- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Merhaba yok canim rahat giyin yeter...tup bebeğin en rahat asamasi diyebilirimMerhaba yarın sabah hayırlısıyla inşAllah benim yumurta toplama yapılacak yanımda giderken götürmem gereken birşey var mı
Canim orkit götür. Çok hafif bir kanamam olacak. Başka bir şey goturmene gerek yokMerhaba yarın sabah hayırlısıyla inşAllah benim yumurta toplama yapılacak yanımda giderken götürmem gereken birşey var mı
Ben de bayılma halini çok seviyorum. Her seferinde kafamda karıncalar geziyor.Merhaba yok canim rahat giyin yeter...tup bebeğin en rahat asamasi diyebilirimben ki anesteziden uyanmaya bayılıyorum en sevdiğim bölümdü opu o yizden
Rahat ol canim insallah hepsi dollenir yumoslarinin
Evet öyle oluyor maalesef ama ben son günlerde yaptıktan sonra 2 saat yattım ve kalcamın altına yüksek yastık koydum dısarı cıkan akıntı azaldı sende bi dene istersen akması normalmiş hemşire zaten gerekeni emiyor demiştiBen de 3 tane kullanıyorum günlük. Idrarimda bile ilaç dökülüyor. Iç çamaşırı değiştirmekten bir hal oldum sürekli alıntım var. Sende de böyle oluyormu
Aynen yaaa ilk uyanma haline bayılıyorumBen de bayılma halini çok seviyorum. Her seferinde kafamda karıncalar geziyor.Dünya umrumda olmuyor
Ilk uyanırken ben eşimi bayağı fircalamisimAynen yaaa ilk uyanma haline bayılıyorum
Ben uyandığım gibi rüyamda iskender gördüm iskender yemeye gidelim demişim gittik ve yedik ama inanın hayal meyal hatırlıyorum yediğimi bileIlk uyanırken ben eşimi bayağı fircalamisimoda kameraya çekmiş.
Bak bu iyiymisBen uyandığım gibi rüyamda iskender gördüm iskender yemeye gidelim demişim gittik ve yedik ama inanın hayal meyal hatırlıyorum yediğimi bile
Amin bacım hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederimMerhaba yok canim rahat giyin yeter...tup bebeğin en rahat asamasi diyebilirimben ki anesteziden uyanmaya bayılıyorum en sevdiğim bölümdü opu o yizden
Rahat ol canim insallah hepsi dollenir yumoslarinin
Çok teşekkür ederimCanim orkit götür. Çok hafif bir kanamam olacak. Başka bir şey goturmene gerek yok
ben kullanıyorum cnmMerhaba kızlar vajinal fitil kullanan var mi aranız da?
Progestan iğne vermediler miBen de 3 tane kullanıyorum günlük. Idrarimda bile ilaç dökülüyor. Iç çamaşırı değiştirmekten bir hal oldum sürekli alıntım var. Sende de böyle oluyormu
Selam canm endişe etme dua et herşey çok iyi olacak inş, transferin oldumu hangi hastaneiyi geceler hanımlar, yarın sabah 9 da 5.gün 1.kalite tek embriyo transferim olacak inşallah. Bu covid illeti yüzünden stres ve tedirginlik içindeyim daha transfer yapılmadan negatifim resmen ve kafamı bir türlü toparlayamıyorum sonrası nasıl olacak virüsü aliŕsam nasıl atlatacağım eşimde diyabet hastası o alırsa ya hastaneden nasıl atlatir kafamda bir sürü sorularbizim içinde dua edin ne olur şu hastaneden sağlıkla sorunsuz çıkalım inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim, kaç embriyo transfer oldunuzKızlar selamlar, bugün HCG tahlilim sonucu çıktı, ilki 75 ui idi, bugün 182'yi gördüm elhamdülillah hamile olduğuma resmen sevinebilirimRabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Vermezler mi kuzum gün aşırı kullanıyorum onu daProgestan iğne vermediler mi
Sağ olunHayırlı olsun çok sevindim, kaç embriyo transfer oldunuz
ben fitil geçen ay 14-25. gün arası kullandım bana bıraktırdılar fitili neden acaba sonra mı verirler ki şuan göbekten iğneleri oluyorum 5 günVermezler mi kuzum gün aşırı kullanıyorum onu da
Amin canım inşSelam canm endişe etme dua et herşey çok iyi olacak inş, transferin oldumu hangi hastane
Hayırlı olsun transferiniz sonucunuz pozitif olsunAmin canım inş4 gün önce medicana hastanesinde transferimi oldum. 5 günlük rapor aldım evde dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?