Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar aynı derdimizi dinleyelim paylaşalım hamile kalmak isteyenler hamile olan arkadaşlar bekliyoruz

Canım inşallah kavuşursun bebene. Ben de bat 14 Nisan en başta istiyordum yumurtlama döneminde 3 gün denedik ama sonra bazı sebeplerden vazgeçtim bu ay olmadıysa korunacam bundan sonra Allah hayırlısını versin herkes için

onu anladım benimde 19 nisan, 30 günde olduğum düşünürsek yum. günleri bu hafta onu demek istedim

onu anladım benimde 19 nisan, 30 günde olduğum düşünürsek yum. günleri bu hafta onu demek istedim
yani normalde adet gördüğün günden itibaren 15. veya 16. gün gibi diyorlar tabiki değişiklik gösteriyor.
bu hesaplamaya bakılırsa senin yumurtlama tarihin mayısın 3 ü 4 ü hatta 5 i bile olabilir.

Telefonlarda uygulamalar var istersen indir ordan az çok takip edebilirsin

Merhaba Kızlar benimde 8 nisan bat. Allah herkesin gönlüne göre versin İnşallah dualarımız bu ay kabul olur

Amin tatlım isteyen herkese tez zamanda versin özel değilse neden vazgeçtin

Merhaba kızlar benim bat 13 Nisan hepimiz için hayırlısı olur inş. Denemelerde 2. Ayım her sun saat başı aklıma geliyor. Geçen ay 2 günde bir gebelik testi yaptım bu ay kendimi tutuyorum. Benim gibi çıldırma noktasına gelen var mı düşünmeden duramıyorum maalesef

Kızlar yaklaşan bat lara soruyorum belirtiniz var mı ??
Belirti mi bilmiyorum sol yumurtalığım
sürekli kıpırtı halinde dakikada 2-3 kere kıpırdıyo sanki gaz geçişi olurya hani öyle ama hep aynı yer kıpırdıyo arada sancı oluyo bilmiyorum ya belirtiler adet belirtisiyle aşırı benziyo emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…