Nişanda beyaz giymek?

Yani biraz abiyemsi bir elbise. Dantel detayı falan da var ama mesela beyaz bir botla kombinlenebilecek bir şey. Yani % 50 abiye diyebilirim.😁

ahah arada kalmanız normal o zaman :d gelin adayına sorun bence alternatif bulamazsanız onu giyersiniz daha spor kombinleyip tabi sade saç çok sade bi iki takıyla aksesuarla falan

Benim fikrim düğün de nişan da abartısız giyinmek. Düğünde bembeyaz giyinen tek kişi oluyor zaten o da gelin, diğerlerinin beyaz giymesi ayıp karşılanıyor bizim toplumumuzda da. Dikkat çekme çabası olarak görülüyor. Yazlık beyaz elbiseler efil efil olunca güzel duruyor nişanda giyilebilirler ama bembeyaz abiye elbise fazla dikkat çekici olur diye düşündüm.
Bir de sırası gelen giyinsin abartsın durumuna inanıyorum. Ben nişanımda sade bir elbise giymiştim. Öyle olunca görümcelerim vs abartılı giyinmemişlerdi. Giyinseler topuzları yaptırıp gelseler bozulurdum açıkçası. Kime neyi gösterme çabası derdim. Elbiseden vazgeçmek istemezseniz bir gelin hanıma sorun derim. İstemezse değiştirirsiniz.

ben akrabalik yani yakinlik derecesine göre giyiniyorum.
is arkadasinin dügününe abiye giymem mesela, daha sade business tipi bir elbise giyerim, sacima kendim fön vs. yaparim.
yakin ailenin dügünlerinde kesinlikle abiye giyerim- kimse tutamaz :)
Sac vs. kuaförde yaptiririm. gelin isterse beyaz gecelik giysin beni ilgilendirmez.
cogu gelin zaten gelinligi sürpriz yapiyor- yani sademi abartimi bilemiyorum. bu sebepten kendi begendigim abiyeyi cekiyorum üstüme.
bende dikkat ceken bir kadinim. yani o ortamda kot bile giysem dikkat cekerim, amacim zaten gelini sönük göstermek degil ama gelin sade giyinmek istiyor diye ben yazlik elbiseyle dügüne gitmem mesela (kir dügünü haric)

Dusunceli davranmissiniz ne guzel :KK16:

Sizin mantikli aklinizdan uye arkadaslarimizdan birinin 13 yasinda gelinlikle dugune katilacak olan cocugun ailesine de istiyorum nasip et allahim
Estağfurullah güzel arkadaşım. Benim de aklım yetmiyor ki bazen sizlere danışıyorum. :KK36: O konuyu kaçırmışım,hemen arıyorum.🙈🙊

is arkadasinin dügününe abiye giymem mesela, daha sade business tipi bir elbise giyerim, sacima kendim fön vs. yaparim.
Sac vs. kuaförde yaptiririm. gelin isterse beyaz gecelik giysin beni ilgilendirmez.
cogu gelin zaten gelinligi sürpriz yapiyor- yani sademi abartimi bilemiyorum. bu sebepten kendi begendigim abiyeyi cekiyorum üstüme.
bende dikkat ceken bir kadinim. yani o ortamda kot bile giysem dikkat cekerim, amacim zaten gelini sönük göstermek degil ama gelin sade giyinmek istiyor diye ben yazlik elbiseyle dügüne gitmem mesela (kir dügünü haric)
Beyaz giyer misiniz mesela nişanda?

kır nişanıydı benim gittiğim de belirteyim dedim :)

Haklısınız ya, sonradan ben de bir tereddüte düştüm zaten. Gelini arka plâna atmak değil tabii ki amacım. Ben hep beyaza koşarım. Beyaz benim rengim. Bazıları siyahçıdır ya mesela, ben de tam beyazcıyım. Ama galiba vazgeçtim, çok sağ olun beni dondurdugunuz için kızlar.
Beyaz giyme söz olur siyah giyme toz olur...

Beyaz giyer misiniz mesela nişanda?

Beyaz cocktail elbisesi giyerim ama uzun abiye giymem. uzun abiye biraz abarti olur (renk acisindan, normalde teyze olarak sikir sikir olma hakkiniz var ) ayakkabi vs. renkli secerim elime renkli clutch alirim yani beyazi baya bi kirarim. ozaman olur bence. helede yaz aylarinda kisa cocktail elbisesi yakisir

kır nişanıydı benim gittiğim de belirteyim dedim :)

kir dügününe/nisanina bende efil efil bir elbise giyerim. mesela bu cumartesi bir kir dügününe davetliyim (yemek icerde, eglence disarda)
kisa pastel yesili bir elbise aldim (efil efil) altina nude (altin tasli) sandalet ve dalgali sac... bukadar.
gelin ne giyecek haberim bile yok. ben kendime bakiyorum vallah- belkide egoist takiliyorum ama gelin sönük kalmasin diye begenmedigim bir stili veya paspal paspal gidememki dügüne.

Nişanı olacak kiz sizin yigeniniz olsaydı ona sorun ve görüşünü alın derdim.Ama siz erkek teyzesiyseniz beyaz renk veya nişanı olacak kişi ile aynı renk kıyafet giymeyin derim.Kiz belki size karşı "problem yok" diyebilir ama nişanlısı olan yigeninize rahatsızlığını ifade eder...nişana katılan kendi yakınları kizi doldurur ...başta umursamadigi şey iki gün sonra huzursuzluk olur ..yigeniniz arada kalır.Pek çok güzel renk var ve eminim size yakışan başka renkler de vardır.Yigeninize şimdiden mutluluklar dilerim

Düğünde neyse de nişan yani.
Gerçi benim için düğünde giymesi de sorun değil.
Kendi telaşım yetmez gibi bir de misafir elbisesinin rengine mi kafa yorayim?
Bir de beyaz renk tam da yaz rengi.
Madem tereddüt ettiniz çanta ve ayakkabiyla renk katın.
Böylece dikkat de çekmez en azından.
Ne diye aldığınız elbise dolap bekleyecek ki?
Niye başkaları için yaşıyoruz?
Zevkimiz neyse o yani.

ben mi tuhafım acaba ? en mutlu günümde başkalarının ne giydiğiyle ilgilenmektense sevgilimle ve kendimle ilgilenip eğlenmeyi tercih ederim.

Nişan zaten bence istediğiniz rengi giyin. Ama gelin bu konuyu takıntı yaparsa onu bilemiyorum. Size sıkıntı olmasın . Siz ona danışın.
Gelin ben olsam. nişan ve düğün takılmazdım böyle şeylere. Kim ne renk istiyorsa giysin. İsteyen şık gelsin isteyen sade . Sevdiklerim saydıklarım Benimle olsun yeter

Kızlar selâm. Bu konudaki herhangi bir mesajımdan dolayı uyarı almışım. Hangi mesaj olduğunu bilmiyorum. Gayet konu içi yazmaya çalışıyorum ama... Neyse hepinize yardımınız için çok teşekkür ediyorum,uyarı aldığım için yazamadım. Beyazdan vazgeçtim. Siyah bir elbise ile nişanın en şık kadınlarından biri idim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ❤

Back
X