Nişan nişanda dağıtılacak hediye fikri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
Arkadaşlar kendi sözümde sabun yapıp dağıtmıştım. Sonra yapıp satabileceğimi düşünüp şu sabunları yaptım. İlgilenenlerle ayrıntılı konuşabiliriz.Eki Görüntüle 776282 Eki Görüntüle 776283 Eki Görüntüle 776284 Eki Görüntüle 776285 Eki Görüntüle 776286 Eki Görüntüle 776287 Eki Görüntüle 776288 Eki Görüntüle 776289 Eki Görüntüle 776290 Eki Görüntüle 776291

Arkadaşlar fiyat konusunda da yanlış anlaşılma oldu biraz benim yüzümden. Bu sabunlara eğer tül istemiyorsanız fiyatlar 1-1.5 tl arasında değişiyor sayıya ve istenilen desene göre.

Eğer tülle sarılı istiyorsanız 1.5 - 2 tl arasında fiyatlar.

Üstüne kağıt not da isterseniz 2 tlden aşağı rakam veremiyorum.

Son düzenleme:
hepsine bayıldım canım eline sağlık
bende yakın zamanda nişanım için istiyorum bu tarz bir hediye..
misafirlerime hep sabun hediye etmek vardı aklımda..iyi denk geldin canımm..
5 numara çok hoş..fiyat söyleyebilir misin acaba??

Tatlım teşekkürler, ben de kendi sözümde dağıttım bunlardan herkes bayıldı çünkü mendile alışmış artık insanlar. Sabunun desenlerini ben yapıyorum. Alacağın adet fiyatına göre değişiyor. 50 taneden fazlaysa 1.5 tlye veriyorum tanesini tatlım.

Baksana şunların tatlılığına

Allahımm çok güzeller gerçekten..fiyatta açıkcası uygun geldi, zaten 50 den fazla olur benim..
çok sevindim valla iletişimi kaybetmeyelim.. :119:

Begenmene sevindim tatlim, ne zaman olacak cemiyetiniz

tam tarih veremem ama yaz sonu gibi belki..
belli olunca zaten karar verip ben sana önceden bildiririm..
ben bursa dayım da kargoyla hallediyorsun sanırım..dedim belki aynı şehirdeysek gerek kalmaz kargoya..

ben suan duzcedeyim ama eylulde bilecikte olcam. tamam sen karar ver tatlim haberlesiriz

kızmayın ama nişanda sabun ne alakası var ben anlamadım..bence mantıksız sabun....benim gelin hamamım olmuştu onun için dağıtmıştık sabun ve kese..bence daha güzel şeyler olablir ..mesela bir ara küçük anahtarlıklar şeklinde resimler basılıyordu öyle bir şey olabilir ya da nişan şekerleri satan yerlerde güvercinler..nazarlıklar,,kelebekler,parlak renklerde kalpler var..sabun çok mantıksız bence..

Yok kızmadım kendi fikriniz. Sabun süs sabunu oluyor yıkanma temizlenme amacıyla dağıtılmıyor. Bu mantıkla bakarsanız duruma saçma gelmemesi lazım. Ben sözümde dağıttığımda herkes çok farklı ve orjinal bi fikir olarak karşıladı. İç çamaşır çekmecelerine koyanlar olmuş güzel kokutsun diye. Tv sehpalarında da güzel duruyor. Ben kaç kişiye satış yaptım kimse olumsuz bi dönüt yapmadı. Sonuçta beğenmek zorunda da değilsiniz herkesin kendi zevki. Yürüttüğünüz mantıkla şunu soruyorum kaşık dağıtanlar yemekte kullansınlar diye mi dağıtıyor? Verdiğiniz örnekleri de çok gördüm, biliyorum hatta yapıyorum. Sabun bir alternatiftir; tercih etmek isteyenler de eder bu kadar basit. İyi günler.

merhaba sabunları gördüm çok beğendim ekimin son haftası nişanım var yaptırmak istiyorum ama nasıl iletişime geçilecek

Tesekkur ederim, burada ozel mesajdan veya mail yoluyla gorusebiliriz ayrintilari.

Tamam cok guzel bi secim merve hanim. Tulunu de mor mu istiyorsunuz peki

yetismesi konusunda korkunuz olmasin. yeni eve yerlesirken yuz sabunu yetistirmisligim var. ama siz bu hafta kavusursunuz sabunlariniza hemen olsun ekimin sonunu beklemiyim derseniz:)

70 tane olsa 2 ve 8 numaralı modelleri yarı yarıya karışık yapabilirseniz sevinirim:) 2 nolu modelin tülü mor olsun diğeri beyaz olabilir fiyatını 1.5 tl den hesaplıyabilirim değil mi? :) bide nişan için istiyorm üzerlerine ismimizin ve o günün tarihinin olduğu ve nişan törenimiz yazan bi not koyuyosunuz dimi

tamam iki cesit de yapariz siz nasil isterseniz oyle olur. yalniz sayisi yuzden az siparislerde iki tlnin altina dusemiyorum ki siz kagitli istiyorsunuz. onu yapmak da ayri bi zahmet acikcasi bnm icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…