanılmıyorsam 17 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 6 tanesi 4. güne geldi 2 tanesi transfer edildi. idrarda hamilelik 7 günde çıkmaya başladı 9 yada 10. gündü anımsamıyorum kanda 198 çıktı . karnımda şişlik hissediyordum sancım da vardı. 9. günümde doktora gittiğimde hemen ultrasona aldılar karnımın su dolu olduğunu o zaman onayladılar aynı zamanda tam kan tahlilimde de bir sürü sıkıntı göründü. daha yeni yeni karın şişliğim geçti. ben bol yumurta haşlayıp yedim bol bol kırmızı et tükettim. doktorun tavsiyesiyle tabi . ilaçsız atlattım hastaneye yatmama gerek kalmadı.

Kizlarrr bilen varmi transferden 3gun falan sonra cok oturmak zararmi??
Canım bana embriyolog dedi ki tutacak olan embriyoyu düşsende atlasanda düşüremezsin dedi ama tutmayacak olan embriyoda istediğin kadar yat tutmaz dedi bu yüzden ne olur stres yapma ay yan yattım ay düz yatayım deme canım gerçekten bu transferimde hiç dikkat etmedim ve değerlerden ikiz tutmuş olabilir sadece stres yapma canım

Kizlar şişlik problemi olanlara sesleniyorum bendede oldu karnim feci sisti benim dr.muayeneye cagirdi ve ulyrasonla baktiginda sivi birikimi var dedi çok yumurta üretmekten olurmuş bol.bol su için ve protein yiyin et balik tavuk vs..ama yinede en güzeli Dr.unuzu arayip bir görünüm derim.

Canım benımde doktor sıvı bırıkmesı olmasın ohss olmayayım dıye 1 ay sonra transfer yapıcam dedı adet oldum bıttı salı transferım var 17 gunume denk gelıyo yoksa şişlik falan yoktu ıgneden sonra oldu ama sımdı sankı bıraz daha ıyıyım ıns ole bısey olmaz her gıtmemde kan tahlılerıme bakıyolar sorun yok dıyolar sımdıye kadar

Benım 30 tane yumurtam olmustu 25 tanesı toplanmıstı ve 19 tanesı dollenmıstı ve 8 tane kalmıstı kalıtelı 4 tanesı 3. Gun 4 tanesı 5. Gun ıns bısey olmazda daha uzamaz transfer gunum zaten zaman gecmıyo bıde bekleme gunlerıde var

Banada bazi testler yaptirdi doktorum d vitamini ve b12 eksik cikti.bunlar yumurta kalitesinde etkilimi acaba.bide coenzym 200 dedigin omepa Q10 verdi bumu acaba kutuda balik yagi ve koenzim Q10 icerir diyo

Kizlar acil yardimci olurmusunuz bugun 8. Gunum pembemsi cok az akintim var. Hemen kesildi zaten bu ne olabilir umarim bebegim benimledir umarım tutmusdur . aranizda boyle bisey yasayan bilen varmi

Kızlarrrrrrrrr ben dayanamadım idrar testi yaptım bugun 6.günüm tabiki negatif
Canim benimde dun 7. Gunumdu bende dayanamiy yapmisdim bende negativi gormusdum ama moralimi hic bozmamisdim cunku daha cok erken ben yarin yani 9 . gun oluyor yarin tekrar yapacagim

Canim benimde dun 7. Gunumdu bende dayanamiy yapmisdim bende negativi gormusdum ama moralimi hic bozmamisdim cunku daha cok erken ben yarin yani 9 . gun oluyor yarin tekrar yapacagim
Bile bile yapıoyorz işte Bİ umut belki tutar falan die inşallah ürün güzel sonuç alırsın Can'ım

Ben ilaçları bırakmadan oldum

Kizlar acil yardimci olurmusunuz bugun 8. Gunum pembemsi cok az akintim var. Hemen kesildi zaten bu ne olabilir umarim bebegim benimledir umarım tutmusdur . aranizda boyle bisey yasayan bilen varmi

Canım benimde aynı senin gibi cok cok az incecik bir kirmizilik vardı dun gece.vufun sabahta gördüm .bende korktum acikcasi yarin test günüm. Bakalım trn cikicak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…