Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Peki kimler hangi doktor ve hangi hastanelere gidiyor? Ya da süreçten memnun kalmadığınız bir şey oldu mu ?
Canım meraba bende şuan hastayım doktor bugün kan tahlili istedi estradiol ve progestron hormonlarına bakıldı ve doktorum estrafem 2 mg. Kullanmamı söyledi her gece uyumadan önce 3 tane kullanıcam. Ama bundan sonraki süreç nasıl olucak hiçbir bilgim yok çünkü her aradığımda nedense çok yoğunlar bet bi bilgi verilmiyo. Bide sözde özel bi kliniğe gidiyorum izmirden. Yani internette araştırdığım kadarıyla galiba rahmi kalınlaştırmak için kullanılıyo bu ilaçtan sonrada heralde transfer olucam. Dondurulmuş 1 adet bebiş transfer edilecek ama ne zaman olur bilmiyorum bileniniz varmı bu ilaç ne kadar kullanılıyo.? Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin

Offffff çok yorucu canim. Allah sabır versin. Allahım bol bol yumurta nasip etsin canim. Bana tek embriyo transfer edilecek canim. Benim de adetimin 3. Gunu ve ilaca başladım
Meraba cnm sakıncası yoksa yaşınız kaç.? Ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz.? Benimde bugün 3 günü bende ilaca başladım.? Doktorunuz bilgi verdimi ne zaman transfer oluncak.?

Merhaba,ben de dondurulmuş transferi için bekliyorum,estroferm kullanıyorum.adetim ile başlattı dr.15 gün kullanıp kontrole gel dedi.herşey yolunda ise 5 gün sonrasına da transfer olur dediler.toplamda adetin 21.günü gibi planlama yapıldı.herkeste değişkenlik gösterebilir.benim 5.gün embriyosu :)

Öncelikle tedavin hayırlı olsun ve inşallah istediğin sonucu alırsın Her doktorun tedavisi farklı tabiki. Ve hastaya göre şekil alıyorlar aslında. Transfer öncesinde Dr. um bana estrofem, duphaston, coraspin , folidece ve progestan vajinal fitil verdi. Bu süreçte de 2 kez kliniğe gittim hem ultrason muayenesi hem de kan tahlili verdim. 2. Gittiğimde kan tahlilini alıp hormon değerlerine baktı ona göre transfer günü verdi. 6. Günüm transfer oldum. 5. Gun tek embriyo verildi. Ama ben unicorn rahimliyim yani yarim sağ tarafım yok. Doktorum ameliyat ederek yer açtı ona göre bir protokol uyguladı. Ama doktorunla ya da asistanı ile sürekli iletişimde bulunmani öneririm.

Hayırlısı olsun cnm benimde 5. Gün emryosu olucak galiba hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

Tatlım senin içinde hayırlısı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın benimde tek embriyo transferi olucak yaştan dolayı yaşım tutmuyomuş ikiz gebeliğe. Ben ikiz olmasını çok istiyorum ama doktorum yasak diyor. Kısmet artık. Yani arayıp iletişim kurmak istiyorum ama her seferinde yoğunuz falan diyolar geçiştiriyolar.

Hangi merkeze gidiyorsunuz acaba

Aminnn hepimizin inşallah Bana mecburen tek embriyo transferi yapıldı. Yoksa ben iki istemiştim 35 yaşın altındaysan ve denemen 3 'ün altındaysa tek embriyo transferi yapılabilir. Ama olsun. Hayırlısıyla tutsun da tek olsun. Eğer kliniğin gecistiriyosa bence hiç hoş bir hareket değil. Ben Dr umu ne zaman aradıysam ya kendisi döndü ya da asistanı hemşiresi bi şekilde cevapladı. Ki benim doktorumda inanılmaz yoğun

Test sonucuna kadar ilaç kullanımı devam ama dozu ayarlanıyor estrofem rahim duvar i kalinlastirmak için kullaniliyor

Ben eger gunde 2 kez ilac kullanuyor olsam tutacaktm ama haftaya estrofem 3×1 e geciyorm malesef olmayacak ya sene icerisinde arada tutarm diye dusunuyorm ya da parasini veririm 1 aylik
Şuan için sadece sabahları alıyorum coraspirin decavit ve estrofem alıyorum 12 sonra sadece estrofem sabah akşam alacağım

Kızlar bugün transferim oldu progestronum biraz düşük gelmiş iğneye geçelim dedi ama ben kalçaya iğne yaptırmaktan çok korkuyorum ağızdan olanını verdi doktorum hata mı yaptım sizce çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…