- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Bizde sorun coktu canim bende ileri derece endometriozis ve yapisiklik vardi rahimde ameliyat oldum hulusi hocaya. Benimkini duzelttik ama esimde sayi ve morfoloji kotu cikti. Asilamalari hep sinirda sperm sayisiyla yapti tutmadi. Benimki dogal yolla olacak duzeye geldi esiminkini kaan aydosla bile duzeltemedik. Tupe basladik biz de bakalim. Spermin genetik yapisiyla ilgili cok sey okudum bozuk olunca tutmuyomus tutsa bile dusuk oluyomus cocuk sagliksiz oluyomus vs vs. Cok gerginim o yuzdenBenimde Hulusi Hoca... Sizde sorun neydi bende rezerv azlığı var ve ben hap kullanmadım genotropin kullandımm..
Yani bizdeki gibi uzun protokol uygulamış sana daselam kızlar
Cuma günü adet oldum cmt dr a gittik ama bir yumurtam kendiliğinden 16 mm olduğu için bu ay başlamadık zaten topu topu 5 yumurtam var. Doğum kontrol ilacı başlattı o bitince bir daha ki ay bakacağız
Bence hiç gergin olma zaten dölleme yaparken en kaliteli spermleri seçiyorlar elimizden geleni yapalım ve tevekkül edelimBizde sorun coktu canim bende ileri derece endometriozis ve yapisiklik vardi rahimde ameliyat oldum hulusi hocaya. Benimkini duzelttik ama esimde sayi ve morfoloji kotu cikti. Asilamalari hep sinirda sperm sayisiyla yapti tutmadi. Benimki dogal yolla olacak duzeye geldi esiminkini kaan aydosla bile duzeltemedik. Tupe basladik biz de bakalim. Spermin genetik yapisiyla ilgili cok sey okudum bozuk olunca tutmuyomus tutsa bile dusuk oluyomus cocuk sagliksiz oluyomus vs vs. Cok gerginim o yuzden
Bizde sorun coktu canim bende ileri derece endometriozis ve yapisiklik vardi rahimde ameliyat oldum hulusi hocaya. Benimkini duzelttik ama esimde sayi ve morfoloji kotu cikti. Asilamalari hep sinirda sperm sayisiyla yapti tutmadi. Benimki dogal yolla olacak duzeye geldi esiminkini kaan aydosla bile duzeltemedik. Tupe basladik biz de bakalim. Spermin genetik yapisiyla ilgili cok sey okudum bozuk olunca tutmuyomus tutsa bile dusuk oluyomus cocuk sagliksiz oluyomus vs vs. Cok gerginim o yuzden
selam kızlar
Cuma günü adet oldum cmt dr a gittik ama bir yumurtam kendiliğinden 16 mm olduğu için bu ay başlamadık zaten topu topu 5 yumurtam var. Doğum kontrol ilacı başlattı o bitince bir daha ki ay bakacağız
Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım herhangi bir ilaç kullanmış mıydınız? Ben genotropin kullandım acaba o mu çok büyüttü diye düşünüyorum..
Canim zaten hulusi hoca olmasa baskentin hicbi seyi cekilmz her sey eziyet. Ameliyatimdan once bile hulusi hocanin asistani kavga etmisti benle kolumda serum, esimi zor tutmuslardi. O yuzden hulusi hocaya guvenim tam ama lab. Dan emin degilim baskentin. Imsi diye bi yontem varmis spermler 4000 kat buyutuluyomus o da ankarada bi memorialda duydum da hulusi hocayi birakamam saniyorum baskasina guvenemem. Hatta ruyamda gormustum hamile kaliyodum hulusi hocaya yalvariyodum nolur siz takip edin hamileligimi baskasina emanet edemem diyodum:)Hiç gergin olma canım Hulusi Hoca gerçekten olmayacak işe girmez bak benim 2 yumurtam çok büyümüş adetin 2. günü gittiğimde dedi ki vücut bunları atamamış ve ben bu durumda başlamam çünkü gelişecek yumurtaları baskılarlar dedi ve yapmadı nisana kaldı. Boşa umut, emek ve para harcatmıyor. Sen ona güven ve rahatla.. düşünsene tek bir sperm bulunup hamile kalınıyor..
Canim zaten hulusi hoca olmasa baskentin hicbi seyi cekilmz her sey eziyet. Ameliyatimdan once bile hulusi hocanin asistani kavga etmisti benle kolumda serum, esimi zor tutmuslardi. O yuzden hulusi hocaya guvenim tam ama lab. Dan emin degilim baskentin. Imsi diye bi yontem varmis spermler 4000 kat buyutuluyomus o da ankarada bi memorialda duydum da hulusi hocayi birakamam saniyorum baskasina guvenemem. Hatta ruyamda gormustum hamile kaliyodum hulusi hocaya yalvariyodum nolur siz takip edin hamileligimi baskasina emanet edemem diyodum:)
Rekor bizde 4 saat beklemistik bi keresinde, ameliyatimizde oglen 12 de yaparim diyip aksam 6 da almisti, kolumda serum ac susuz 9 saat beklemistim:)Randevulu olmamıza rağmen 2 saat bekliyoruz maalesefher gittiğimde bir tartışma oluyor muhakkak, keşke o kadar hasta kabul etmeseler ama işte durum bu..
Amin canim insssskızlar liste yapmaya çalıştım insallah olur...
Gulce27 ...................................
Suigeneris17 ..........................
@asdes .....................................
hayat15 ..................................
berceste_ ................................
zelibon ...................................
sukedisi ................................
A atav melek ...................................
angel-devil ........................
ferbe1 ...............................
ahha ...............................
echomare ..............................
kirikolsaduramazdin ......................
demir6133
opu lar belli olunca yazarız daha sonra sonuc tarihlerini ekleriz ve hepsine inşallah hamileyiz yazarız
Rekor bizde 4 saat beklemistik bi keresinde, ameliyatimizde oglen 12 de yaparim diyip aksam 6 da almisti, kolumda serum ac susuz 9 saat beklemistim:)
kızlar liste yapmaya çalıştım insallah olur...
demir6133
opu lar belli olunca yazarız daha sonra sonuc tarihlerini ekleriz ve hepsine inşallah hamileyiz yazarız
BENCE BAT TARİHLERİNİ YAZALIM.. ONA GÖRE SIRALAYALIM... :)kızlar liste yapmaya çalıştım insallah olur...
demir6133
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?