Nişan nişanda dağıtılacak hediye fikri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Siz sanirim ilk sayfada tulu olmayanlar icin dedigimi gordunuz. Tullu kurdelalilar ayni degil

diğer yorumlarda hep o şekilde okudum öyle hesapladım ama :) olmaz demeyin 70 adet yaptırcam bende az değil

yetismesi konusunda korkunuz olmasin. yeni eve yerlesirken yuz sabunu yetistirmisligim var. ama siz bu hafta kavusursunuz sabunlariniza hemen olsun ekimin sonunu beklemiyim derseniz:)

işte bunun en büyük şahidi benimmmmm :)) yetiştirilmeye çalışan sabunlar benimdiii :)
bunlarda sabunlarımmmm :))

Eklentiler

• $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 953

canımbende düsünüyorum nişanımda böyle bişey cok güzeller bayramdan sonraya düsünüyorum ben 25 tane istiyorum canım ne kadar tutar

eline sağlık canım çok şahane olmuşlar :) ben de spariş vermek istiyorum 20 adet . 10 numaradakine bayıldım ama bir sorum var ilave olarak isim yazabiliyormusun sabunlara ? bir de kargo olayı nasıl oluyor zarar görmesinler malum kargocular pek dikatlidirler :) para olayını kapıda ödeme mi yapıyoruz :)

Bayıldım :) nişanımda bende düşünebilir ne kadar zamanda hazır oluyo örneğin 200 tanesi

Bayıldım :) nişanımda bende düşünebilir ne kadar zamanda hazır oluyo örneğin 200 tanesi

Teşekkürler:) 200 tane sabun bir haftada elinize ulaşır. Tabi bu ne zaman yaptıracağınıza da bağlı. Ben öğretmenim de sınav haftalarıma denk gelmediği sürece 5 günde yaparım.

Teşekkürler canım. İsim yazabiliyoruz tabiki kağıtta tarih, isimleriniz ve nişanlandık sözlendik hangisiyse o yazıları koyuyorum resimle beraber. Örneğin arkadaşıma alyans resmiyle koydum çok güzel oldu.

Kargoyu siz ödüyorsunuz ödemeyi kapıda değil de havale ile yapıyorum. Bu konuda güvenilirliğimi daha önce sabun yaptıran arkadaşlara sorarak öğrenebilirsiniz.

anladım canım cevapladığın için teşekkürler ben sana bir aya haber veririm o zaman bana 20 adet 10 numaradan yaparsan sevinirim sadece sabun istiyorum tül falan olmasın sabun üzerine isimden de vazcaydım böyle daha sade daha güzel :)

Tamam tatlım zaten elimde üç adet sipariş vardı bir ay sonra olması benim için de iyi oldu :)) Haberini bekliyorum hazırlıklar için kolay gelsin sana ve ailene.

Tamam tatlım zaten elimde üç adet sipariş vardı bir ay sonra olması benim için de iyi oldu :)) Haberini bekliyorum hazırlıklar için kolay gelsin sana ve ailene.

teşekkür ederim ama elinde spariş olmadığı zaman canın oyalanmak isterse sen bana 20 adet yap koy kenara ben onları kesin alıcam bak söz :)

teşekkür ederim ama elinde spariş olmadığı zaman canın oyalanmak isterse sen bana 20 adet yap koy kenara ben onları kesin alıcam bak söz :)

Heheheh çok tatlısın tamam o zaman yapıyorum boş kaldığım zaman sana da foto yolluyorum bak caymak yok:)

Heheheh çok tatlısın tamam o zaman yapıyorum boş kaldığım zaman sana da foto yolluyorum bak caymak yok:)

Cayanın nişanı olmasın dicem kız walla neden cayayım benim nişanıma el emeğin deyicek hem de çok güzel hatıra olucak yakınlarımıza ve bana

Cayanın nişanı olmasın dicem kız walla neden cayayım benim nişanıma el emeğin deyicek hem de çok güzel hatıra olucak yakınlarımıza ve bana

Allah korusunnn Ya tatlım inan yaptırıyorlar sonra vazgeçiyorlar veya ben yaptırcam diyip sonra vazgeçtiğini bile söylemiyorlar ama sana güvendim:)

Allah korusunnn Ya tatlım inan yaptırıyorlar sonra vazgeçiyorlar veya ben yaptırcam diyip sonra vazgeçtiğini bile söylemiyorlar ama sana güvendim:)

4 yıldır beklediğim şeyden bile vaz cayıyorum güvan artık :) sen bana buradan senin sabunlar hazır diye msj at ben ertesi gün havaleni yaptırıp adresimi sana göndericem sen de kargoya verirsin :)

4 yıldır beklediğim şeyden bile vaz cayıyorum güvan artık :) sen bana buradan senin sabunlar hazır diye msj at ben ertesi gün havaleni yaptırıp adresimi sana göndericem sen de kargoya verirsin :)

Vala sabunlarını aldım bile, yapımına başlıcam. Senden öncekiler kesinleştirmediler henüz o yüzden önce sana yapmaya karar verdim.

Vala sabunlarını aldım bile, yapımına başlıcam. Senden öncekiler kesinleştirmediler henüz o yüzden önce sana yapmaya karar verdim.

aaa çok sevindim kime niyet kime kısmet - erkek kalkan yol alır diyor seni kocaman öpüyorummm
kolay gelsin tutawua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…