- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
Bilmiyorum ki canım hiç duymadımkızlar birsey soracam.cok cok afedersiniz ben ilk ilişkiye girmeden bir gün önce çok ağrım oldu apranax içtim ağrı kesici ertesi gününe vücudumdan gitmiştir değil mi.olaki o gece hamile kaldım bir sorun olmaz değil mi.sonucta ilişkiden bir gün önce
evet o çok zor, başka meşgale bulabilirsin kendini başka şekilde oyalayabilirsin.. kızım bile çözmüş istemiyomuşuz gibi yapalım o zaman gelir anne :))Benim daha var ama dediğin gibi umudumu kaybetmediğim sürece gecikicek
Şu umut kaybetme... beklentisi kalmamak parayla olsa kaç paraysa öder hamile kalırdım
Bazen şu beynimi alıp sökesim geliyo
Bitiremedim beynimde
o dediğin hap da ağır bi hap hee, ben parol içiyorum ağrım olduğunda o da bende soru işaretiydi hani olmasına engel olur mu bişey yaparmı vs.? bir de ben şunu düşünüyorum gebeliğin belli olana dek muafsınn, öğrendikten sonra dikkat edeceksin.kızlar birsey soracam.cok cok afedersiniz ben ilk ilişkiye girmeden bir gün önce çok ağrım oldu apranax içtim ağrı kesici ertesi gününe vücudumdan gitmiştir değil mi.olaki o gece hamile kaldım bir sorun olmaz değil mi.sonucta ilişkiden bir gün önce
Kızın bile anlamış :)) canım yaa allah bağışlasınevet o çok zor, başka meşgale bulabilirsin kendini başka şekilde oyalayabilirsin.. kızım bile çözmüş istemiyomuşuz gibi yapalım o zaman gelir anne :))
o da vardır mutlaka yaş kaçtı senin.Kızın bile anlamış :)) canım yaa allah bağışlasın
Meşgaleyle olmuyo ki :))) bütün gün işteyim aklıma gelmiyo akşamları yetiyo :))
Şimdi tatildeyiz yine aklımda :)))
Beyinde bitirme videoları izlicem bi yolu olmalı muhakkak
Burda fazla tel çekmiyo evde izlicem
Sorunu buldum da çözümü yok :)))
canıö adetim 1 nisan 6 nisanda hapı içtim.7 nisanda beraber olduk hani öncesindede birliktelik yok ya.ama sabah aklıma geldi birsey olur mu acaba dedim işte nebileyim.daha olup olmadığı bile meçhul.ALLAHA emanet inşallaho dediğin hap da ağır bi hap hee, ben parol içiyorum ağrım olduğunda o da bende soru işaretiydi hani olmasına engel olur mu bişey yaparmı vs.? bir de ben şunu düşünüyorum gebeliğin belli olana dek muafsınn, öğrendikten sonra dikkat edeceksin.
evet o çok zor, başka meşgale bulabilirsin kendini başka şekilde oyalayabilirsin.. kızım bile çözmüş istemiyomuşuz gibi yapalım o zaman gelir anne :))
kızlar birsey soracam.cok cok afedersiniz ben ilk ilişkiye girmeden bir gün önce çok ağrım oldu apranax içtim ağrı kesici ertesi gününe vücudumdan gitmiştir değil mi.olaki o gece hamile kaldım bir sorun olmaz değil mi.sonucta ilişkiden bir gün önce
ay inşallah canım.zaten pimpirikli bir yapım var.nerden aklıma geldiyse sabah geldi çattı.şeytan işte..canım ilaçların öğrenene kadar etkisinin olmadığını biliyorum ben ilk zamanda kullanmışsın hem.. kötü düşünme rahat olmaya bak
içlerine doğmuştur inşallah..:)oyy kıyamam kardeş istiyor demek kibenim oğlumda haftasonu anne senin karnında bebek mi var dedi şok oldum daha 4 yaşında benimki nerden nasıl geldi aklına bilmiyorum
daha gençsin sorun da yoksa devaamm:)33 olucam yaa
ne lekelenmem oldu ne şimdi var, ne gelen gidenn.ay inşallah canım.zaten pimpirikli bir yapım var.nerden aklıma geldiyse sabah geldi çattı.şeytan işte..
valla geliyor günün işte bak benimki de geldi çattı ama test falan yapmadım bekliyorum bugün gelir diye.kızlar ben de bu ay ovulasyon testi kullandım. normal yımurtlama günümden 2 gün daha geç yumurtluyormuşum onu öğrendim bu testle. bu ay bat 26 nisan. 1 hafta beklemek zorundayım yani tam anlamıyla öğrenebilmek için :) ama bu beklemek ne kadar zormuş ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?