Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım istersen bir de börek tarzı bir şey ekleyebilirsin listene ama kalabalık olacaksa hazırlık zor olabilir
bu ayın 22'inde evde nişan yapacağız ve tabii misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. ikram olarak ;
yaprak sarma
poğaça
kurabiye (tatlı- tuzlu)
amerikan salata
tabii ki pasta ama sanki menü çok eksik geliyor bana yetersizmiş gibi lütfen fikir verin bana.![]()
cok tebrik ederim bende 22.11 nisanlaniyorum bizde aile arasi 60 kisi falan olcaz
belki kisir veya patates salatasi gibi bisey ekleye bilirsin biraz az geldi cesit bana :/
biz yemek verecegiz sonrada pasta poaca börek tarzi tabi yinede sen bilirsin
muluklar diliyorum hersey dilesigin gibi olsun :)
aynı gün yani nişanımız yanlız amerikanın yanına kısır yada patates salatası olmaz ki
börek kesinlikle olsun siğara böreğini sarmakla uğraşmayın bnce düz tepsi böreği yeterli
mercimekli köfte ekleyebilirsin
benim arkadaşımın evde oldu menüsü şöyleydi
ıspanaklı patatesli börek
su böreği
baklava
poğaça
mercimek köfte
elmalı kurabiye
corn flakes'den yapışmış yarınca yuvası
çerkes tavuğu
menü harikaydı vallahiçok yaptıkları için kaldı ama yemeyen çıkmadı tabaklara konanlar yendi silip süpürdüler :)
bizimde mart gibi olucak inşallah..bu ayın 22'inde evde nişan yapacağız ve tabii misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. ikram olarak ;
yaprak sarma
poğaça
kurabiye (tatlı- tuzlu)
amerikan salata
tabii ki pasta ama sanki menü çok eksik geliyor bana yetersizmiş gibi lütfen fikir verin bana.![]()
bizimde mart gibi olucak inşallah..
kıymalı gül böregi
su böregi puf pogaça
zeytinyağlı yaprak sarma
rulo patates salatası
butik kurabiye
pasta
büfe atıştırmalıkları için
süslü krepler
çikolatalı marshmallow
cupcake
macaron
cake pops
milföylü sosisler...
karınca yuvası yazacağıma yarınca yuvası yazmısım :)Sigara böregini bir gun onceden sarıp buzdolabina koyucaz ertesi gun tepsiye dizilip fırına öbur türlü dilimlemek yerine tabaklara boyle tabaklara koymakta daha hızlı olur mercimek köftesi hemen eklendi listemebaklavayı bizde erkek tarafı gelirken getirir onlar getirmezse servis edilmez
liste güzel gözüküyor rulo patates salatası süslü krepleri çok merak ettim tarif var mıbizimde mart gibi olucak inşallah..
kıymalı gül böregi
su böregi puf pogaça
zeytinyağlı yaprak sarma
rulo patates salatası
butik kurabiye
pasta
büfe atıştırmalıkları için
süslü krepler
çikolatalı marshmallow
cupcake
macaron
cake pops
milföylü sosisler...
liste güzel gözüküyor rulo patates salatası süslü krepleri çok merak ettim tarif var mı
teşekkürler aklımda birkaç sey oluştu streçle sarılıyor sanırım patates salatası![]()
görselleri bu tarif verme konusunda pek iyi değilimdir :)![]()
eet canım sarılıyor bazende patatesleri çanak haline getirip içine malzeme koyuyolar:)teşekkürler aklımda birkaç sey oluştu streçle sarılıyor sanırım patates salatası
şimdiden afiyet olsun
Biraz kalabalık olucaz 50 kisiyi geceriz de fırında sigara böreği düşünüyorum birde yapsak mı bilemedim zaten nisanlım tarafı kirklareliden gelecekleri için istanbula geldiklerinde kayınvalidem kendi evinde yemek ikram edecek yani tok gelecekler çok fazla doldurup kalmasınıda istemiyorum zaten bende annemde çalışıyoruz sadece iki gün izinimiz var cesit çeşit yapıp yetistirememektense az olsun hersey güzel olsun diyorum ama eksik borek tarzı eklemeliyim ama haklısin