- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
İnsallahGüzel haberlerde buluşalım inşllhpzt kontrolüm var kımetse önümüzdeki cmt transfer
40 yaşındayım canim. Estorfem kullanıyorum sadece. 15 inde gideceğim kan testi ve rahim kalınlığına bayılacakmış. Ondan sonra doktorum ne derse bilmiyorumMeraba cnm sakıncası yoksa yaşınız kaç.? Ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz.? Benimde bugün 3 günü bende ilaca başladım.? Doktorunuz bilgi verdimi ne zaman transfer oluncak.?
Sizi çok iyi anlıorum bende hastanede çalıştığımdan dolayı sürekli risk altındayım ama o bebek özlemi her riskten daha büyük gelior insana.. inşAllah sağlıcakla gerçekleşip transferiniz sağlıcakla mutlu haberlernizi alırsınız..Merhabalar, benimde bugün transfer öncesi son kontrolum vardı rahim ici zarının kalınlığı 9,5mm olmuş gayet iyi olduğunu söyledi doktorum. Sabah akşam 2 şer estrofeme ve gunde 1 coraspin e aynı devam edeceğim yarın itibariylede ilave olarak günde 1 prednol, günde 3 defa vajinal progestan tablet ve günde 2 monodoks kullanmaya baslayacagim. Cuma sabahta inşallah 5. gün tek embriyo transferim yapılacak. IInşallah böyle bir salgın zamaninda girdigimiz bu süreçten hayırlı haberlerle sağlıkla çıkarızçalıştigim için şuan tek endişem ve stresim hastalık bukadar artmışken hamile kalıp bu illete yakalanırsam nasıl atlatacağım fikrini kafamdan atamıyorum. iş yerimde çok fazla vaka çıkmaya başladı ve bunun stresiyle transfer olacağım inşallah bundada vardır bir hayır demekten başka birşey gelmiyor elimden...
Hayırlısı olsunSelamlar kızlar, 3 Nisan'da transfer oldum, 3.Gün embriyo ile, ilk tüp bebek deneyimim. Bugün transferden sonra ki 8.gunum ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, çok hafif kasık ağrısı var ... Kan tahlilim 14.ünde.
Sizce iyi mi, kötü mü bu durum ?
Çünkü aynı adet ağrısı gibi başladı hafif hafif
Çok teşekkür ederim EsraHayırlısı olsunGüzel haberlerini duyarız inşallah.
Normal canım kötü bir durum değil belirtilere takılma içini ferah tut
Benim de ilk deneyimin, cuma günü transfer oldum. Henüz ağrı yok ama bu sabah su gibi şeffaf bir akıntı geldi. Kötü düşünmek istemiyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum. Düşünmemek için kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum.Selamlar kızlar, 3 Nisan'da transfer oldum, 3.Gün embriyo ile, ilk tüp bebek deneyimim. Bugün transferden sonra ki 8.gunum ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, çok hafif kasık ağrısı var ... Kan tahlilim 14.ünde.
Aminnn inşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı şekilde geçiririz bu süreciSizi çok iyi anlıorum bende hastanede çalıştığımdan dolayı sürekli risk altındayım ama o bebek özlemi her riskten daha büyük gelior insana.. inşAllah sağlıcakla gerçekleşip transferiniz sağlıcakla mutlu haberlernizi alırsınız..
Öyle yapıyorum yoksa zaman geçmek bilmiyorBenim de ilk deneyimin, cuma günü transfer oldum. Henüz ağrı yok ama bu sabah su gibi şeffaf bir akıntı geldi. Kötü düşünmek istemiyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum. Düşünmemek için kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum.Tavsiye ederim.
Benim de ayni belirtilerim var bir seye yormak istemiyorum . Yarin kan verecegim . Hakkinizda hayirlisi olsun.Selamlar kızlar, 3 Nisan'da transfer oldum, 3.Gün embriyo ile, ilk tüp bebek deneyimim. Bugün transferden sonra ki 8.gunum ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, çok hafif kasık ağrısı var ... Kan tahlilim 14.ünde.
Ay hadi bakalım, hayırlı haberler inşallah.Benim de ayni belirtilerim var bir seye yormak istemiyorum . Yarin kan verecegim . Hakkinizda hayirlisi olsun.
Hepimiz hayirli haberlerle... benim bu ikinci transferim ilkinde de kasik agrilarim olmustu negative geldi o yuzden bir seye yormak istemiyorum vakti zamaniysa olur insallah.Ay hadi bakalım, hayırlı haberler inşallah.
Bugün 3.günüm, sabah şeffaf su gibi bir akıntı geldi. Onun dışında bir belirti yok bende.Belirtiniz var mi kizlar varsa kacinci gun basladi
Çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.
Sonra aradan yarım saat geçti kanamam başladı. Pembe-kahve renginde. Hafif endişelendim ama yerleşme kanaması olabileceğini de biliyordum. Hemen eşimle acile gittik, kan verdim.
9. gün kan değerim: 34,5 çıktı.
Sonra doktoru aradık, gebelik başlamış, ikinci gün tekrar test yaptırın dedi. Kanama için de normalde günde 3 kez progestan fitil alıyordum, onlara ilaveten bir kere de progestan iğne verdi. Şimdi onu da yaptırıyorum eşime ve kanamam bugün bitti.
Neyse bugün yani 11. günde bir test daha verdim. Değer: 100,2 çıktı.
Yani hamileyim çok şükür.
Darısı tüm topik arkadaşlarıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?