• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

O zaman benim bhcg bugün kanda dolaşmaya başlamış bu tabloya göre ay inşallah allahım ne olur

ben ateşimi ölçtüorum 37 nin altına pek düşmedi bi o titreme geldiği gece 36.6 idi.. ama doktor estrofem ateş yapar demişti..

kizlar bende menopur ignelerime baslayali bugun dorduncu gun olucak persembe kontrolum var dun gece fln agrim oldu acayip kasiklarimda acaba yumurtalar buyudugunden felanmiki ilac yuksek doz ilk defa kullandim ondanda olabilirmi 225 lik kullaniyorm bu arada.Birde nezaman yumurta toplama islemi gerceklesiyor ?

kizlar bende menopur ignelerime baslayali bugun dorduncu gun olucak persembe kontrolum var dun gece fln agrim oldu acayip kasiklarimda acaba yumurtalar buyudugunden felanmiki ilac yuksek doz ilk defa kullandim ondanda olabilirmi 225 lik kullaniyorm bu arada.Birde nezaman yumurta toplama islemi gerceklesiyor ?
Yumurtalar büyüdüğü içindir yaklaşık 1 hafta kullanırım igneleri

angel-devil angel-devil ne yaptın canım sonuç çıkmadı mı daha

Canım bende bugün oldum, çarşamba çağırdılar beni. Sıkıntı olmaz heralde ama sen yinede kesin bilgiyi dr dan al. Her hastanenin prosüdürü farklı
Sordum cnm bende Çarşamba'ya başlıyoruz bismillahla :)
Osen Osen ve ahha ahha canim sizin yaslariniz kacdi ??
Benim 29 cnm
3. Gun embriyosu, bugun de 6. Gun. Ama benim adet agrilarim falan basladi. Tum belirtilerim olmicagi uzerine. Bir senedir kendi vucudumu dinliyorum adetten tam 4 gun once baslar regl agrilarim ve tam boyle olur. Diger aylardan hicbi farki yok.
Arkadaşım naptın ya benim 3. Gün embriyosu benim 8. Günde negatifti 10. Gün belli belirsiz bir çizgiydi dur daha dur

ahha ahha hadi hayırlı olsun inşallah

Back