Bende kendime yapamadım, eşim zaten iğneyi görünce bile panik oluyor o hiç yapamazdı. 2 aşılamada da işyerinde arkadaşım yaptı. Şuan annem istanbul da o yüzden o yapıyor iğnelerimi. Seninde komşun yada arkadaşın varsa samimi ona yaptırabilirsin.
kesinilkle öyle yapıcam..belki çok mecbur kalırsam yaparım ama anneme yaptırıcam sanırım..bir kez değilki tüp bebek tedavisi görüyorum kim bilir kaç sefer iğne vurulcam..Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah..
Ben şuanda lucrin vuruyorum diğer iğneleré başlamadım diğer iğneler yine sabah akşam mi oluyorinsan az dozda iğneye katlanıyormuş ama ben her seferinde 300 doz vurunca iğnenin içeride kalma süresi uzadıkca canım yanmaya başladı. daha 2. dozumu vurdum bu akşam sanki karaciğerime batırıyormuşum gibi hissettim stress oldum zaten iğne çıkıncada kanadı hiç bu kadar kanamamıştı diğer iğnelerde.
Ben varim canim. Bende kist yoktu ama asilamadan sonra hemen tup yapmak istemedi doktorum. Dogum kontrol hapinin 19. Gunu lucrine basladim. Haftasonu sanirim adet olcam, pzt de giderim doktora bakalim bi sorun cikmazsa esas ilaclara baslar heraldeKızlar selam. Aslında ben mart ayı sayfasındaydım ama mart olmadı.
Küçük bir kistim çıktı, martta doğum kontrol hapı kullandım. Adetin 19 günü lucrine başladım, nisan 1-2 si gibide gonal-f e başlayacağım kısmetse. Benim gibi uzun protokol başlayan var mı aranızda
Slm canim sizin de mi baskent hulusi hoca, benimkinin aynisi tedavi:)CANIM yarın 19. gün ben de lucrin başlıyorum. ikinci günü gel dediler.. 20 ile başlayacağım regli olunca 7.5 a düşecekmiş.. Hayırlı olur inşaallahh... ben de bu ay doğum kontrol kullandımmm... :)
Bende bugün başladım lucrin é ve doğum kontrol kullandım sanırım aynı kaderi paylasiyoruzBen varim canim. Bende kist yoktu ama asilamadan sonra hemen tup yapmak istemedi doktorum. Dogum kontrol hapinin 19. Gunu lucrine basladim. Haftasonu sanirim adet olcam, pzt de giderim doktora bakalim bi sorun cikmazsa esas ilaclara baslar heralde
Slm canim sizin de mi baskent hulusi hoca, benimkinin aynisi tedavi:)
Seninle ayni gun toplanacak sanirim yumurtalarimiz. Ben buyuk iht pzt gitcem adetin 3. Gunu oluyomuhtemelen o tarihte benim yumurtalar toplanacak..
Kizlar bişey diyecem herkese doktor 19.gün başlatmış lucrin ı ben bugun başladım ve adet olmam gerek sanki bana geç mi başlatmış ne anlamadim
O zaman panik yokBazıları hiç başlatmıyor doğal siklusu takip ediyor canım.. Doktordan doktora fark ediyor..
Ben varim canim. Bende kist yoktu ama asilamadan sonra hemen tup yapmak istemedi doktorum. Dogum kontrol hapinin 19. Gunu lucrine basladim. Haftasonu sanirim adet olcam, pzt de giderim doktora bakalim bi sorun cikmazsa esas ilaclara baslar heralde
Güzel kaliteli gelismislerdirHayırlısı olsun canım. Ben yumurta geliştirici ilaçlarıma başladım bugün 3 leri vuruldum cuma günüde kontrolüm var bakalım ne durumdalar
İnşallah
Güzel kaliteli gelismislerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?