nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar benım kan tahlıllerımde cıkmıs o yuzden salı gunu transferım olacakmıs progestan estrofem sonra antıbıyotık jel falan verdıler sımdı onları kullanıcam 3. Gun embrıyosumu yoksa 5. Gun embrıyosumu koyacaklar onu sormayı unuttum hemsıreye ama transfer ederken soleyecekler heralde sıze nasıl bılgı verıldı transfer ederkenmı yoksa oncedenmı soledıler

kizlaAr transfer gunun sayarsak bu gun 3cu gunum. Amma hic bir sey hiss etmiyorum. Yalnizca karnimda baya bir qaz olustu onuda yiyib yatmaya bagliyorummm. Bende 5 gun embriosu konuldu. Ayyy cok heycanli 6 mayis teestim var. benimle ayni donemde olub bir seyler hiss eden varmiiii

Evet tatlım bu 3-4 gün çok öbemli dedi bol bol dinlen dedi 3 göbekten bir kalçadan iğne 3 ayrı hap ve bir de fitil alıyorum yoruldum valla bu ilaçlardan
bu iğneler galiba bitmiyor opudan sonra mı devam ediyor, transferden sonra mı? kişiye göre mi veriliyor herkese mi?

Kizlar ben bugun is basi yaptim ucgun dinlendim dorduncu gunum bugun calistim otobus cok sirkeledi beni icim disima cikti birsey olmamistir demi moralim bozuldu yaa

yani şimdiden bir isteksizlik oldu anlamadım iğnelerden galiba olunca bir şey yok ama düşüncesi rahatsız ediyor artık. teşekkürler cnm

Kızlar birde size bir sorum olucak. Gün sayarken transfeer günü sayılıyormu? Yani ilk gün transfer günümü ya ondan sonraki günmü?

Kızlar birde size bir sorum olucak. Gün sayarken transfeer günü sayılıyormu? Yani ilk gün transfer günümü ya ondan sonraki günmü?
Yok canim saymiyosun transfer gununu. ben hic evden cikmadim hep annemdeydim ama iki gunden sonra evin icinde dolanmaya basladim. Sadece zorlamadim kendimi.

Carsamba mi transfer gunun benimde carsamba saat 4 idi benimde gaz var dun ogleden sonra kahverengi kabuk gibi lekelenmem oldu benimde 5. Gun embriyosu size embriyonun resmi verildimi

bu iğneler galiba bitmiyor opudan sonra mı devam ediyor, transferden sonra mı? kişiye göre mi veriliyor herkese mi?

Benim opudan bi hafta sonra bi igne vuruldum sonra bitti igne derdi embriyolarim donduruldu bir ay dinlendim estrofem elevit coraspirin kullandim dinlenme surecinde transferw 3 gun kala prolotun depot diye bi igne kalcadan yaptim baskada igne vermediler trsnferim carsamba test gunune ladar estrofem crinano jel elevit coraspirin kullanicam eyer pozitifse ilaclara devam ve haftada bir igne olucakmis

Carsamba mi transfer gunun benimde carsamba saat 4 idi benimde gaz var dun ogleden sonra kahverengi kabuk gibi lekelenmem oldu benimde 5. Gun embriyosu size embriyonun resmi verildimi
Evet canim benim resimlerin verdiler minişlerimin. Benim akinti lekelenme tarzi bir şey yok. Kahverengi akinti yerleşme ola bilr. Amma bu kişiden kişiye deyişiyor yani yerleşme kanamasi olmuya bilir. Sana ne zaman test günü verdiler? Bende 6 mayis. Ne güzel işte birlikte bekliycez. Sendemi yatiyorsun? Hadi belirtilerimizi paylaşalim. Bende qazdan başqa problem yok. Bol bol su iciyorum. Güne her haldr 3 litre gibi

SLaYeR_07 ayni gün transfer olmuşuz. Benim saat 10 gibi olmuşdum. Senin kac transfer oldu canim? Ve problm neden kaynaklaniyor sende? Bende eşime bagli morfoloji problemi vardi

Aynen bende bol bolnsu iciyorum ceviz yiyorum ananas yiyorum birde tutunmaya yardimci olur diyolar yatiyorum arasira evin icinde yuruyus yapuyorum gunduz balkonda gunesleniyorum biraz malum d vitaminide lazim :) hala dus almadim kahverengi lekelenmem olmustu sadece onuda hastaneyle gorustum jelden kaynaklaniyor olabilir dediler yerlesme kanamasida olabilir ins oyledir ins bebislerimiz bize simsıkı tutunur test gunumuzde ayni 6 mayis o gun dunyanin en mutlu insani oluruz ins pozitif sonucu goruruz ins sen neler yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…