• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanda davetiye olur mu??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
boşa para diyeceğim amma..
bu seferde telefonla iletmek var ...
eee o da para...
e-mail atsanız yada msn!!
en az hasarlı bunla yırtarsınız...:smiley-cool:

msn herkezde olmayabilir cnm,farzet var bu sefer herkezin msn adresini nsl öğrenecek?bence sonuçta en mantıklısı yine davetiye gözüküyor.sonuçta nişan davetiyesi.çok şatafatlı bişey olmaz.amaç herkeze ulaşmak değil mi

salonda ve kalabalık olacaksa nişanın tabiki olur neden olmasın
benim evde oldugu için davetiye yapmamıstım
güzel bir sepet içinde nişan şekeri yapmıstım
içinede şeker yerine lavanta koyup mıknatıs yapıstırmıstım
uğur böcekliydi birde söz yazmıstım kendim
nişandan sonra herkes bayıldı
suan 3 aylık nişanlıyım ne zaman nişanlımın memleketine gitsem herkesin evinde dolaplarında onları takılı görünce çok duygulanıyorum
emeklerimin karsılıgını aldıgımı dusunuyorum
davetıye yerıne boyle bır seyde dusunebılırsın hem hatıra hemde davetıyeden daha anlamlı oluyor....

ilk yorum yazdığımda neden olmasın demiştim şimdi olur diyorum benimkiler basılıyo 1000e yakın kişi gelcek mecburen

bazan oluyor karşılıklı fikir alışverişine bakın yok bizde eskiden beri davetiye var

Canım benimde önümüzdeki aylarda nişanım olacak allah kısmet ederse, bende davetiye konusunda kararsızım fakat biz zaten evde yüzüklerimiz takıldıktan sonra 50 kişi civarı arkadaşlar ve aile yemeğe gideceğiz sonra biz ve arkadaşlarımız sanırım 30 kişi civarı eğlenmeye gideceğiz, ben küçük kelebekler satın aldım netten, altına da magnet yapıştırtıcam ve üzerine de ''Kelebek misali yüreğimize konan sevdamızın ilk tanıklarını aramızda görmekten onur duyarız yazacağım'' Hoş bir anı olacak...Ne dersiniz bu fikre?

şu fikre bayıldım :)) bana da ilham getirdi :) teşekkürler :)

bizde yemekli ve aile arası sade bişey yapacağımız için bencede gereksizdi ama karşı taraf isteyince bastırdık. Olsun anı olarak kalır ..

biz konyadan gelin aldık 4 ay önce :)dışarda nişan yaptılar davetiye basıldı

şimdi ben konyaya gelin olarak gidiyorum nişanım evde olcak davetiye düşünmüyorum :hulya:

Back