Nişan nişanda dağıtılacak hediye fikri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aaa çok sevindim kime niyet kime kısmet - erkek kalkan yol alır diyor seni kocaman öpüyorummm
kolay gelsin tutawua

Tatlım özelden mesaj attım bakar mısın? Sabunlarını hazırladım bilee. Kızlar erken karar veren yol alır

teşekkür ederim ama elinde spariş olmadığı zaman canın oyalanmak isterse sen bana 20 adet yap koy kenara ben onları kesin alıcam bak söz :)

Nasıl olmuş sabunlarınn

Eklentiler

• $DSC05460.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 763
  • $DSC05457.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 602
tutawua bana özelden yazmışsın ama ben daha 50 msj ı doldurmadığımdan sana cvp veremiyorum . sabunlara yazmaktan vazgeçmiştim . ama sürpriz için soruyorsan isimlerimizi ELCAN ve SONER

tutawua arkadasım 50 yorumu dolduramadıgım için mesajına cewap vermıyorum

süpriz denilmez gerçi de küçük bi dokunuş diyelim ama sabun kutusuna:) şubata kdr dağıtmak için mi nasıl beklicem diyosun almak için mi

süpriz denilmez gerçi de küçük bi dokunuş diyelim ama sabun kutusuna:) şubata kdr dağıtmak için mi nasıl beklicem diyosun almak için mi

şubatta dağıtmak için diyorum canım sen bana bilgilerini özelden at ben yarın sana havaleni yapayım :)

şubatta dağıtmak için diyorum canım sen bana bilgilerini özelden at ben yarın sana havaleni yapayım :)
Yolladım sen de bana adresini yolla canım mailden agnetuta@ (htmaile atarsın )

tutawua cım sana karşı çok mahçubum ama söz yarın ilk işim sana havale yapmak olucak . BU gün çok yoğundu dersler ev işleri falan aklımdan çıkmış aklıma gelince de saat 18:00 di o saatten sonra havale yapılmıyor lütfen kaçıyorum , kaytarıyorum sanma lütfeeeeeeeeennnn

Yok kuzu yaa niye öyle düşüneyim aslında bi yandan iyi oldu aynı durumdaydım ben de dersler toplantılar filan zor olcaktı benim için yetiştirmeye çalışmak zaten:)

Yok kuzu yaa niye öyle düşüneyim aslında bi yandan iyi oldu aynı durumdaydım ben de dersler toplantılar filan zor olcaktı benim için yetiştirmeye çalışmak zaten:)

az da olsa içim rahatladı walla ne ciddiyetsiz bir hatun bu diye düşün sen yine de bence

tutawua cım yatırdım hesaba para canım şimdiden eline sağlık diyorum canım ve artık kargomu bekliyorum

Eğer seneye yazın hala yapıyor olursan ben düşünebilirim. Çok güzel görünüyorlar. Bir de çok güzel kokan sabunlarsa oh ne ala. Koyarım çekmeceme çamaşırlarım mis gibi kokar.

Eğer seneye yazın hala yapıyor olursan ben düşünebilirim. Çok güzel görünüyorlar. Bir de çok güzel kokan sabunlarsa oh ne ala. Koyarım çekmeceme çamaşırlarım mis gibi kokar.

Yapiyor olurum sanirim cunku desene baya yatirim yaptim elimde cok desen var onlar bitene kadar yaparim hatta ilerletmeyi dusunuyorum. sabunlar cidden guzel kokuyor.

Sabunların da çeşitlerini temin edebiliyor musun? Böyle değişik kokuları olan sabunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…