- 16 Mayıs 2015
- 346
- 219
- 103
- 30
Ben internetten yan etkılerıne baktım ellerde yuzde vucudunuzda şişmeler varsa nefes almada zorluk cekersenız bunlar cıddı yan etkılerdır dıyo ama ılk vurundugum gun nefes alamadım bıraz bugunde sadece şişlık kaldı ıkı gundur cok şişim yanı acaba bı acıle sorsam olurmuBen öyle bir sisim ki sanki 4 aylık hamile gibi göbeğim var ignenin çok yağlı olmasından kaynaklanoyomus
Canim erken daha, benim de 3. Gun embriyosu 6. Gun negatifti silik cizgi bile yoktu. 9. Gun hem kan hem de idrarda pozitif ciktiCanim ben yaptim dün test 7. Gunumdu ve 3. Gun embriyosu benimki negativ cikdi . bence erken yaptim ondan cikmadi 2 gun sonra tekrarlamayi dusunuyorum
Canim transfer gununu sayiyomuyuz ? Benim kacinci gunum oluyo yani :) persembe transfer oldum
Hiim tamam :) tesekkurler3.günün bugün..
Kizlar ben bayıldımcuma günü transfer oldu bugün ikinci günüm yani.. yan tarafıma düştüm bebeklere birsey olmuş mudur midem o an çok bulandı istifra edecem sandım o an gözüm karardı..
Gecmis olsn cnm, Allah`in izniyle bisey olmamistir sakin takinti yapma dua et bol bol
Evett caanim kismetimizde varsa zaten olmuşdur. İnşallah bebiş haberin verirsin kisa zamandaÇok sağol..İnşallah.. Bende tutulduğunda işaret diyorum teselli olmaya çalışıyorum
Cok sagol canim benim bakalim yarn 9 oluyo bide yyarin yapcam kan testiCanim erken daha, benim de 3. Gun embriyosu 6. Gun negatifti silik cizgi bile yoktu. 9. Gun hem kan hem de idrarda pozitif cikti
ibide canim benim bel agrilarim var sende herhangi bi belirti varmiydi bugun 8. GunumCanim erken daha, benim de 3. Gun embriyosu 6. Gun negatifti silik cizgi bile yoktu. 9. Gun hem kan hem de idrarda pozitif cikti
ibide canim benim bel agrilarim var sende herhangi bi belirti varmiydi bugun 8. Gunum
Kizlar bu gun yakin arkadaşlarimiz yemek veriyollar restoranda. Sizce gitsem bir şey olurmu 5 gün embrios 4cü günüm. Sizce gitsem bir şey olurmu?
Pcos hastası mısın Can'ım senAynı seyden bende sıkayetcıyım ve ben daha transfer olmadan basladm ıgnelere suan o kadar zor oturuyorumkı kıpırdamadan 3 gun kaldı daha bıtmesıne jel ıgne ılaclar benı oyle sısırdıkı her goren yuzume dısın mı sıstı yok yuzune noldu nıye sısmıssın dıyıp duruyolar dun esım benı tanıyamadı selam verıp baska odaya gıdıyodu o kadar sıstım yanı ya
Meleyim tesekkurler cevap icinYavaş sürün arabayı hiçbir şey olmaz canım doktorlar normalde 3 gün izin veriyor 4. Gün işe gidebilirsiniz diyor..
Bana bole bısey demıyolar ama olabılır yanı adet dusensızlıgım var yumurta tembellıgı var ve cok yumurtamda olusmustu ondan olabılır dıyorum yanıPcos hastası mısın Can'ım sen
Bende PCos var cok yumurtamız oluşuyor oda ohss denen bişeye neden oluyor fazlaca ağrı olmasına neden oluyor fazla e2 seniyesinden dolayıBana bole bısey demıyolar ama olabılır yanı adet dusensızlıgım var yumurta tembellıgı var ve cok yumurtamda olusmustu ondan olabılır dıyorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?