nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benimde bugundu transfer :) iki seksen yatiyorum :)

Hayirli olsun canim seninkide 4 kisi olduk ,doktara ve emriyolaga sordum yatayimmi diye 3 gun yatarim diyordum kendimce doktorum ful yatma agir seylerden kacin dedi kendimi yormuyorum,aksama kadar uyudum yemek yaptim yavas yavas :) hareket lazimmis rahime kan gitmesi icin

Hayirlisi olsun ins benimde dun transferim oldu ins burda sirayla pozitif sonuclarimizi haber veririz :)

:)) bende yatarim dedim iki uc gun. Ama cok yatma dedi dr um seninki gibi. Yarin ayaklanirim hafiften. Ama bugun tatil yapayim accik da :)

Can'ım amh n kaç maşallah yumurta sayın çok iyi gelişmiş inşallah kaliteli olanlarda çok fazla olur. O zaman çikolata kisti olanlara yapıyor sanırım menapozu. Can'ım benim de pazartesi kontrolüm var kaç yumurta büyümüş bakacak aslında iki kere gitmemiz gerekti bu aşamada ama Çanakkale'den izmire gittiğimiz için dr tek kontrol yapacak. Cuma da opu olcam ama merak ediyorum kaç tane çıkacak diye. Gelişmelerinden haberdar edersen sevinirim durumumuzda amh yani aynı.

Kızlar bu gun başima bir olay geldi. Yuksekten kahkaha atdim gulme krizi gibi. Göbeyim titriyordu. Bu tunmayi etkilermi? Bir türlü kendime mane olamadim. Dün 5 günlük 2 embrio transfer oldum

Bu arada dün ve bu gun full yatdim yalniz tualet icin kalkdim. Yemek bile yatakta yedim. Amma şimdilerde kalktim mutfakta oturdum. Oturmak kötü etkilermi?

kızlar ben bugün akşam üstü adet oldum sizce ne zaman gideyim doktora yarınmı yoksa 5. günümü adetin

Bu arada dün ve bu gun full yatdim yalniz tualet icin kalkdim. Yemek bile yatakta yedim. Amma şimdilerde kalktim mutfakta oturdum. Oturmak kötü etkilermi?

O kadar düşünme canım istediğin kadar oturabilirsin ağır ev işi yapma süpürme silme yemek yapabilirsin eğilip kalkma zorlama hiç kendini Rabbim verecekse atlasana da zıplasan da o tutunur kafayı çok takmayın kendinizi boş yere yıpratmayın

Canım çok şükür beklenilenden iyi çıktı yumurta sayısı inşallah içleri de kalitekidir benim amh 0.3 senin ki kaç ? Bende şehir dışında yaptırıyorum hatta dogudayim diyarbakira gidip geliyorum ama iki günde bir kontrole gittim. İlacın dozu günü saati doğru hesaplansin diye. Çikolata kisti sakıncalı bi kist mi ? İnşallah sağlıklı bir sürü yumurtaların olur canım. Dua edelim bol bol . Sende beni haberdar et opu dan sonra canım. Benim transfer olmayacakmış bu ay yumurtaları donduracagiz hayırlısı bakalım hakkimizdq

verdi de kahtamanlik yaptim kaç saat o agriyi çektim iac içtim rahatladim sonundaaa
Bana majezik yazmış doktorum sağolsun hiç ağrı hissetmedim zaten yumurta sayısı az olunca pek ağrı olmuyor sanırım. İnşallah sizin agrilarda geçer bi an önce

Strese girmeye basladim günler yaklasdikca korkuyorum ve sabrım kalmadı bana yardimci olurmusunuz ? Fikri olan bu konuda bilgisi olan lutfen 3. Gun embriyosu kanda veya idrarda 8/9 . gun çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…