- 16 Mayıs 2015
- 346
- 219
- 103
- 30
bu iğneler galiba bitmiyorEvet tatlım bu 3-4 gün çok öbemli dedi bol bol dinlen dedi 3 göbekten bir kalçadan iğne 3 ayrı hap ve bir de fitil alıyorum yoruldum valla bu ilaçlardan
Canim benim hamilelik testini yapana kadar iğnelere devam malesef . Opudan sonra progesteron iğneleri verilicekbu iğneler galiba bitmiyoropudan sonra mı devam ediyor, transferden sonra mı? kişiye göre mi veriliyor herkese mi?
Canim senin yarin basliyoBende 5 gun embriosu. Bilvin varmi ne zaman tutunmaya baslar bebisim? Ay canim bilgisi olan yazsin
Aayyy şimdi cok heycanlandim. O zaman yarin tamamen yatiyim. Amma yatmakta cook sıkıcıı.. Sen hic 8 günde evden cıkmadinmi? Ve birde kac transferin vardi canim?Canim senin yarin basliyo
Amma bilmem anladinmi canim, benim transferi sayarsak 3cu günüm bu günCanim senin yarin basliyo
Ucincu gun ne zaman basliyor benimde dordumcu gunum transfer gunu ile birlikdeCanim senin yarin basliyo
Yok canim saymiyosun transfer gununu. ben hic evden cikmadim hep annemdeydim ama iki gunden sonra evin icinde dolanmaya basladim. Sadece zorlamadim kendimi.Kızlar birde size bir sorum olucak. Gün sayarken transfeer günü sayılıyormu? Yani ilk gün transfer günümü ya ondan sonraki günmü?
kizlaAr transfer gunun sayarsak bu gun 3cu gunum. Amma hic bir sey hiss etmiyorum. Yalnizca karnimda baya bir qaz olustu onuda yiyib yatmaya bagliyorummm. Bende 5 gun embriosu konuldu. Ayyy cok heycanli 6 mayis teestim var. benimle ayni donemde olub bir seyler hiss eden varmiiii
bu iğneler galiba bitmiyoropudan sonra mı devam ediyor, transferden sonra mı? kişiye göre mi veriliyor herkese mi?
Evet canim benim resimlerin verdiler minişlerimin. Benim akinti lekelenme tarzi bir şey yok. Kahverengi akinti yerleşme ola bilr. Amma bu kişiden kişiye deyişiyor yani yerleşme kanamasi olmuya bilir. Sana ne zaman test günü verdiler? Bende 6 mayis. Ne güzel işte birlikte bekliycez. Sendemi yatiyorsun? Hadi belirtilerimizi paylaşalim. Bende qazdan başqa problem yok. Bol bol su iciyorum. Güne her haldr 3 litre gibiCarsamba mi transfer gunun benimde carsamba saat 4 idi benimde gaz var dun ogleden sonra kahverengi kabuk gibi lekelenmem oldu benimde 5. Gun embriyosu size embriyonun resmi verildimi
Microenjeksiyon mu yapıldı peki canım kaç tane embiryo transfer ettiler?SLaYeR_07 ayni gün transfer olmuşuz. Benim saat 10 gibi olmuşdum. Senin kac transfer oldu canim? Ve problm neden kaynaklaniyor sende? Bende eşime bagli morfoloji problemi vardi
Evet canim benim resimlerin verdiler minişlerimin. Benim akinti lekelenme tarzi bir şey yok. Kahverengi akinti yerleşme ola bilr. Amma bu kişiden kişiye deyişiyor yani yerleşme kanamasi olmuya bilir. Sana ne zaman test günü verdiler? Bende 6 mayis. Ne güzel işte birlikte bekliycez. Sendemi yatiyorsun? Hadi belirtilerimizi paylaşalim. Bende qazdan başqa problem yok. Bol bol su iciyorum. Güne her haldr 3 litre gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?