- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
Ben bugün regli oldum... 30,03,2016 :)BENCE BAT TARİHLERİNİ YAZALIM.. ONA GÖRE SIRALAYALIM... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün regli oldum... 30,03,2016 :)BENCE BAT TARİHLERİNİ YAZALIM.. ONA GÖRE SIRALAYALIM... :)
evet cnm.. aynı süreçten geçmişiz.. ben bugün oldum regli yarın doktordayım inşallah...Slm canim sizin de mi baskent hulusi hoca, benimkinin aynisi tedavi:)
Evet güzel fikir başka fikri olan varsa söylesin kizlarBENCE BAT TARİHLERİNİ YAZALIM.. ONA GÖRE SIRALAYALIM... :)
AYYY EVET.. sat oluor :)Sanırım angel-devil sat yazmış
ve inşallahhh.. bir daha 9 ay boyunca adet görmeyelimSanırım angel-devil sat yazmış
İnşallah aminnnnnve inşallahhh.. bir daha 9 ay boyunca adet görmeyelim
değişiyor sanırım ama en iyi herhalde 5. gün çünkü bazı embiyolar 3. günden sonra devam etmeyebiliyorkızlar bize kaçıncı gün embriyosu konulacak.. ilk deneme diye 3. gün mü koyarlar yarın doktora sorayım...
kızlar bize kaçıncı gün embriyosu konulacak.. ilk deneme diye 3. gün mü koyarlar yarın doktora sorayım...
yok yumurta geliştirici iğneler sadece akşam vuruluyor doktorunuz farklı bir yol izlemedikce :)Ben şuanda lucrin vuruyorum diğer iğneleré başlamadım diğer iğneler yine sabah akşam mi oluyor
Himmmm anladimyok yumurta geliştirici iğneler sadece akşam vuruluyor doktorunuz farklı bir yol izlemedikce :)
Bana 4 kutu her birinde 6 tane iğne olan gonal-f yazdı o zaman elimde ilaçlar artacak mi anlamadimyok yumurta geliştirici iğneler sadece akşam vuruluyor doktorunuz farklı bir yol izlemedikce :)
kaçlık doz kullandıracaklarına bağlı olarak değişir. elinde kalabilirde yetmezse yeniden alabilirsinde. olgunlaşmaya başlayan yumurtalarının gelişim hızına bağlı.Bana 4 kutu her birinde 6 tane iğne olan gonal-f yazdı o zaman elimde ilaçlar artacak mi anlamadim