nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Yok bebeyim zemreye sordum )) o 5 gun istiyo illakide oyuzden sordum hem 3 . Gun daha iyi bence

Benım 25 yunurtadan 19 dollenmıstı ve 1. Kalıte olarak 8 tane kaldı 4 tanesı 5. Gun 4 tanedıse 3. Gun canım
İnşallah 5.ci gün olanları koyarlar cnm 2 tane iste 2 tanede dondr benm eltm dondurlms 5.ci gün Embryosu ile İkizlere hamile hakk da hayrlisi inşallah

İnşallah 5.ci gün olanları koyarlar cnm 2 tane iste 2 tanede dondr benm eltm dondurlms 5.ci gün Embryosu ile İkizlere hamile hakk da hayrlisi inşallah
Ben dondurulsun ıstıcem bakalım onun ıcın ayrı bı fıyat ıstıyolarmı acaba

Bak youtube dan 3. Gun ve 5 gun embriyo fRki yaz bi doktorun konusmasi var onu dinle ,bence gune takilma doktoruna birak emin ol senin icin en iyisini yapicakdir zaten ,o bebek sana tutunucaksa 2 gundede tutunur 7 dede

Bak youtube dan 3. Gun ve 5 gun embriyo fRki yaz bi doktorun konusmasi var onu dinle ,bence gune takilma doktoruna birak emin ol senin icin en iyisini yapicakdir zaten ,o bebek sana tutunucaksa 2 gundede tutunur 7 dede
Genelde 5. Gun koyuyolarmıs ama hormonlarıma baglıymıs benım ama sızce ıkı tanemı koydurayım yoksa bı tanemı sorarsa tabı bıde sızce yolculuk yapsam bısey olurmu daha 3 4 ay var ama hamıle olursam

kızlar verdim kanı bir saate çıkarmış...

hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuç alacaksın...
benim 2 katı artmadı 170 ilki 2 gün sonra 266..yarın tekrar kan vericem..inşallah herşey yolundadır..inşallah benimde sonucum güzel çıkar..

hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuç alacaksın...
benim 2 katı artmadı 170 ilki 2 gün sonra 266..yarın tekrar kan vericem..inşallah herşey yolundadır..inşallah benimde sonucum güzel çıkar..
İnş canım sen kendını hıc strese sıkıntıya sokma herseyın hayırlısı

Ben dondurulsun ıstıcem bakalım onun ıcın ayrı bı fıyat ıstıyolarmı acaba

Canım ist. tüp bebekte ilk 1 yıl ücretsiz donduruyor, sonra ücretliymiş sormuştum ben. Ama sonraki yıl ne kadar istiyorlar onu sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…