aaa çok sevindimkime niyet kime kısmet - erkek kalkan yol alır diyor seni kocaman öpüyorummm
kolay gelsin tutawua
teşekkür ederim ama elinde spariş olmadığı zaman canın oyalanmak isterse sen bana 20 adet yap koy kenara ben onları kesin alıcam bak söz :)
Nasıl olmuş sabunlarınn
tutawua arkadasım 50 yorumu dolduramadıgım için mesajına cewap vermıyorum
süpriz denilmez gerçi de küçük bi dokunuş diyelim ama sabun kutusuna:) şubata kdr dağıtmak için mi nasıl beklicem diyosun almak için mi
Yolladım sen de bana adresini yolla canım mailden agnetuta@ (htmaile atarsın )şubatta dağıtmak için diyorum canım sen bana bilgilerini özelden at ben yarın sana havaleni yapayım :)
tutawua cım sana karşı çok mahçubum ama söz yarın ilk işim sana havale yapmak olucak . BU gün çok yoğundu dersler ev işleri falan aklımdan çıkmışaklıma gelince de saat 18:00 di o saatten sonra havale yapılmıyor lütfen kaçıyorum , kaytarıyorum sanma lütfeeeeeeeeennnn
Yok kuzu yaa niye öyle düşüneyim aslında bi yandan iyi oldu aynı durumdaydım ben de dersler toplantılar filan zor olcaktı benim için yetiştirmeye çalışmak zaten:)
tutawua cım yatırdım hesaba para canımşimdiden eline sağlık diyorum canım ve artık kargomu bekliyorum
tutawua cım yatırdım hesaba para canımşimdiden eline sağlık diyorum canım ve artık kargomu bekliyorum
Kargoyu verdim canım hayırlı olsunnn:)
Eğer seneye yazın hala yapıyor olursan ben düşünebilirim. Çok güzel görünüyorlar. Bir de çok güzel kokan sabunlarsa oh ne ala. Koyarım çekmeceme çamaşırlarım mis gibi kokar.
Sabunların da çeşitlerini temin edebiliyor musun? Böyle değişik kokuları olan sabunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?