hayırlı olur inşallah.ilaçların toplam ne kadar tuttu acabagünaydın herkese...
adetimin 3. günü bugün ve iğnelere başlayacağım..nasıl korkuyorum anlatamam..kendime yapamam gibi geliyor..Allahım yardım etsin hepimize..inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..
ilaçların dozunu falan bilmiyorum hiç..bugün öğreneceğim..
dün aldığım ilaçlar :gonal-f 450 7 adet.....cetrotide 0,25 6 adet.....femara 2,5mg....merional 150ıu 6 adet......rulid 300mg 2 adet...ovitrine 1 adet...
hayırlı olur inşallah.ilaçların toplam ne kadar tuttu acaba
Sen olayı baya çözmüşsün cnm ben daha cahil cesareti yöntemle gidiyorum ama en güzeli bu kafa galiba fazla bilgi insanı telaşlandırmaktan başka işe yaramıyor bazı durumlarda el mahkum yine drların dediğini yapıyoruz çünkü. inşallah doğru tedavidir uygulanan içini ferahlatmak için bol bol inşirah suresi oku cnm elden gelen bu bazen drların havasından yanlarına varılmıyor ki sorsan bu tür şeyleriçabalayıp isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip olur umarım. doktorlar bazen baştan savma iş yapıyorlar aşılamada bile 75 lik dozun bana çok geleceğini söylediğim halde o şekilde kullandığımda iptal olmuştu fazla uyarıldığı için 50 lik bile fazlaydı ben 45 lik yapmıştım evde öyle bile 15 üstü 4 yumoşum 10mm üstü 8 yumoş vardı
Allah yardımcın olsun cnm sonunu hayırlı kılsın inşallahsaol canım..hepimizin inşallah..rapor çıkarttık biz..raporlu olmasına rağmen 1.270 lira verdik..ama bunlar sadece ilaç parası..transver günü raporsuz 5.500 raporlu 4,000 lira dediler..ee tahliller falan var daha..yani senin anlacağın hem maddi hem manevi zor bir sürece girmiş bulunuyoruz...
Al bir test yap cnm zor bşy değil ki kısmet bu tür şeyler neler duydum ben hem çıkmazsa da için rahat etmiş olur dimiBi de bişey soracağım benim 3 gündür acayip göğüs ağrım var daha lucrin é yarın baslayacam doktor rezerv az olduğu için temkinli gidelim dedi ve uzun protokol uyguladı bu ay doğum kontrol verdi dün bitti ilaç ilk defa bu kadar göğüs ağrım oldu eşime söyleyince bana acaba bu ay ilaca rağmen hamile kalmış olabilir misin diye sordu bende vesvese yaptım iyice normal şartlarda eşimde ileri hareket 0 o yüzden ben ihtimal vermiyorum ama ne bilim size sorayım dedim ne dersiniz arkadaslar
Allah yardımcın olsun cnm sonunu hayırlı kılsın inşallah
Zor değil cnm zaten iğne küçük ve ince kapat gözünü vurursunkemdinde. annen bir kaç gün vursun sonra alışırsın Allah'ın izniyle bende pıhtılaşma var hafif düzeyde o yüzden ilk tedavimde tedavi bittikten sonra da 9 ay her gün kendime iğne vurmak zorunda kalmıştım artık vücudumda yer kalmamıştı :) ama sonu güzel olduktan sonra hepsi geçip gidiyor kendine telkin et ben bunu yapabilirim diye inan Bebek büyütmek o iğneleri yapmaktan daha zoramin inşallah..hepimizin yardımcısı olsun..iğne olayı beni çok korkutuyor..annemi götürcem yanımda bugün oda görsün..annem vurur iğneyi..
