• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kiz nasil dayandin 15 gun boyunca ja

canim nasiL bekledin o 15 gunu :KK68: doktorum banada oyle dedi ama ben 10. Gun kan testi yapmayi dusunuyorum :KK15:
yok canım ilk kan tahlilim 11.gün yani ayın 22 nisanda 170 çıktı..2 gün sonra yaptık 266 çıktı..doktor 2 ye katlamamış dedi ve sbugün yine tekrarladık çok şükürler olsunki katladı..pazarteside kısmetse kese görmeye gidicez :nazar::KK200::nazar:

yok canım ilk kan tahlilim 11.gün yani ayın 22 nisanda 170 çıktı..2 gün sonra yaptık 266 çıktı..doktor 2 ye katlamamış dedi ve sbugün yine tekrarladık çok şükürler olsunki katladı..pazarteside kısmetse kese görmeye gidicez :nazar::KK200::nazar:
Hm..anladim canim hadi gozun aydin tekrar :anneadayı::nazar:

Selam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de
Canm ben 2 kere negatif haberi alan biri olarak seni anlyrm inanki zor durm ne desek bomboş suan dondrlms varsa hemn bidki ay dene tabi maddi durumn varsa benm ACım inanki böyle geçti başka türlü HC geçmedi canmdn can gtti sandım sen kendini kafanı dağıtacak bişeylerLW meşgul ol buraya da taklma insan ister istemz arkadaşları adına sevnse de kendi adına üzülüyr bunlar benm nacizane fikrim tabki karar senn

benimde 21 nisanda oldu transferim test günümü bekliyorum heyecanla :) 22 nisandan beridir de batmalar oluyor kasığımda uff çok korkuyorum tutmaz diye Allahım yardım et...

Back