- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
Selamlar. Nişanlı olanlar ve evliler size bir sorum olacak. Yıl 2024 çoğumuzun ailesi geleneksel öoğumuzun değil. Mrak ettiğim konu şu; kurbanda nişanlınız ve ailesi size kurbanlık gönderdi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buu konu şaka mı az önceki konudan görüp açtın galiba başka açıklaması olamaz yoksa bu mantıksız sorunun?Selamlar. Nişanlı olanlar ve evliler size bir sorum olacak. Yıl 2024 çoğumuzun ailesi geleneksel öoğumuzun değil. Mrak ettiğim konu şu; kurbanda nişanlınız ve ailesi size kurbanlık gönderdi mi?
Az önceki konu neBuu konu şaka mı az önceki konudan görüp açtın galiba başka açıklaması olamaz yoksa bu mantıksız sorunun?
Merhaba , gondermediler ama evlendikten sonra kvdem bir tane koç kesti , kanini da alnimiza sürdü eşimle.Selamlar. Nişanlı olanlar ve evliler size bir sorum olacak. Yıl 2024 çoğumuzun ailesi geleneksel öoğumuzun değil. Mrak ettiğim konu şu; kurbanda nişanlınız ve ailesi size kurbanlık gönderdi mi?
Banada mantıksız geliyo kırban göndermek ne yalan söyliyim hiç istemiyorumBuu konu şaka mı az önceki konudan görüp açtın galiba başka açıklaması olamaz yoksa bu mantıksız sorunun?
Hayır istemiyorum zaten gönderecek olsalar şimdiden bilirdimKurbanlık göndermezlerse hesap mı soracaksınız?
Ben istemiyorum kurbanlıkYa var ya modern takılıyoruz ama her yerimizden geleneksellik akıyor toplum olarak
O zaman konunun amacı nedir? Gönderirlerse mi kızacaksınız ben anlamadım.Hayır istemiyorum zaten gönderecek olsalar şimdiden bilirdim
Yani bişi olur da söylerlerse göndericez diye karşı çıkmak için nasıl bi yol izlemirO zaman konunun amacı nedir? Gönderirlerse mi kızacaksınız ben anlamadım.
Ben istemiyorum kurbanlık
Yani bişi olur da söylerlerse göndericez diye karşı çıkmak için nasıl bi yol izlemir
Gerek yok dersiniz ille de gönderirlerse de kestirip dağıtın ne yapacaksınızYani bişi olur da söylerlerse göndericez diye karşı çıkmak için nasıl bi yol izlemir
Ayşegül yeme bizi sen kurban bekliyorsun. Alınırsa karşı çıkmak için olsa konunda belirtirdin zaten asıl konun bu olurduBen istemiyorum kurbanlık
Ne bekliyim kurbanı ne alaka napcam kurban gelince kurbanla foto çekip instaya faceye koyup ayyy üstünde de bu kadar bilezik var diye reklam mı yapcam ? Hiç sevmemAyşegül yeme bizi sen kurban bekliyorsun. Alınırsa karşı çıkmak için olsa konunda belirtirdin zaten asıl konun bu olurdu
Selamlar. Nişanlı olanlar ve evliler size bir sorum olacak. Yıl 2024 çoğumuzun ailesi geleneksel öoğumuzun değil. Mrak ettiğim konu şu; kurbanda nişanlınız ve ailesi size kurbanlık gönderdi mi?
Valla yaparsın senNe bekliyim kurbanı ne alaka napcam kurban gelince kurbanla foto çekip instaya faceye koyup ayyy üstünde de bu kadar bilezik var diye reklam mı yapcam ? Hiç sevmem