nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kiz
Allah seni iyi etsin bi rahat dur sakin relaks ol mis gibi hamilesin

Ah canım 9 haftalık olana kadar herşey devam ediyor daha da uzun sürebilir onlar hiç bişey değil allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayy ne bilim şeytan uğraşıp duruor... Gerçekten o pozitifi görmekle bitmiormuş.. Dua edeyim bari dua edince rahatlıo insan..
Merhaba canım ne güzelcesaret edip test yaptın ve pozitifi gördün.sen heralde hissetmiştin hamiş olduğunu öyle test yaptın.şuan ne hissediyorusun bende merak ediyorum acaba ne hissettim de yaptın.benim cesareti de yok.şimdiden test gününü hatırladıkça heyecan basıyor.şuan hislerini anlatsana biz de umut ol.bende karında şişlik var.korkuyorum Hera adet olacağım diye.habire ıslaklık geldikçe bakıp duruyorum.

Cnm sanki çişim varmış gibi karnımda bi gerginlik var.. aslında yok tutmadı diyerek gittim.. çok gel gitte kalıtordum.. bunalmıştım yoksa da iğnelerden kurtulurum die düşündüm.. bir de midem ağrıo yediğimi hazmedemiorum..

Benim kasıkta arada batma var.özellikle sağda.ama göğüs lerde hiç ağrı sızı yok.

PROGESTAN kullanan var mı aranızda ? dr um vajinal yolla kullanırsan yan etkilerinden kurtulursun dedi ama ben vajinal yapamıyorum pek, geri geliyo gibi. napıcam
Canm ben Bayadr kullanym benmde ilkten hep geliyordu hemşire dediki fitili iyice derine at snra ayağını bisiklet pedalı çevirir gibi 5 dk çevir sona kal dolaş 15 dk benm şimdi nerdeyse hic gelmiyo öyle yap alttan kullanmaya özen göster daha etkili oluyr alttan hemşire öyle dedi bana

Benim kasıkta arada batma var.özellikle sağda.ama göğüs lerde hiç ağrı sızı yok.
cnm benim de göğüslerde yok bişeyyy... kasıklarda ki batmalar bence hayra alamet.. :)

Bebişini de seni de öpüyorum cnm... Bizi bizden başkası anlamaz!

kızlarr dayanın 5. gün embriyosu olanlar 8. gün 3. gün olanlar 3. gün olanlar da 10. gün ... az daha sıkın dişleri... kan testi verin idrarla boş yere canınızı sıkmayım... bütün dualarım sizlerle

ben de de şimdi bu stres başladı cnm .. doktor 15 gün sonra gel dedi ... çok uzun.. inş değerlerimiz katlar da bi ohh daha çekeriz

MAŞALLAHHH LİSTEMİZE.. inşş hiç negatifff görmeyizzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…