İnşallah bi güzel haber daha alalımGunaydın test gunun bugunde senden posıtıfı beklıyoruz ıns
Ay insallah canim yaa Allah razi olsun peki kacinci gun emriyosuydu seninki sizleribokudukca umudum cokkkk :)
canım korkma herkezin aynı yükselecek diye birşey yok daha sonra toparlayanlar var
ben de de şimdi bu stres başladı cnm .. doktor 15 gün sonra gel dedi ... çok uzun.. inş değerlerimiz katlar da bi ohh daha çekeriz
hiç korkmaa çıkacak o değer ben eminimmm...ah canım ben birazdan gidecem kan vermeye nasıl korkuyorum bir bilsen..Rabbim yardımcımız olsun..
Bende kan testi versem mi diye düşünüyorum kalktığımdan beri çünkü artık negatif pozitif diye çıkar kalçadan bi iğne var yaptırcağım vr göbekten iğne oluyorum negatifse bari hiç onların acısını çekmem diye düşünüyorumKızlar Günaydın idrar testi yaptım şans işte test bozuk.çıktı yarım saattir her tarafı kıpkırmızı bende attım çöpe yarın bida yapCam korkmya başladm ama olsn yarın sabah yine yapcm
Hadi güzel haber ver bize bugün de sen coştur bizi
Kaçıncı günün cnm kaçıncı gün embryosuBende kan testi versem mi diye düşünüyorum kalktığımdan beri çünkü artık negatif pozitif diye çıkar kalçadan bi iğne var yaptırcağım vr göbekten iğne oluyorum negatifse bari hiç onların acısını çekmem diye düşünüyorum
7. Gün 5. Gün embriyosu abdestimi aldım hayırlısıyla gidiyorum kan vermeye kızlar dua edin banaKaçıncı günün cnm kaçıncı gün embryosu
Bence erken yaaa benim de bugun 7.gün niye bu kadar stres yaptin7. Gün 5. Gün embriyosu abdestimi aldım hayırlısıyla gidiyorum kan vermeye kızlar dua edin bana
7. Gün 5. Gün embriyosu abdestimi aldım hayırlısıyla gidiyorum kan vermeye kızlar dua edin bana[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?