nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kesinilkle öyle yapıcam..belki çok mecbur kalırsam yaparım ama anneme yaptırıcam sanırım..bir kez değilki tüp bebek tedavisi görüyorum kim bilir kaç sefer iğne vurulcam..Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah..

Amin. ben 12 gündür vuruluyorum ilk 10 gün 1 adet şimdi 3 adet iğnem var. daha 6-7 gün kadar vurulucam. Dediğin gibi 1 kez olsa insan gözünü karartır belki ama çok olunca zor iş :)

Bende ilk kez aşılama da kendime vurmaya başladım ilk vurmaya cesaret edemedim ama sonra mecbur kalınca kendime vurdum ilk yaptıktan sonra alisirsiniz

insan az dozda iğneye katlanıyormuş ama ben her seferinde 300 doz vurunca iğnenin içeride kalma süresi uzadıkca canım yanmaya başladı. daha 2. dozumu vurdum bu akşam sanki karaciğerime batırıyormuşum gibi hissettim stress oldum zaten iğne çıkıncada kanadı hiç bu kadar kanamamıştı diğer iğnelerde.

Ben şuanda lucrin vuruyorum diğer iğneleré başlamadım diğer iğneler yine sabah akşam mi oluyor

Medicana da Ömer Faruk bey doktorum. Sizce nasıldır bi fikriniz var mı.Az ve öz konuşuyor insanı dinliyor beğendim yani.

Ben varim canim. Bende kist yoktu ama asilamadan sonra hemen tup yapmak istemedi doktorum. Dogum kontrol hapinin 19. Gunu lucrine basladim. Haftasonu sanirim adet olcam, pzt de giderim doktora bakalim bi sorun cikmazsa esas ilaclara baslar heralde

Ben varim canim. Bende kist yoktu ama asilamadan sonra hemen tup yapmak istemedi doktorum. Dogum kontrol hapinin 19. Gunu lucrine basladim. Haftasonu sanirim adet olcam, pzt de giderim doktora bakalim bi sorun cikmazsa esas ilaclara baslar heralde
Bende bugün başladım lucrin é ve doğum kontrol kullandım sanırım aynı kaderi paylasiyoruz

Kizlar bişey diyecem herkese doktor 19.gün başlatmış lucrin ı ben bugun başladım ve adet olmam gerek sanki bana geç mi başlatmış ne anlamadim

Kizlar bişey diyecem herkese doktor 19.gün başlatmış lucrin ı ben bugun başladım ve adet olmam gerek sanki bana geç mi başlatmış ne anlamadim

Bazıları hiç başlatmıyor doğal siklusu takip ediyor canım.. Doktordan doktora fark ediyor..

Hepimizin hemen hemen aynı zamanlarda yum toplanacak ve sonucu alacağız o zaman buraya güzel bi Liste lazımmış

Hayırlısı olsun canım. Ben yumurta geliştirici ilaçlarıma başladım bugün 3 leri vuruldum cuma günüde kontrolüm var bakalım ne durumdalar

İnşallah

Güzel kaliteli gelismislerdir

İnşallah öyledir. sayfamızdan bende dahil bir sürü hamile çıkar inşallah :)

berceste_ Konu başına liste yapabilirsen çok güzel olur, opu günlerimizi test tarihlerimizi falan yazarız sonrada
yazarız yanına

selam kızlar

Cuma günü adet oldum cmt dr a gittik ama bir yumurtam kendiliğinden 16 mm olduğu için bu ay başlamadık zaten topu topu 5 yumurtam var. Doğum kontrol ilacı başlattı o bitince bir daha ki ay bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…