- 22 Kasım 2010
- 11.122
- 19.563
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Merhaba arkadaşlar...6 yıllık güzel bir ilişkinin ardından nihayet nişanlanıyoruz. Sorun ise şu: Nişanımız 30 ocakta bir kafeteryada yemekli olacak, müzikli. Yer tutuldu. Kafeterya 100-120 kişilik. Aslında nişanı ben evde yapmak istiyordum sözle bir arada. Ancak ailem tek kızımız var, nişan yapmak kız tarafının şanındandır dedikleri için bu şekilde yapmaya karar verdik. En yakınlarımız gelir, beraber yemek yer eğlenir kutlarız diye düşündüğüm için ben de bu fikre ısındım. Gelgelelim ailem şimdi davetli sayısı çok az, çağırmak istediklerimiz daha fazla, acaba daha büyük bir salon mu tutsak demeye başladılar. E keşke başta bunu söyleseydiniz dediğimde ise şimdi mantılı düşününce akrabalara sen gel sen gelme diye ayırım yapılmaz, evde yapsaydık biz bize yaptık der çıkardık işin içinden ama şimdi mekan tutulup insan ayrımı yapılırsa ayıp olur diyorlar. Çevreleri de geniş. Rahatça herkesi davet ederiz kimse gücenmez diyorlar ama tabii insan sayısı artınca yemekli olmayacak. Pasta meşrubat verilecek ki ben böyle klasik havada geçsin hiç istemiyorum. Az kişi olsun ama daha elit olsun, davet şeklinde olsun istiyorum. Daha çok kişi demek daha fazla takı demek bir de, bizde nişanda da takı takılır. Bilemiyorum, sizce nişanı az kişiyle sınırlı tutup sadece yakın akraba ve arkadaşları çağırmak ayıp mı? Düğüne gelirler diğerleri de ne olacak diyoru ama düğünü erkek tarafı yapıyor nişanı biz. Nişana çağırmamak bizm ayıbımız olur diyorlar. Yer de tutuldu çoktan, şimdi bir daha daha büyük bir salon aramak vs vs..İçim daralıyor. Siz olsanız ne yapardınız, ne yaptınız?