Çok çok teşekkür ederim polikistik over var bende inşallah sonuç hüsran olmaz hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahYine adetinin 2. Gunu gidiyosun, dogum kontrol hapi icmeye basliyosun. Sonra doktorun cagirdigi gun gidiyosun bi igne baslatiyo. Ikisini beraber uc gun daha kullanip dogum kontrol hapini kesiyosun. Adetin 2. Gunune kadar igneye devam ediyosun. Adetin ikinci gunu gittiginde yumurta gelistirici ignelere de basliyosun. Surec gerisi ayni devam ediyo arkadaslarin anlattigi gibi.
Hayırlısı olsun canım demekki nasip başka zamandaymis ve hayırlısı buymusSelam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de
Yaaaa inşallah yukselir dua edelim elini karnına koy ve ya mubdi diye tesbih çek inşallah olmayacaklari olduracak olan rabbimDeger cok dusuk cikti, kimyasal buyuk ihtimal 2 gun sonra tekrar test var ama doktor cok umitli olma dedi
Cevşen de Tahmidiye diye bir dua var hastalıklar için okunuyor bence oku faydası olacakti A atav melekCanim bence senin hala umudun var. donucta 5 ve sonrasi gebelik ola bilir. sen dua et Allah buyuk
Gulce27 84 busra Ladyblonde . Tahmini olarak transferleriniz nezamna benim de bugün toplandı yumurtalar. Ve cuma günü olur denildi..
Z zeynep bal ilaçları merkeze yazdırdim ve alırken kanıma şeytan girdi ve test aldım ama yapmaya cesaretim yok eşim şehir dışında ve ben gelince yaparsın diyor oyyyyy
yok canım pazaretsi oldum
kızlar yarın kan vereceğim ikiye katlarsa tek miş daha fazla olursa ikiz.. inşşallah iki miniğimde anneye sıkısıkı tutunmuştur..Ayy dert bitmiormuş... yine de çok şükür bu ginü gösteren rabbime.. birini çok güçlü hissediorum ama birini bazen hissediorum.. Anneciğiniz sizi çok sevio sıpalarım
inşallah canim benim.bana menopur verdi bu aksam catlatmam var2 tane sonrada pers.opuAmin sağol. BerAber gün sayariz Burda.peşpeşe pozitif almAk nasip olsunhangi ilaçlar verildi şimdi sana??
10'dan fazla dedi doktor yarın kaçı kaliteli belli olur dedi. Bugün çok ağrım oldu. Senin de öyle mi oldu? Bide ne ilaclari verdi sana doktor??
Ay nasıl hissedyn Merk ettim canım.ya inşallah 2si tutusnmstr
Yarın akşam geliyor cuma yap diyecek büyük ihtimalleYarın sabqh beraber yaplm esin ne zman geliyo cnm
batıo cnm yeri... gerilioeşim sen uyduruon sana öle gelio dio bakalım ultrasoonda görcez doğru yerde mi hissediom..
Canım bende 26 günde bir bir hafta sonra yani bugün adet gunum du aynen adet ağrılarım oldukizlar sizin adetleriniz kac gunde bir oluyo?? Benim 24-25 gunde bir doktor da cok erken oluyosun dedi. Benim tam embriyonun tutunma gunleri adet agrilarim basladi. Tutunmayi etkilemis midir acaba? 4 gundur adet sancisindan kivraniyorum kafayi yicem artik su pers bi gelse adet olcam mi olmicam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?