Nişan nişanda dağıtılacak hediye fikri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Dört çeşit kokusu var gül, menekşe çiçeği, limon,lavanta.

Sen hangisini tavsiye ediyorsun? Lavanta kokusu beni cezbetti açıkçası.

Çok da güzel bir iş yapıyorsun hem de. Hem sen boş zamanlarını değerlendirip üstüne para kazanıyorsun, hem de insanların gönlünü hoş ediyorsun.

Vala bence gül kokulu olan daha güzel zaten lavantalısı yokmuş yanlış hatırladım kusura bakma.

tutawua cım sabunlarım geldi pakete yaptığın ufak dokunuş çok hoş paketi açtığımda evi çok hoş bir koku sardı ve hala kutuyu koyduğum dolap mis gibi kokuyor heç açışımda ( küçük bir not ) sabunları paketlerken aralarına koyduğun köpükten koyabilirsin ya da hani bu baloncuklu şeffaf paketleme kağıdından var ya ondan da koyabilirsin çünkü kargo şirketleri taşımacılıkta çok dikkatli değiller

Aa canım çok sevindim, ben de havlularla aynı yere kokuyorum küçük sepette çok güzel kokuyorlar. Beğenmene sevindim. Kargoya hususi tembihledim aslında ama işte... Üstüne de ters çevirmeyin diye yazmıştım köpüğü de yerlerinden oynamasınlar diye koydum ama yeterli olmadı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…