nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bende kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşimde hız morfoloji bende de yeni rezerv azlığı çıktı ve doktor hiç vakit kaybetmeden tüp dedi mart ayında hem rapor çıkarmak için muayene ve testlerle ugrastik bu arada minik bir kistim de çıkınca doktor uzun protokol uygulayacağıni söyledi ve doğum kontrol kullandım bu ay ve çarşamba günü iğneleré başlıyorum insallah

Bendede aynı durum sözkonusu Şubat ayında ilk tüp bebek demememizi yaptık, ilk transfer tutmadı, şimdi ikincisi için gün sayıyorum... İnşallah hayırlısı olur hakkınızda...

Takılma bitanem bu kadar bir saatten bşy olmaz sadece saatine çok dikkat etmemiz gereken çatlatma iğnesi ona dikkat etmek gerek diğerlerinin bir iki saat aralığında esnekliği var
ahh canım bende aynı şeyleri defalarca kendime söylüyorum ama bu tüp bebek kafası beni benden alıyor:) rabbim isterse olacak.kendimi pamuklara da sarsam olacağı yoksa olmaz biliyorum ama yine de panik oluyo insan ister istemez:)

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Ayyy bilmez miyim cnm dışardan normal gözle bakınca herşey daha anlaşılır oluyorda tedaviye başlayınca ayrı bir insan oluyorsun sanki panik atak halinde kafada deli sorular. ben başlayınca neler sorcam neler takıcam kafaya bakalım

kızlar başladım tedaviye ama doktor gonal f günlük 300 doz kullanmamı söyledi . nedense bu bana çok geldi ve bu iğne kokuyor bildiğiniz ilaç gibi kokuyor ve rahatsız etti kokusu. aşılamada puregon kullanıyordum 50 lik doz. şimdiki doz beni düşündürmedi değil. umarım aşırı yumurta oluşmaz. cuma günü ne durumdayım öğreneceğim. pko falanda değilim 300 lük doza anlam veremiyorum o yüzden...

şimdiden allah yardımcın olsun kuzum:)

aşılamada 50 kullanıp gonal f için 300 doz gerçekten çok fazla bencede. bende aşılamada puregon kullanmıştım 75 doz. şuan 150 doz gonal f kullanıyorum. peki aşılamayı yaptığın dr ile şimdiki dr un aynımı? ilacın kokusuna gelince bana hiç ilaç kokusu gelmiyo sanırım alıştım:)

ilaç doz ayarlaması yapan doktor aynı. ben devlet hastanesine gidiyorum. zeynep kamildeyim orada zaten 3 doktor var ve birbirleriyle iletişim içindeler. hatta ben ilaç dozunu fazla bulduğum için tekrar sordurdum yine bu doz kullanılsın dendi. ayrıca benim gibi düşük doz puregon kullanıp gonal f e geçenler 150-225 arası kullanıyorlar. doktorun dediğini yapmaktan başka yolda yok sanırım.

Merhaba,Aşılamada daha düşük doz kullanıyorlar özellikle, çoğul gebelik fazla olmasın diye.
Ben aşılama tedavisinde 115 gonal f kullanmıştım. Şuan tüp bebek için 150 menagon + 150 gonal f + 5 lucrin kullanıyorum, Yumurta rezervim gayet iyi durumda ama yine yüksek doz başladık. Merak etme yani

Benim lucrin nie o kadar fazla ki ? 20 ünite... aklıma takıldı.. hocaya bir sorayım.. yetmez die stres edip bi kutu daha eve stokladım :) iyice patik ataklı oldum ben de..

Benim lucrin nie o kadar fazla ki ? 20 ünite... aklıma takıldı.. hocaya bir sorayım.. yetmez die stres edip bi kutu daha eve stokladım :) iyice patik ataklı oldum ben de..

Yumurta durumuna göre veriyor demek ki, belki senin benden daha çoktur yumurtan.

Reglinin ikinci günü gel dediler.. şimdilik sadece lucrin..
Ortalama ne zaman olacaksın belli mi? benimki 2 gün erken geldi. 2,günün pazara geldiği için 3. gün başladım yeni iğnelere ama bu menagon çok fena ağrı yapıyor. İğnenin olduğu yere dokunamıyorum acıdan

tüp bebekte en aZ sperm sayısı kaç olmalı biliyor müsünüz bizim sorunumuz sperm sayısının azlığı

Hayırlı olsun tedavin cnm güzel sonuçlar al inşallah. Drlara güvenmekten başka çaremiz yok ki belki aşılamada o dozun yetersiz geldiğini düşünmüş olabilir ondan artırmıştır iyi yönünden bakıp negatif olmamak gerek ne yapalım :)

şimdiden allah yardımcın olsun kuzum:)
Amin hepimizin hepimizin cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…