aynen öyle ama 8.günde bhcg kanda dolaşmaya başlayacak .o da çok düşük olduğu için idrar testinde görünmezO zaman benim daha bugun bitiyo tutunma tutunduysa eger
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle ama 8.günde bhcg kanda dolaşmaya başlayacak .o da çok düşük olduğu için idrar testinde görünmezO zaman benim daha bugun bitiyo tutunma tutunduysa eger
Var mı hamilelik belirtisi nde üşümeBencd sen kesin hamilesin canim..insallah amin:)
Şimdi.ckmaz cnm 6ci gün değilmi senn de en az 9 da çıkarBen de simdi idrar testi yaptim. Mis gibi negatif. Ben aminim artik tutmadigina
Canm.hele 3.gü.Embryoşu asla çıkmaz bnm ilk 3.gün embryosu idi 8 9 da idrarda ckmsti sacmlma lütfen sen perşembe idrar yapO zaman benim daha bugun bitiyo tutunma tutunduysa eger
Yumurtalar büyüdüğü içindir yaklaşık 1 hafta kullanırım ignelerikizlar bende menopur ignelerime baslayali bugun dorduncu gun olucak persembe kontrolum var dun gece fln agrim oldu acayip kasiklarimda acaba yumurtalar buyudugunden felanmiki ilac yuksek doz ilk defa kullandim ondanda olabilirmi 225 lik kullaniyorm bu arada.Birde nezaman yumurta toplama islemi gerceklesiyor ?
tamam cnm sagolYumurtalar büyüdüğü içindir yaklaşık 1 hafta kullanırım igneleri
Sordum cnm bende Çarşamba'ya başlıyoruz bismillahla :)Canım bende bugün oldum, çarşamba çağırdılar beni. Sıkıntı olmaz heralde ama sen yinede kesin bilgiyi dr dan al. Her hastanenin prosüdürü farklı
Benim 29 cnm
Arkadaşım naptın ya benim 3. Gün embriyosu benim 8. Günde negatifti 10. Gün belli belirsiz bir çizgiydi dur daha dur3. Gun embriyosu, bugun de 6. Gun. Ama benim adet agrilarim falan basladi. Tum belirtilerim olmicagi uzerine. Bir senedir kendi vucudumu dinliyorum adetten tam 4 gun once baslar regl agrilarim ve tam boyle olur. Diger aylardan hicbi farki yok.
Demistim ben sana:))) cok sevindim cok guzel haber saglikla kucagina alirsin insKIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım