Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha var ama dediğin gibi umudumu kaybetmediğim sürece gecikicek
Şu umut kaybetme... beklentisi kalmamak parayla olsa kaç paraysa öder hamile kalırdım
Bazen şu beynimi alıp sökesim geliyo
Bitiremedim beynimde

Şu umut kaybetme... beklentisi kalmamak parayla olsa kaç paraysa öder hamile kalırdım
Bitiremedim beynimde

Bilmiyorum ki canım hiç duymadım
Ama piskolojik ilaçlar bile ilk aylar zarar vermiyo

Bitiremedim beynimde
evet o çok zor, başka meşgale bulabilirsin kendini başka şekilde oyalayabilirsin.. kızım bile çözmüş istemiyomuşuz gibi yapalım o zaman gelir anne :))

o dediğin hap da ağır bi hap hee, ben parol içiyorum ağrım olduğunda o da bende soru işaretiydi hani olmasına engel olur mu bişey yaparmı vs.? bir de ben şunu düşünüyorum gebeliğin belli olana dek muafsınn, öğrendikten sonra dikkat edeceksin.

evet o çok zor, başka meşgale bulabilirsin kendini başka şekilde oyalayabilirsin.. kızım bile çözmüş istemiyomuşuz gibi yapalım o zaman gelir anne :))
Kızın bile anlamış :)) canım yaa allah bağışlasın
Meşgaleyle olmuyo ki :))) bütün gün işteyim aklıma gelmiyo akşamları yetiyo :))
Şimdi tatildeyiz yine aklımda :)))
Beyinde bitirme videoları izlicem bi yolu olmalı muhakkak
Burda fazla tel çekmiyo evde izlicem
Sorunu buldum da çözümü yok :)))

o da vardır mutlaka yaş kaçtı senin.

canıö adetim 1 nisan 6 nisanda hapı içtim.7 nisanda beraber olduk hani öncesindede birliktelik yok ya.ama sabah aklıma geldi birsey olur mu acaba dedim işte nebileyim.daha olup olmadığı bile meçhul.ALLAHA emanet inşallah

oyy kıyamam kardeş istiyor demek ki benim oğlumda haftasonu anne senin karnında bebek mi var dedi şok oldum daha 4 yaşında benimki nerden nasıl geldi aklına bilmiyorum

canım ilaçların öğrenene kadar etkisinin olmadığını biliyorum ben ilk zamanda kullanmışsın hem.. kötü düşünme rahat olmaya bak

Kızlar eylül ayında Doğum yaptım kızım 6 aylık ve 5 yaşında büyük kızım şimdi hamşkeyim ve çok karışıpım

kızlar ben de bu ay ovulasyon testi kullandım. normal yımurtlama günümden 2 gün daha geç yumurtluyormuşum onu öğrendim bu testle. bu ay bat 26 nisan. 1 hafta beklemek zorundayım yani tam anlamıyla öğrenebilmek için :) ama bu beklemek ne kadar zormuş ya ..

valla geliyor günün işte bak benimki de geldi çattı ama test falan yapmadım bekliyorum bugün gelir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…