nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Selam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de

canım sakın isyan etme..bol bol dua et..bizim hayır sandığımız bazı durumlar aslında şer olabilir..ve Rabbim kulunu hep korur kollar..oyüzden hep hayırlısı deriz ya..sende hep dua et..

kızlar benim de perşembe yumurtalar toplanacak, 7 yumurtam oluşmuş 14-18 mm arasında, bugün çatlatma vurulcam. nasıl sizce

Ssk anlaşması vardır ama biz ücret verdik bilemedim ki ssk anlaşması olup olmadığını nerden anlayacağız

Merhaba arkadaşlar benim yarın doktor randevum var eşimin ve benim tahlillerim yapıldı rahim filmim çekiildi,adetimin 12.günü sanırım doktor iğnelere başlayacak iğne tedavisi ne zaman bitiyor ne zaman transfer yapılır çalışıyorum transfer sonrası işe gidebilirmiym kafamda sorular çok heyecanlıyım bana süreçte neler olacağını anlatacak bir arkadaşım olursa çok mutlu olacağım hepimizin gönlündekinin olmasını diliyorum.

Ssk anlaşması vardır ama biz ücret verdik bilemedim ki ssk anlaşması olup olmadığını nerden anlayacağız

Bende ücret ödedim ama cüzi, ara sor ssk anlaşmanız var mı diye. Söylerler zaten.
Olmadı internet sitesinde de yazabilir anlaşmalı olduğu kurumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…