Tebrik ederim Can'ım kaçıncı denemendi nerde yaptırdınHAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
hayırlı olsunHAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
çok yebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin.HAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
Ay bilmiyorum ki şimdi idrarda yaptım ondada çıktı :) çok şükür Allah ıma.. Allah herkese nasip etsin inşallahGözün aydn cnm darısı basma ikzmi acaba
3. Denememdi canım ilkide tuttu düştü inşallah Allah evlatlarımı kucağıma almayı nasip eder bu seferTebrik ederim Can'ım kaçıncı denemendi nerde yaptırdın
Amin amin cnm dondurulms Embryo mu senn bide kaç tane transfer edilmiştiAy bilmiyorum ki şimdi idrarda yaptım ondada çıktı :) çok şükür Allah ıma.. Allah herkese nasip etsin inşallah
Ay bna umut oldun cnm ya benmde ilk denemm de düştü buda tutar düşer Dye o kdr korkuyrm ki inşallah bebegm sımsıkı tutunr bna inşallah3. Denememdi canım ilkide tuttu düştü inşallah Allah evlatlarımı kucağıma almayı nasip eder bu sefer
Kavinci gunun embriyosu canim birde bugun kacinci gununduAy bilmiyorum ki şimdi idrarda yaptım ondada çıktı :) çok şükür Allah ıma.. Allah herkese nasip etsin inşallah
Gozun aydin cnm Cok sevindim Allah kucagina almay nasip etsin ins saglikli hayirli olsun ins.Allahim teker teker hamile haberleri geliyor bizlerde ins guzel haerler alirizHAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
Gozunaydın canım 5. Gun embrıyosumuydu bıde cıft mıydıHAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
superrrr ilk güzel haber geldi saglikla kucagina alllHAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
Ayyyy ne güzel bana bi cesaret geldiiiiHAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
Can seni umutlandrmak istemem ama predictor early de çıkar bizm şimdi alsam dedim bende eczane uzak vallahi üşenYM bide 25 tl burda o test gidip kan versem 30 tl tıp merkeznde hem garanti SNC hemde degr belli olur ama işte allah Kahretmsen bana uzak arabsz gdemem 45 dk yürümem.lazm eczanede 20 25 dk yol offf içim içimi yiyorC Cnsrhn1907 idrar testin normal mi yoksa erken gebelik mi bende yapsam çıkar mı ki bana bi cesaret geldi testinin resmini atar misin
Ya beni bir bilsen ayın en kurtlu anne adayları ilan ediyorum biziCan seni umutlandrmak istemem ama predictor early de çıkar bizm şimdi alsam dedim bende eczane uzak vallahi üşenYM bide 25 tl burda o test gidip kan versem 30 tl tıp merkeznde hem garanti SNC hemde degr belli olur ama işte allah Kahretmsen bana uzak arabsz gdemem 45 dk yürümem.lazm eczanede 20 25 dk yol offf içim içimi yiyor
İnankı eczane yakın olsa 10 tane alr 4.cu günden itibaren yaprdm.dün Kaynm araba ile geldi hemn bindim beni eczane at dedim saolsn götürdü getirdi aklli ben para almayi unut kaynmdan aldm para snra 2 tane test aldım biri bozk digeride batyo şimdi zor tutym kendmi valla heran şeytana uyablrm ☺☺Ya beni bir bilsen ayın en kurtlu anne adayları ilan ediyorum bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?