Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Merhaba yarın sabah hayırlısıyla inşAllah benim yumurta toplama yapılacak yanımda giderken götürmem gereken birşey var mı
Merhaba yok canim rahat giyin yeter...tup bebeğin en rahat asamasi diyebilirim ben ki anesteziden uyanmaya bayılıyorum en sevdiğim bölümdü opu o yizden

Rahat ol canim insallah hepsi dollenir yumoslarinin

Merhaba yok canim rahat giyin yeter...tup bebeğin en rahat asamasi diyebilirim ben ki anesteziden uyanmaya bayılıyorum en sevdiğim bölümdü opu o yizden

Rahat ol canim insallah hepsi dollenir yumoslarinin
Ben de bayılma halini çok seviyorum. Her seferinde kafamda karıncalar geziyor. Dünya umrumda olmuyor

Ben de 3 tane kullanıyorum günlük. Idrarimda bile ilaç dökülüyor. Iç çamaşırı değiştirmekten bir hal oldum sürekli alıntım var. Sende de böyle oluyormu
Evet öyle oluyor maalesef ama ben son günlerde yaptıktan sonra 2 saat yattım ve kalcamın altına yüksek yastık koydum dısarı cıkan akıntı azaldı sende bi dene istersen akması normalmiş hemşire zaten gerekeni emiyor demişti

Selam canm endişe etme dua et herşey çok iyi olacak inş, transferin oldumu hangi hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…