Bnm yumurtaLR topladngnda 3 gün az az kanamam.oldu zaten hemşire normal olcak demişti korkma yaniKizlar merhaba. Benimde 22si yumurtalar toplandl, 27si transferim var. dun dugune gitmisdim biraz fazla oynadim, eve geldiyimde aff edersiniz kahve rengi akintim vardi bir az . Amma sonra bir sey olmadi, bu gunde bir sey yok. Sadece yumurtaliklarimda agirlik var sanki. Sizce neler oluyor? Acikcasi korktum biraz. Ha bu arada progesteron iğne oluyorum. Acaba ondan olurmu? Bilen varsa yazsin.
senin kacinci günün canim? Kac gunluk embrio? Yaa pozitiv ol, en hayırlısı olucak inan banaBen de simdi idrar testi yaptim. Mis gibi negatif. Ben aminim artik tutmadigina
3. Gun embriyosu, bugun de 6. Gun. Ama benim adet agrilarim falan basladi. Tum belirtilerim olmicagi uzerine. Bir senedir kendi vucudumu dinliyorum adetten tam 4 gun once baslar regl agrilarim ve tam boyle olur. Diger aylardan hicbi farki yok.S
senin kacinci günün canim? Kac gunluk embrio? Yaa pozitiv ol, en hayırlısı olucak inan bana
iyide canım hamileykende adet aptısı olurmuş ve çok ama çok erken yapmışsın hiç değilse 9. gün yaptır test.kanda bile çıkmaz seninkisi şimdi.çok yeni daha3. Gun embriyosu, bugun de 6. Gun. Ama benim adet agrilarim falan basladi. Tum belirtilerim olmicagi uzerine. Bir senedir kendi vucudumu dinliyorum adetten tam 4 gun once baslar regl agrilarim ve tam boyle olur. Diger aylardan hicbi farki yok.
yok cnm karnımda ağrı yok midem bulanıo kendimi sıkmaktan galiba.. hala yok sonuç..Saatler kaldi az daha sabret. Agrilarin ne durumda senin de karnin agriyodu
Bencd sen kesin hamilesin canim..insallah amin:)Kizlar özellikle hamileler size sorayım aşırı derecede üşüyorum sizce normal mi bu hamile olup üşüyen var miydi
3. gün embriyosu 9. gün idrarda çıkıabiliyor.3. Gun embriyosu, bugun de 6. Gun. Ama benim adet agrilarim falan basladi. Tum belirtilerim olmicagi uzerine. Bir senedir kendi vucudumu dinliyorum adetten tam 4 gun once baslar regl agrilarim ve tam boyle olur. Diger aylardan hicbi farki yok.
O zaman benim daha bugun bitiyo tutunma tutunduysa egerkızlar şu linkteki tabloya bir bakın
http://www.cocukistiyorum.com/tup-b...erden-sonra-embriyonun-gelisim-asamalari.html
Su cizgileri bu kadarcik da olsa girmek icin neler veririm3. gün embriyosu 9. gün idrarda çıkıabiliyor.
benim 4. gün embriyosuydu 7 . gün hayeletinde hayaleti bir çizgi çıktı. gün geçtikçe koyulaştı ama hep hayaletti. normalde dikkatli bakmazsan negatif diye atarsın o kadar belirsizler yani.10. gün test yaptırdım 198 çıktı 12. gün 525
Ben de simdi idrar testi yaptim. Mis gibi negatif. Ben aminim artik tutmadigina
inşallah görür ve devamını getirirsin. ben daha önce 3 kere gördüm 2 düşük ve dış gebelik geçirdim. çizgileri görmekte rahatlatmıyor anlayacağın. dış gebelik mi olacak düşük mü olacak diye bir dünya soru oluşuyor insanda. henüz sevinme aşamasına bile gelemedik. önce ben sağlıklı olayım sonrada bebiş sağlıklı olsun.Su cizgileri bu kadarcik da olsa girmek icin neler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?