- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Ay maşallah maşallah bnada 2 tane konuldu ama dondurmadm malsf dktr zayıf dedi keşke kaliteli olsada dondurSaydm5. Gun kondu 2 tane. 5 tanede donduruldu canim
Rabbim olanlara can versin...Ay maşallah maşallah bnada 2 tane konuldu ama dondurmadm malsf dktr zayıf dedi keşke kaliteli olsada dondurSaydm
İnşallah inşallah rabim herkes nasip etsin herkes emeğinn karşısni alsnRabbim olanlara can versin...
Bunlar tutsun inşallah canim
Selam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de
Canım benım herseyın hayırlısı ıns normal yolla olur sımdı ne desem sana fayda vermez rabbım o kadar ugrasını bosa cıkarmazdı vardır bı hayırSelam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de
Selam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de
benim tahmini pazartesi olur herhalde canim.hadi hayirlisi seninkideGulce27 84 busra Ladyblonde . Tahmini olarak transferleriniz nezamna benim de bugün toplandı yumurtalar. Ve cuma günü olur denildi..
Gulce27 84 busra Ladyblonde . Tahmini olarak transferleriniz nezamna benim de bugün toplandı yumurtalar. Ve cuma günü olur denildi..
Deger cok dusuk cikti, kimyasal buyuk ihtimal 2 gun sonra tekrar test var ama doktor cok umitli olma dedi
Hayirlisi cnm ins bidahakine olur Allahin izniyle seni uzmek istemem ama nedeni neki olmucagini biliyorum yazmissin?evet ilk denememdi uzmezsin canim yapcak bisi yok olmicagini biliyordum
Ssk anlaşması vardır ama biz ücret verdik bilemedim ki ssk anlaşması olup olmadığını nerden anlayacağızEğer aşılama yaptırdığın yerin ssk ile anlaşması varsa sıkıntı olmuyor. Benimde evrak yoktu elimde. Dr bir form verdi onu aşılama olduğum hastaneye götürüp imzalattırdım. Kabul edildi. Fakat ssk anlaşması yoksa kabul edilmiyor malesef
Hayırlısı canım daha çok geçsin sabırevet ilk denememdi uzmezsin canim yapcak bisi yok olmicagini biliyordum
Ssk anlaşması vardır ama biz ücret verdik bilemedim ki ssk anlaşması olup olmadığını nerden anlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?