nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

tüp bebekte en aZ sperm sayısı kaç olmalı biliyor müsünüz bizim sorunumuz sperm sayısının azlığı
Tedavi için gerekli olanı soruyorsan bir tane sperm bile yeterli oluyor cnm bazen. genelde tedavide senden çıkan yumurta kadar sağlam sperminiz olsa yeter yani en hızlı ve sağlam olan 10-20 arasını seçip mikroenjeksiyon yapıyorlar o yüzden milyonlarca sperme gerek yok kaç çıkıyor eşinin sperm sayısı

kızlar bu hafta ilk kontrolüme gidicem,ilaçlarımı aldım ama ezzacıya nerede saklamam gerektiğini sormayı unuttum. ilaçları buzdolabının kapağında mı yoksa oda da mı sakladınız.

yaa... hap pazar bitii.. perşembe gelir die bekliorum.cuma giderim doktora planladığım gibi olursa..

sen yine de gönlünü ferah tut. teslimiyetçi olmak bu süreçten kolay değil maalesef ama rabbim ol derse hertürlü olacak. inşallah güzel sonuçlarını almak nasip olur..

Benim lucrin nie o kadar fazla ki ? 20 ünite... aklıma takıldı.. hocaya bir sorayım.. yetmez die stres edip bi kutu daha eve stokladım :) iyice patik ataklı oldum ben de..
canım adet zamanı düşürüyo dozajını. ben 15 üniteyle başlamıştım. adetin ilk günü 5 e düş dediler.

kızlar bu hafta ilk kontrolüme gidicem,ilaçlarımı aldım ama ezzacıya nerede saklamam gerektiğini sormayı unuttum. ilaçları buzdolabının kapağında mı yoksa oda da mı sakladınız.
ben haplarım hariç tüm iğnelerimi buzdolabı rafında saklıyorum. hastaneden öyle söylemişlerdi

canım adet zamanı düşürüyo dozajını. ben 15 üniteyle başlamıştım. adetin ilk günü 5 e düş dediler.
hee tamm o zmn bana da 7.5 a düşür dediler.. ya regli gün içinde gelirse ben o sabah vurmuş olcam ya.. bişey olmaz di mi.. :)

Bi de bişey soracağım benim 3 gündür acayip göğüs ağrım var daha lucrin é yarın baslayacam doktor rezerv az olduğu için temkinli gidelim dedi ve uzun protokol uyguladı bu ay doğum kontrol verdi dün bitti ilaç ilk defa bu kadar göğüs ağrım oldu eşime söyleyince bana acaba bu ay ilaca rağmen hamile kalmış olabilir misin diye sordu bende vesvese yaptım iyice normal şartlarda eşimde ileri hareket 0 o yüzden ben ihtimal vermiyorum ama ne bilim size sorayım dedim ne dersiniz arkadaslar

:) benimde yumurta rezervim iyi. kist problemim vs. de yok pko falanda değilim çift embriyo koyacakları için belki çok yumoş istemişlerdir . bana kalırda 10-15 arası yeterliydi fazlası zarar

çabalayıp isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip olur umarım. doktorlar bazen baştan savma iş yapıyorlar aşılamada bile 75 lik dozun bana çok geleceğini söylediğim halde o şekilde kullandığımda iptal olmuştu fazla uyarıldığı için 50 lik bile fazlaydı ben 45 lik yapmıştım evde öyle bile 15 üstü 4 yumoşum 10mm üstü 8 yumoş vardı

Mesleğin ne sanki hemşire veya doktor gibi konuştun

Mesleğin ne sanki hemşire veya doktor gibi konuştun
bu konuda oldukca bilgiye sahibim. meraklıyım desem yeridir :) normalde ev hanımıyım iktisat mezunuyum.
doktora gide gele birşeyler öğreniyorum işte yaş aldı başını gitti. bilgi cebimde kaldı :)

günaydın herkese...
adetimin 3. günü bugün ve iğnelere başlayacağım..nasıl korkuyorum anlatamam..kendime yapamam gibi geliyor..Allahım yardım etsin hepimize..inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..
ilaçların dozunu falan bilmiyorum hiç..bugün öğreneceğim..
dün aldığım ilaçlar :gonal-f 450 7 adet.....cetrotide 0,25 6 adet.....femara 2,5mg....merional 150ıu 6 adet......rulid 300mg 2 adet...ovitrine 1 adet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…