• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kizlar merhaba. Benimde 22si yumurtalar toplandl, 27si transferim var. dun dugune gitmisdim biraz fazla oynadim, eve geldiyimde aff edersiniz kahve rengi akintim vardi bir az . Amma sonra bir sey olmadi, bu gunde bir sey yok. Sadece yumurtaliklarimda agirlik var sanki. Sizce neler oluyor? Acikcasi korktum biraz. Ha bu arada progesteron iğne oluyorum. Acaba ondan olurmu? Bilen varsa yazsin.

Ay benm 6 ci günm şimdi cikcam 3 tan idrar testi alcam hava açtı artk yarın yapmaya başlarm 3 gün yaparm varsa çıkar ☺☺yoksa da kendmi alıştıRMS olrm napim bnmde kan testine bi alerJM var kızlar aşılmada hep kanda negatif öğrendim içn kendi.kendime söz verdm kesinlikle sonucu kana birkamycm idrar da yavaş yavaş alistrcam kendmi diye

Kizlar merhaba. Benimde 22si yumurtalar toplandl, 27si transferim var. dun dugune gitmisdim biraz fazla oynadim, eve geldiyimde aff edersiniz kahve rengi akintim vardi bir az . Amma sonra bir sey olmadi, bu gunde bir sey yok. Sadece yumurtaliklarimda agirlik var sanki. Sizce neler oluyor? Acikcasi korktum biraz. Ha bu arada progesteron iğne oluyorum. Acaba ondan olurmu? Bilen varsa yazsin.
Bnm yumurtaLR topladngnda 3 gün az az kanamam.oldu zaten hemşire normal olcak demişti korkma yani

Ben de simdi idrar testi yaptim. Mis gibi negatif. Ben aminim artik tutmadigina

canım idrar testi kandaki değerin düşükse negatif çıkar yanıltır yani.pozitif çıksa da yanıltır çünkü kullandığımız ilaçlardan ötürü pozitif çıkabilir.onun yerine git kan ver.kaçıncı gün embriyosu ve transferin kaçıncı günü

S

senin kacinci günün canim? Kac gunluk embrio? Yaa pozitiv ol, en hayırlısı olucak inan bana
3. Gun embriyosu, bugun de 6. Gun. Ama benim adet agrilarim falan basladi. Tum belirtilerim olmicagi uzerine. Bir senedir kendi vucudumu dinliyorum adetten tam 4 gun once baslar regl agrilarim ve tam boyle olur. Diger aylardan hicbi farki yok.

3. Gun embriyosu, bugun de 6. Gun. Ama benim adet agrilarim falan basladi. Tum belirtilerim olmicagi uzerine. Bir senedir kendi vucudumu dinliyorum adetten tam 4 gun once baslar regl agrilarim ve tam boyle olur. Diger aylardan hicbi farki yok.
iyide canım hamileykende adet aptısı olurmuş ve çok ama çok erken yapmışsın hiç değilse 9. gün yaptır test.kanda bile çıkmaz seninkisi şimdi.çok yeni daha

Kiz manyakmisin sen ben 10 . Gun idrarda negatif gormus adamim ben hayla umudumu kaybetmedim sen simdiden ne tribine girdin:KK70:yarin kan testim var dua edin bana

Kizlar özellikle hamileler size sorayım aşırı derecede üşüyorum sizce normal mi bu hamile olup üşüyen var miydi

3. gün embriyosu 9. gün idrarda çıkıabiliyor.
benim 4. gün embriyosuydu 7 . gün hayeletinde hayaleti bir çizgi çıktı. gün geçtikçe koyulaştı ama hep hayaletti. normalde dikkatli bakmazsan negatif diye atarsın o kadar belirsizler yani.10. gün test yaptırdım 198 çıktı 12. gün 525

Eklentiler

• IMG_7982.JPG
    IMG_7982.JPG
    44,5 KB · Görüntüleme: 46
3. gün embriyosu 9. gün idrarda çıkıabiliyor.
benim 4. gün embriyosuydu 7 . gün hayeletinde hayaleti bir çizgi çıktı. gün geçtikçe koyulaştı ama hep hayaletti. normalde dikkatli bakmazsan negatif diye atarsın o kadar belirsizler yani.10. gün test yaptırdım 198 çıktı 12. gün 525
Su cizgileri bu kadarcik da olsa girmek icin neler veririm

Kızlar benim de bugün yumurtalarım toplandı tam 5 tane :) 3-4 diyordu doktor moralimi bozmuştu çok şükür 5 tane toplanmış :)

Su cizgileri bu kadarcik da olsa girmek icin neler veririm
inşallah görür ve devamını getirirsin. ben daha önce 3 kere gördüm 2 düşük ve dış gebelik geçirdim. çizgileri görmekte rahatlatmıyor anlayacağın. dış gebelik mi olacak düşük mü olacak diye bir dünya soru oluşuyor insanda. henüz sevinme aşamasına bile gelemedik. önce ben sağlıklı olayım sonrada bebiş sağlıklı olsun.
her türlüsü çok zor.

Back