- Konu Sahibi Lady Isabella
Transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyorEvet 5.denememdeki ikizlerim tuttu şuan 3 yasindalar yarın transfer im var iki koycaz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyorEvet 5.denememdeki ikizlerim tuttu şuan 3 yasindalar yarın transfer im var iki koycaz yine
Aminn cümlemizin duaları kabul olsunAllah bağışlasın Rabbim ikizlere sağlıklı kardeş nasip etsin inş
Merhaba canim 2 nisanda benimde transferim var ilk denemem insallah tutarMerhaba hanımlar,
Benim Nisan ayında inşallah transferim yapılacak.Aranızda Nisan ayında transfer yaptıracak olanlar gelin birlikte bekleyelim.Hatta sonuçlarımızı paylaşalım.Gerekirse sevinelim gerekirse birlikte hüznümüzü paylaşalım.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
SAT : 22 Mart
Tüp bebek yaptırma nedeni : Amh düşüklüğü
Kaç senelik evli : 3
Kaçıncı tüp bebek denemesi : 2.(Birinci tuttu fakat kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonrasında 3 aşılama yapıldı ama olmadı.Evde kendim ovulasyon takibi yaptım ama olmadı)
Kaç yumurta transfer edilecek : 2
Transfer tarihi : tam belli değil ama 14 Nisan gibi
Adetinin 17 yada 18 günü transfer olursunuz doktorunuz muaneye gittiginizde tekrar söyler tarihiniTransfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor
Merhaba canim 2 nisanda benimde transferim var ilk denemem insallah tutar
Canım benim amh değerim 0.85 ve her ay bir yumurtam toplandı.Yumurta toplama işlemi 4 ay sürdü o yüzden.Merhaba insallah olumlu sonuclanır... Amh niz kaç acaba.. Kaç yumurtanız toplandı
Canım normalde senden kan tahlilerinin harici bazı ekstra testler isteniyor.Sarılık , hiv gibi eğer bunlar elinde varsa bunlar 1 sene geçerli.Ayrıca tüp bebeğe başladığında zaten o gün kan alıp değerlerine göre seni arayıp reçeteni verecekler.Merak etme yani 3. gün veya 5. gün önemli değil.Kızlar, merhaba. Bir konu hakkında sizden fikir , bilgi rica edeceğim.
Ben henüz tedaviye başlamadım. Dr. randevumuzu aldık ama. Elimde tahlillerim vs var. Yaklaşık süreleri 9 ay falan olmştur yapılalı. Muhtemelen dr. kendisi testleri tekrar isteyecektir diye düşünüyorum en güncel halini görmek isteyecekir. Ben randevumu adetimin 2. gününe denk getirerek aldım. Bu cumartesi kısmetse görüşmemi var. Adetin 3. günü bu kan tahlilleri veriliyor hormonları ilgilendiren tahliller ben bunları veremiysem o zaman çünkü adetin 3. günü Pazar'a denk gelecek. E bildiğim kadarıyla da tüp bebek tedavilerine adetin 2. günü başlanıyormuş.
Beni aydınlatabilir misiniz. Nasıl bir yol izlemek gerekir? Tahlillerin süresi nedir?
Hayırlısı olsun canım.İlk önce sen sağlıklı ol ki bebeğinde sağlıklı olsun.O yüzden moralini yüksek tut emi.biz burada ve arkandayızHaha öndeden üc bes bisey yazardı kocaman 0 geldiicim rahatladı bir sürü kekik felan ictim burda lucrin kullanan varsa söyle bilgi vereyim hastanemin dedigi söyle lucrine baglı gecikmeler olabiliyomus 10 gün beklenip eger adet olunmazsa beta verip rahim ici kalinligi olcturup dr aranacakmiş ona göre ilac verilebilirmis
İnşallah tutar canım.Dualarım seninle olacak ve tüm bebek isteyen annelerleMerhaba canim 2 nisanda benimde transferim var ilk denemem insallah tutar
Bugün saat 3 de transferim dualarinizi eksik etmeyin
Bugün saat 3 de transferim dualarinizi eksik etmeyin
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.Bugün saat 3 de transferim dualarinizi eksik etmeyin
Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşÇıktım kizlar güzel geçti inşallah sonuçlarda güzel olur sadece çok sıkışmıştım o yüzden kasıklarım ağrıdı ve zor bekledim işlemin bitmesini masadan kalkmadan sürgü verdiler sagolsunlar
Ayyy hadi hayırlı haberleriniz gelsin inşallah çok edin kendinizeÇıktım kizlar güzel geçti inşallah sonuçlarda güzel olur sadece çok sıkışmıştım o yüzden kasıklarım ağrıdı ve zor bekledim işlemin bitmesini masadan kalkmadan sürgü verdiler sagolsunlar
Hadi hayırlısı insallah pozitiflerle dolar burasıKızlar bende dün yine kontrole gitmiştim ve pazartesi günü öğleden sonra transferimin yapılmasına karar verildi.Dualarınızı nolur eksik etmeyin.
Zeynep cnm senin regli ne durumdaHadi hayırlısı insallah pozitiflerle dolar burası
Ya sükür lekelenmem basladı 2 güne olurum galibaZeynep cnm senin regli ne durumda