nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Hadya ben de bugun yaptım inşallah bişey olmaz sende baya cesaretlsn cnm ben aç kals 3 gün kalkmazdm korkudan halen bile korkym
Nasip se zaten olacak doktorlardan biri dedi kadin transfer olmuş 2 saat yattıktan sonra kalkmış kayak yapmaya gitmiş ve o kadının ki tutmuş diğerı yolda giderken kaza geçirmiş ama çocuk tutunmus

Bende senin gibi dusunuyorum elimden geleni yaptım haziran yada temmuzda yani ramazan sonuna doğru adet olursam yeniden baslayacam

Canim 2 gun baslaniyor tedaviye bugun aksam oldun yarin git doktora

pazartesi birinci gün olur canım doktoruna sor genelde 2. gün çağırırlar
3. gün olurmu diye sormalısın

Ben sormustum ne zaman geliym diye, gece saat 11 e kadar adet olursan onu 1 say dediler. Ama lekelenme falan degil normal kanama baslayacakk senin 1. Gun sayilmis canim bugun ahha
Sağolun kızlar cevap için Bana ikinci veya üçüncü gün diye dedi sanki drum ama yine arayıp sormak gerek tabii benim için ne kadar geç başlarsam o kadar iyi inşallah Çarşamba başlatır

Günaydın kızlar Bu hafta hep pozitifler alacağımız bir hafta olsun inşallah. Zaten bu topik genelde pozitif gitti rabbim bozmasın Kendimizi dinlemeyelim pozitif olalım inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz bizimle olsun. bende bugün dr a gideceğim yumurtalar büyümüş mü bakacağız. Hepimize bol şans

İnşallah bu hafta güzel ve hayırlı haberler aldığımız hafta olsun epey test yapacaklar var listeyi bi görsek güzel olacak sanki

Kızlar ya ben bu akşam 10 gibi hasta oldum şimdi pzrts birinci gün mü ikinci gün mü sizce Çarşamba başlamak istiyorum tedaviye geç mi olur ki

Canım bende bugün oldum, çarşamba çağırdılar beni. Sıkıntı olmaz heralde ama sen yinede kesin bilgiyi dr dan al. Her hastanenin prosüdürü farklı

Kızlar hafta sonu pek giremedim nete,sayfalar baya çoğalmış hepsini okuyamadım. listede yenilenmesi gereken durumlar, eklenecek kişiler var mı ekleyelim

Kızlar bende yarın gıdıcem 6 bucukta ıns bu sefer herseyı sorucam ıkı tanr koymasını solıcem 5. Gun embrıyosu koyun dıcem ve eger hamıle kalırsam koye gıdebılırmıyım ucakla dıcem benım ılk bebegım 24 haftalıkken 8 cm acılmam oldu ve erken dogum yaptım 38 gun yasadı vefat ettı sımdı yıne aynısı olacak dıye korkuyorum ve her hafta benım kanamam oluyodu sızce gıtsem bısey olurmu ve ılk bebegını erken dogurp ıkıncıyı normal doguran gordunuzmu cok merak edıyorum

Kızlar hazrlndm idrar testi almaya gidecektm kovadan bosalrcasna yağmur başladı offffff yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…