Zor değil cnm zaten iğne küçük ve ince kapat gözünü vurursunkemdinde. annen bir kaç gün vursun sonra alışırsın Allah'ın izniyle bende pıhtılaşma var hafif düzeyde o yüzden ilk tedavimde tedavi bittikten sonra da 9 ay her gün kendime iğne vurmak zorunda kalmıştım artık vücudumda yer kalmamıştı :) ama sonu güzel olduktan sonra hepsi geçip gidiyor kendine telkin et ben bunu yapabilirim diye inan Bebek büyütmek o iğneleri yapmaktan daha zorbiz anneyiz o iğnele vız gelir tırıs gider
ben de öle demiştim cnm.. başa gelince her dert çekiliyor... vurduğumuz iğneler şifa olur inşallah...günaydın herkese...
adetimin 3. günü bugün ve iğnelere başlayacağım..nasıl korkuyorum anlatamam..kendime yapamam gibi geliyor..Allahım yardım etsin hepimize..inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..
ilaçların dozunu falan bilmiyorum hiç..bugün öğreneceğim..
dün aldığım ilaçlar :gonal-f 450 7 adet.....cetrotide 0,25 6 adet.....femara 2,5mg....merional 150ıu 6 adet......rulid 300mg 2 adet...ovitrine 1 adet...
Kızlar... sanırım ben adet oldum.. sanırım diorum çünkü ben bu ay polip aldırdım.. o yüzden ara ara kanamam oluyordu.. yine var kanamam ama bu sefer karın ağrısıyla geliyor.. yarın doktora marş marş :) :)
Sabah ta vurdum 20 üniteyi sonra gittim wcye.. gelmiş... bişey olmaz inş..
amin canım inşallah..vurabildin mi kendin..ben de öle demiştim cnm.. başa gelince her dert çekiliyor... vurduğumuz iğneler şifa olur inşallah...
vurdum cnm.. ilkini hemşire arkadaşım vurmuştu.. kocama vurdururum diğerlerini diodum.. iğne saatinde eşim evde olamayınca ilkini baya stresli bir şekilde vurmuştum.. şimdi hiç tınlamıyorum.. alıştım gittii..amin canım inşallah..vurabildin mi kendin..
Aaaa... dün akşamda biraz gelmişti.. ben onu polipe yormuştum.. üff böle de anlamıom ki .. nese yarın gideyim.. bakalım..Bir şey olmaz merak etme :) birde benim ilaçlardan dolayı normal olmadı sadece yarım gün sürdü, dr um, normal bu durumu bekliyorduk zaten dedi. Hani seninde öyle olursa telaş yapma, kontrolüne git
hala da aman aman gelmiyor.. sadece karnımda ağrı var..Bir şey olmaz merak etme :) birde benim ilaçlardan dolayı normal olmadı sadece yarım gün sürdü, dr um, normal bu durumu bekliyorduk zaten dedi. Hani seninde öyle olursa telaş yapma, kontrolüne git
Benim de azcık azcık geldi, sonra biraz daha bekliyim dedim. cumartesi günü parça parça acayip bir şey geldi o zaman aradım dr işte emin değilim oldum mu diye. akşam üstünden itibaren tamamen kesildi, pazartesi kontrole çağırdı. HerAaaa... dün akşamda biraz gelmişti.. ben onu polipe yormuştum.. üff böle de anlamıom ki .. nese yarın gideyim.. bakalım..
vurdum cnm.. ilkini hemşire arkadaşım vurmuştu.. kocama vurdururum diğerlerini diodum.. iğne saatinde eşim evde olamayınca ilkini baya stresli bir şekilde vurmuştum.. şimdi hiç tınlamıyorum.. alıştım gittii..
aşılamada bir tane iğnem vardı akşam vuruyordum.. şimdi tüp bebek için bi tane lvar sabah vuruluo ama iğneler regliyle birlikte artcak.. Annenini evi yakın olması lazım..inşallah bende alışırım..anneme güveniyorum bu konuda..eşim vuramam ben diyor..günde kaç sefer vuruyordun..
aşılamada bir tane iğnem vardı akşam vuruyordum.. şimdi tüp bebek için bi tane lvar sabah vuruluo ama iğneler regliyle birlikte artcak.. Annenini evi yakın olması lazım..
iğnelerin ucu küçük ama kendime vurabileceğime inanmıyorum..annem yakın sayılır..inşallah Rabbim veriri kolaylığını..yeterki sonu güzel hayırlı sağlıklı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?